Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
najeo se za dorucak pecenih volova i svinjskih glava pa svecano popodne obavestavaju javnost, zamislite nije jeo vec 6 sati.!!!!!!!!!
kakva komendija, smesni ste svi zajedno.

1994 te u Bosni sa 22 godine svog života (dakako bio sam mladji od tome) u zimu u jednom više nego kriznom periodu (ko je bi oučesni krata,razumeće šta znači biti u predjelu Ozrena,kada je presečen dotok hrane),pa sam upamtio da sam u 15 do 20 dana bio izložen velikoj glađi,da nisam nekih deset dana imao potrebe za nuždom...pre toga sam u krajini video i šešelja u pratnji sa Nikolićem i svojim ljudima maršira da obiđe svoje dobrovoljce sa kojima smo bili tu tih dana...Došo čovjek u maskirnoj,prošetaoi vojvoda,onako ponosno i zbriso u parlament Srbije...Dok smo mi tad gladovali tomo je brinuo za nas?

Jes kako nije...
Tako i ja za njega i njegovih 6 sati ne jela...
Čuj 6 sati?
:D

Ovo je obična farsa...Da neće ga pustit da zaista krepa i ispuni svoje riječi da će tadić ukoliko ne raspiše izbore snositi odgovornost?
Hajde molim te...

kam o sreće da krepa pa da Tadić mu se pridruži i lijepo se rastosiljamo fekalija...

http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=506621

Од 50-е секунде имаш изјаву Александра Вучића у којој наводи да је огорчен на оне медије који су пренели да Томислав Николић штрајкује глађу и да је у питању штрајк жеђу.Поред тога додао је да је храна како је навео "онако успут"ма шта год то значило ?

pa normalno da je usput kad bez hrane moze izdrzati daleko duze. sustina je u tome koliko ce izdrzati bez tecnosti. sta ti tu nije jasno?

Ма јасно ;) ... Само ти кажи ... Али, много више, много, много више ... Многе су успели да уцене да раде за њих, али ...

ma jok, nemam nikakve veze sa bilo kojom strankom niti sam ikada imala. ne razvijaj teorije zavere, ako neko ne misli kao ti sigurno je placen...:roll:
ja znam sta mislim o onima koji ne misle kao ja, ne da ih neko placa nego nesto drugo :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back