RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам ко је тај ...али знам....to su price za malu decu. "narod" je amorfna masa i neko to mora da organizuje i da povede. ko je taj macak? ko je taj ko po tebi moze pre tome da srusi rezim? gde se ta junacina sakrila?
Ama, čoveče, Vučićeva izjava je bila na vestima u četiri. Ništa ne lažem.
Не знам ко је тај ...али знам....
НАРОД НЕ ВЕРУЈЕ НЕКОМЕ КО ЈЕ ЈЕДНОМ ИЗНЕВЕРИО.![]()
![]()
![]()
naravno da lazes. da su drugi videli onda bi to neki medij i preneo.
interesantno kako ti ispred te svoje umobolne antipoliticarske stranke kritikujes politicare, a ti sam u jedinici vremena saspes vise lazi nego ijedan politicar na nasoj politickoj sceni
Dobro, dečko, razumem te kao simpatizera, i ja bih se slično osećao...
ALI, lepo ti kažem: pitaj nekog od svojih ko je gledao vesti u četiri, pa ćeš čuti.
I ne očekujem da MENI VERUJEŠ.
kako ne veruje? evo izasli su danas ljudi koji veruju Tomi. ko je taj ko moze da sakupi vecu masu danas? izjasni se macak nemoj da vrdas.
Ja imam samo jedan cilj, a to je da vladajucem rezimu vidim ledja. To danas u Srbiji moze da ostvari samo Toma Nikolic i izbor je tu jasan - ili si za Tadica ili podrzavas ovo sta Toma radi. Price kako su "svi isti" su debilne i logicki suplje. Nikako dve opcije ne mogu biti identicne, potpuno iste, neka nijansa razlike mora postojati. Dakle izjasni se - ko je "manje los" - Tadic ili Toma?
Cak je i pitanje ko je "manje los" - deplasirano. Losa vlast se mora rusiti jer je to jedini nacin da ikad na vlast dodje neko ko ce zaista raditi u interesu naroda.
Само нек' Николић буде доследан до краја, предлажем да се и Вучић солидарише са председником настране странке и ступи у штрајк глађу и жеђу, уместо што оставља Николићa да се бори сам за "слободу".
Па онда нека Тадић издржи све притиске - до Николићевог и Вучићевог краја.
Ma nije teret dokazivanja ni na kome.alo pa na tebi je teret dokazivanja, ne na meni. ti si taj koji je izneo tvrdnju za koju nema dokaza ni na jednom mediju
smesan si
ja sam ti postavio konkrento pitanje a ti filozofiras.
НЕМАМ НАМЕРУ ДА ФИЛОЗОФИРАМ,
А ТИ КАД СИ ТОЛИКО ПАМЕТАН...ОДГОВОРИ....
ШТА ЋЕ ТОМО ПОСТИЋИ СА ОКУПЉЕНИМ ЉУДИМА ДАНАС...?
Ето....ја нисам толико паметан...![]()
![]()
![]()
НЕМАМ НАМЕРУ ДА ФИЛОЗОФИРАМ,
А ТИ КАД СИ ТОЛИКО ПАМЕТАН...ОДГОВОРИ....
ШТА ЋЕ ТОМО ПОСТИЋИ СА ОКУПЉЕНИМ ЉУДИМА ДАНАС...?
Ето....ја нисам толико паметан...![]()
![]()
![]()
Nece sa tim nista postici, kao sto nije ni Mandic u Cg, kad je strajkovao.