s_O_k_O
Iskusan
- Poruka
- 5.042
Samo me čudi što traži izbore nekoliko mjeseci prije zakonskog roka?
Zar nije normalno da traži da se raspišu izbori za nekoliko mjeseci?
Zar nije normalno da traži da se raspišu izbori za nekoliko mjeseci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neee..smeje se Srbima.da li se svet smeje srbiji..??
Ebote kakvih pacijenata ima na ovoj temi, ne znas ko je smesniji, ovi koji brane instituciju ili ovi sto su zabrinuti za grobara.
Kakvog bre fatalnog ishoda..Pa sve ovo zajedno sa institucijom i grobarom je jadno da jadnije ne moze biti.Ovaj kao gladuje za buducnost Srbije, a ovaj se kao uplasio pa ga ignorise?
![]()
Velimir Ilić je za B92 demantovao da je stupio u štrajk glađu i rekao da su mu lekari posle operacije glave zabranili takve postupke.
da li se svet smeje srbiji..??
kad nisu letele glave na sve strane 5. oktobra nece nikad.![]()

Procitah da je i Velja zvani rez prestao da jede.
Sve tuznije i tuznije.
Jos i Voja da prestane da hrani macke i odoh da se smaknem![]()
.. a do juce smo se smejali hrvatima .. 
Ovi su gori nego kuga,ova zuto-crvena paklena koalicija.Eeej bre da se igras sa necjim zivotom,pa ciji god da je ko ti to daje za pravo.Evo sada i u Valjevu Veljina 3 poslanika usla u gradsku skupstinu i odpoceli strajk gladju u znak solidarnosti.Kako ih bre nije sramota,ima li onaj neuspeli psiholog trucice morala i osecaja odgovrnosti u sebi?Pa jos dezavuisu narod kako oni NIKADA protiv Milosevica nisu strajkovali gladju,a zaboravljaju "96.kada su 2 dana Djindjic i klapa stajkovali gladju dok nije dosao Gonzalez i naterao Milosevica da prizna rezultate na lokalnim izborima!To nije bilo rusenje ustavnog poretka kada su oni bili,a sada kada je njihovo dupe u procepu sada je rusenje ustavnog poretka.Dosli su na vlast paljenjem i pljackanjem celog grada a juce preko 120.000 ljudi ni casa jedna slomljena!Pa ko koga ovde pravi budalom?!Tomo izdrzi Srbija je uz tebe!!!
Kostunica ne cuva macke,nego 1 psa.

Stvarno me zanima odakle ta glupost sa mackama kad Kostunica ima psa?
Sa pola tuceta na jedno...znaci, bas je kriza![]()
Jes` bre, pa jos i sove neke pominjali.Uopste ne znam. To su zluradi i zavidni ljudi izmislili, misleci da ce time da mu napakoste, a sebi su napakostili.

Jes` bre, pa jos i sove neke pominjali.
Onak`og coveka da diskredituju![]()

Jes` bre, pa jos i sove neke pominjali.
Onak`og coveka da diskredituju![]()

ne jedu debeljkovichi jer su se nagojili kao prasad.mogu komotno tri meseca brez hrane.
Uopste ne znam. To su zluradi i zavidni ljudi izmislili, misleci da ce time da mu napakoste, a sebi su napakostili.
Ne pravi se da ne znas.
I ne spadaj na niske grane.

Ajmo sad svi sa jednom plastičnom flašom rose ispred skupštine! Oni siromašniji nek ponesu pola litre!Ne dajte tomu, ne dajte da buducnos crkne od gladi, spasite tomu, spasite srbiju.
dobro ako ne izdrzi odma ce imati i najvecu sahranu
Zar nas on vec jednom ne spasavase, pa popismo bombe!!?