Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Шта ако овај Томислав којим случајем дође на место председника Републике Србије, и нешто му се у Србији не свиди, и дуне му да штрајкује жеђу и глађу, шта онда да радимо?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne mora da znaci da je provokacija ali je svakako nerazumno ponasanje u pitanju koje mu ni najmanje nece doneti politicke poene
Pa i nije neka korist. Sta ce mu poeni ako je mrtav?
Али је још чудније, и, дакако, такође ирационално, да, ако се каже нешто у корист Томе, и то неки доживљавају као провокацију, и напад.
![]()
Шта ако овај Томислав којим случајем дође на место председника Републике Србије, и нешто му се у Србији не свиди, и дуне му да штрајкује жеђу и глађу, шта онда да радимо?

Ево, ако нешто значи, и ја се придружујем истим.Koliko danas sam ovde napisala, da bih - da imam nekog utiacaja, zamolila gospodina Nikolica da prekine strajk, nije vredno zrtvovati svoj zivot i unesreciti porodicu![]()
У праву си.Iracionalna je i bedna poseta Tadica da coveku koji se bori sa tegobama, dodje samo da saopsti da NECE BITI IZBORA i da se kaci sa zenom koja gleda kako joj muz propada na njene oci! Uzgred, Tadic je izgledao (i izgleda) mnogo losije od Nikolica, zasto i sta je njemu- ne znam, ali me i ne zanima. Njegov je ministar zdravlja (mislim na Vladu) pa neka ga detaljno ispita i izvrsi med.pretrage, za sredjivanje dnevnog boravka u Kraljevu, nadlezni su neki drugi, ocito da ne rade svoj posao kako treba!
Ne zelim mu zlo (osim da ga nikad u zivotu ne vidim ni na slici), ali, gore je izgledao on od Nikolica
Вечерас гостујући у вестима Прве, Никлоић, а на тему избора, односно промена, рече и ово:
Не смемо допустити народу да одлучи, кад ће бити избори (промене), јер могло би се десити да буду много раније.
А и промене би, ако буду системске, могле бити непожељне не само властима, него и њему, а и осталој "братији"...
Чак је додао да би и власт требало да буде свесна онога, на шта је указао у реченици из наслова топика..
Само је фалило да Тома своју бисер-мисао доведе до краја и каже:
"Ако не смувамо овај народ на брзину, можемо да се здравимо са влашћу. Јер народ, какав је, а и како му је, могао би да се одлучи и за неке потпуно нове, а онда смо готови. И ви и ми."![]()
)))))FARSA je sve ovo.......
Loše režirana. Neukus,da ne može veći !
Baš me živo zanima kako misle da se iz svega ovoga izvuku.....!??

Зашто су га преносили у болницу ако већ одбија третман?
Znaci i ja cu kad mi se nesto ne svidi odmah u strajk gladju
Hvala Tomo![]()
Ma ***** ministra Toma je kako kaže ćovjek iz naroda,ovo radi kaže za srbiju za narod,stoga kad je tolko za narod što ne doe kod naroda u bolnicu?
Tolko kolko mu stalo do naroda...nije on ko narod iakoje nepismeniji od mnogih...Ali kad se dupe brine onda u privatnu!!!
Ево, ако нешто значи, и ја се придружујем истим.
У праву си.

Зашто су га преносили у болницу ако већ одбија третман?
Sredjivanje dnevnog boravka nepoznatoj porodici u Kraljevu( u Utisku nedelje pod naslovom: Videli smo svojim ocima) ce doneti politicke poene Borisu Tadicu, naravno, prvo je sredio drzavu ali na drugi nacin!
Toliko o "sredjivanju"![]()
Па ја не знам ко има право народног посланика да удаљи из високог дома нашег парламента... Тома је морао да инсистира на својим правима.
Toma je dobar s njom, pa je zbog nje izasao. Komunalci se drze zajedno Srušen sajt SPS-a
Izvor: B92
Beograd -- Večeras je srušen internet sajt Socijalističke partije Srbije, uz propratni tekst da će hakerska grupa nastaviti akciju sve dok vlast ne raspiše izbore.
![]()
Hakovan izgled zvanične internet prezentacije jedne od vladajućih stanaka u Srbiji je potpisan sa "John the Ripper".
Na stranici sps.org.rs stoji i da "Tomislav Nikolić štrajkuje glađu, dok Tadić ne raspiše izbore"

Па ја не знам ко има право народног посланика да удаљи из високог дома нашег парламента... Тома је морао да инсистира на својим правима.
Taj john the ripper ce da nahebe za primer kad ga navataju. A navatace ga...