Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
14-1292931453-001.jpg

Ovde

I ti se sada podsmevaš ovde jedinom čoveku koji je pokušavao da tome stane na put
pitam se kako imaš obraza da sebe pogledaš u ogledalo.
licemerstvo sa tvoje strane je nemerljivo prema tvom egu zar ne?
aj beži smučili ste mi se

Kako da stane na put? Pa koja je bila poenta svega ovoga?
Izbori 30 dana pre predviđenog roka? Daj bre ne zahebavaj nas. Ovo patetična melodrama dostojna Vuka Draškovića iz najboljih dana je jedino i samo u cilju lične promocije.
Zamisli šta bi bilo da mu je uspelo i Bota pristao? Pa svaki idiot bi mogao da štrajkuje glađu kada mu se nadigne zbog nečega. Ionako nam je politička scena tragikomična,to bi nas tek dokusurilo.
Pokušaj da razmisliš malo van stranačkog pamfleta.
A sledeće izbore može da izgubi samo ako se svojski potrudi,jer će se glasati protiv DS-a. Za njega po zasluzi nikako. Mada posle svega ovoga čovek se zapita,da ipak ne može i gore od Bote :think:

Vec je prikljucen na infuziju, gotovo je.

И још једном су напрењњаци испали смешни са тим штрајковима ... прво Вучић најави штрајк глађу, па одустане, па онда Тома крене, али пије воду из вц шоље, па му позли .. и прекине штрајк. Па нема смисла. Забранити СНС под хитно. Трују народ лажима.

И још једном су напрењњаци испали смешни са тим штрајковима ... прво Вучић најави штрајк глађу, па одустане, па онда Тома крене, али пије воду из вц шоље, па му позли .. и прекине штрајк. Па нема смисла. Забранити СНС под хитно. Трују народ лажима.
thSmiley-msn-com-Bravo-70-1.gif

A provalite facu.......kao da gladuje vec 10 dana....a on tek jedan dan !!! Pa vise gladuju ove neke zenks ekoje znam sto su na nekim shatro dijeticama pa ne jedu nista danima nego ovaj Toma.

Lezao tamo na krevetu u skupstini ....aktivnost 0.....samim tim nikakvu energiju nije ni trosio..osim sto je mozda laprdao.....i vec pred smrt covek. Sta bi bilo da se zagubio negde u pustinji ili sl.....pa taj bi umro za 5 minuta.

A provalite facu.......kao da gladuje vec 10 dana....a on tek jedan dan !!! Pa vise gladuju ove neke zenks ekoje znam sto su na nekim shatro dijeticama pa ne jedu nista danima nego ovaj Toma.

Lezao tamo na krevetu u skupstini ....aktivnost 0.....samim tim nikakvu energiju nije ni trosio..osim sto je mozda laprdao.....i vec pred smrt covek. Sta bi bilo da se zagubio negde u pustinji ili sl.....pa taj bi umro za 5 minuta.

Или још горе, да су га заробили на ратишту негде?

То и ја кажем.

Некако је ово било јадно. Шешељ је макар одржао реч и био на апаратима и избоксовао своје захтеве, а Тома?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back