Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е мој Мачак - таман смо лепо зајеб*вали ове Шокце ШТО КРЕШТЕ И ХОРСКИ ПЛАЧУ ЗБОГ ГОТОВИНЕ - А ЕНО НАШ ТОМА, ВАЈНИ ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА ЗАЈЕДНО СА СВОЈОМ ЖЕНОМ ПЛАЧЕ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ --- какав блам......... е, начисто смо пропали... ма да ли неко можда сипа неки отров у воду или баца нешто из авиона - ОВО ЈЕ СВЕ ПОСТАЛО ЛУДО И НЕНОРМАЛНО... шта има да цмиздри што неколико сати није пио воду.... каква брука и срамота........:dash::dash::dash: па ја данима и месецима по цео дан не једем ништа и не пијем ништа - него само увече...... а он за неколико сати кука к'о нека пич*ица.....

Ево...управо гледам на ТВ....како се власт спрда са њим...и његовим плакањем....
То је оно, што покушавам да кажем....
НЕМА ОД СЕДЕЊЕ И ГЛАДОВАЊА НИШТА.....
:per: :per: :per:

Е мој Мачак - таман смо лепо зајеб*вали ове Шокце ШТО КРЕШТЕ И ХОРСКИ ПЛАЧУ ЗБОГ ГОТОВИНЕ - А ЕНО НАШ ТОМА, ВАЈНИ ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА ЗАЈЕДНО СА СВОЈОМ ЖЕНОМ ПЛАЧЕ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ --- какав блам......... е, начисто смо пропали... ма да ли неко можда сипа неки отров у воду или баца нешто из авиона - ОВО ЈЕ СВЕ ПОСТАЛО ЛУДО И НЕНОРМАЛНО... шта има да цмиздри што неколико сати није пио воду.... каква брука и срамота........:dash::dash::dash: па ја данима и месецима по цео дан не једем ништа и не пијем ништа - него само увече...... а он за неколико сати кука к'о нека пич*ица.....

:lol:

Ко ти је крив кад ниси јавна личност и немаш никакве захтеве, па то не бележе камере. То што у данашњој цивилизацији не забележе камере, то се није ни десило.

Ево...управо гледам на ТВ....како се власт спрда са њим...и његовим плакањем....
То је оно, што покушавам да кажем....
НЕМА ОД СЕДЕЊЕ И ГЛАДОВАЊА НИШТА.....

Izgleda da je Toma svojim gestom iznenadio jedino svoje pristalice...zute ,koliko vidim zabole tuki.

Cak je i Vukadinovic, kojeg inace ne podnosim, rekao da je strajk cista politicka patologija, i upitao sta bi se desilo ako bi recimo neki ministar poceo da strajkuje gladju da vlada ostane do kraja mandata.

Ili, kao sto kazu iz DS-a, Nikolic se poziva na pravoslavlje, a hriscasnski je raditi na samoubistvu.....

Sve u svemu, ovoj zemlji ovo nije trebalo.

НЕМАМ НАМЕРУ ДА ФИЛОЗОФИРАМ,
А ТИ КАД СИ ТОЛИКО ПАМЕТАН...ОДГОВОРИ....
ШТА ЋЕ ТОМО ПОСТИЋИ СА ОКУПЉЕНИМ ЉУДИМА ДАНАС...?
Ето....ја нисам толико паметан...

Toma nesto radi i nesto pokusava i podrzava ga najveci broj ljudi u drzavi.
Tebi se to ne svidja i ti si protiv toga. Hoces li napokon reci za koga si? Sto te je sramota da kazes?

:mrgreen:

ОБРАЗ ЈЕ ПРЕЧИ!:D

Da, sjecam se te parole, a onaj je ili primao infuziju ispod kosulje, ili je krkao bureke krisom uglavnom zdravog su ga poslali u KBC poslije 15-tak dana. A isto tako se sjecam i kad je ovdje bilo prolijevanje krokodilskih suza za Mandicem, pa kad sam se usudio da kazem kako onaj uospte ne strakjuje gladju no ih pravi budalama, e te krivnjave, pa sam ja bio tad srbomrzac, pa onda ja ustasa, ovakav, onakav, mislim strasno :lol:

Ma nije teret dokazivanja ni na kome.
Video sam i ja i onoliki, pa i tvoji sasimpatizeri.
A evo i još jedne teme o tome, u kojoj s epominje štrajk žeđu
http://forum.krstarica.com/showthread.php/459669-Toma-Nikolić-štrajkuje-žeđu-do-datuma-izbora

i evo druge recenice u tom tekstu:
„Ja od jutros ne uzimam vodu i hranu”, rekao je Nikolić na mitingu naprednjaka ispred Doma Narodne skupštine i poručio okupljenima da prihvate njegovu odluku kao njegov poslednji način borbe za bolju Srbiju.

eto opet si uhvacen u lazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back