Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Šta sam propustila?
Večerala sam
Večerala sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А ти знаш шта можеш већ да урадиш![]()

mozes samo ti to da uradis i da pitas jel moze jos![]()
Аааааааааа схватила си ... срећо наша ...
onda i mozes da se sagnes. (da mi je pokazes, jer ja sam sigurno niza od tebe) 
steta sto neces imati tu priliku da ja bilo sta uradim, a da ti uradis potrcao bi odmah sad, samo ako stavis CIA znacku onda i mozes da se sagnes da mi je pokazes,( jer ja sam sigurno niza od tebe)![]()
imas BIA.![]()
![]()
najeo se za dorucak pecenih volova i svinjskih glava pa svecano popodne obavestavaju javnost, zamislite nije jeo vec 6 sati.!!!!!!!!!
kakva komendija, smesni ste svi zajedno.
ти ваши еротски планови су сасвим депласирани док Николић издише од жеђи... за све нас.

ти ваши еротски планови су сасвим депласирани док Николић издише од жеђи... за све нас.
Ни то ... Јбг ... разочарала си се сада ... хахахаха
pa i nisi neko murkanche![]()
ja imam znacku![]()

Знам ... ЛДП хахахахаха

http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=506621
Од 50-е секунде имаш изјаву Александра Вучића у којој наводи да је огорчен на оне медије који су пренели да Томислав Николић штрајкује глађу и да је у питању штрајк жеђу.Поред тога додао је да је храна како је навео "онако успут"ма шта год то значило ?
ma kakav LDP, LDP samo za forum, to najvise nervira.![]()
Зар и у овом светом часу?!![]()
.... ribu i kikiriki ..... već sam žedna.pa normalno da je usput kad bez hrane moze izdrzati daleko duze. sustina je u tome koliko ce izdrzati bez tecnosti. sta ti tu nije jasno?
Al` posno.... ribu i kikiriki ..... već sam žedna.
E, molim ove sa značkama da mi kažu šta se dešava![]()
Ма јасно... Само ти кажи ... Али, много више, много, много више ... Многе су успели да уцене да раде за њих, али ...

E, molim ove sa značkama da mi kažu šta se dešava![]()

ma jok, nemam nikakve veze sa bilo kojom strankom niti sam ikada imala. ne razvijaj teorije zavere, ako neko ne misli kao ti sigurno je placen...
ja znam sta mislim o onima koji ne misle kao ja, ne da ih neko placa nego nesto drugo![]()
kolega je murkan, cia ili bia...![]()