Вучић: Није их било 107.000 на протесту

Pa ne samo po njemu vec i po najvecim svetskim medijima I novinama kao AP, DW, NYT, GN, NBC itd....koji su svi objavili da je u Beogradu bilo 100.000 ljudi. Uostalom, Vucic je lepo objasnio u videu kako je izracunat broj prisutnih. Na ovom forumu je broj od milion i po ljudi izracunat "od oka". Svako ko gleda video snimke protesta u Beogradu, moze da vidi da tu ima mozda i manje od 100.000 ljudi. Ali ti i drugi ste se zalepili za svoj izmisljeni broj od milion i po, jer drugo ne zelite da vidite. Kao i sto ste se zalepili za izmisljeni zvucni top......
Okej, neka je bilo i "samo" 90 hiljada. Pa šta? Koga boli stojko za to? Šta sad s tim?

...

Daj bre doktori...gde ste...nema više smisla da ne pružate pomoć pacijentu :rtfm:

Вучић: Није их било 107.000 на протесту​

https://www.glassrpske.com/cir/novosti/srbija/vucic-nije-ih-bilo-107000-na-protestu/570931

Dakle po njemu nije bilo ni 100 000 :ceka:

Al zato u Ćacilendu milijarda 💪😮

🤣🤣🤣

A tek što volem ove njegove izjave tipa: "Za rezoluciju ce glasati vise od 31, a manje od 33 zemlje..."

🤣🤣🤣

...
Izjava u stilu znam koliko je bilo. To policija tačno zna. Imamo metode kako se broji i kako oni prikazuju snimak da ispada da ih ima mnogo. Odgovor je ima ih između 88 000 i 107 000. Nema ih tačno 107 nego 105. Na kraju opet nije rekao tačan broj. :mrgreen: :hahaha:

Hahahahahaha šta kaže Aca Parizer , mi smo trenirani da idemo cik-cik i da hodamo levo-desno da bi zauzimali više prostora tokom hoda kako bi izgledalo da nas ima više. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ovo je još luđe nego ono sa zimskim jaknama i da samo izgleda da ima više ljudi jer nose debele zimske jakne.:d

Gde vas štancuju takve?!Čim neko odstupa od onoga što vi smatrate ispravnim,vi ga nazivate bot.Zašto?Jel možeš sam/a da sabereš dva i dva,da sagledaš širu sliku?
Čim neko odstupa od onoga što vi smatrate ispravnim, vi ga nazivate đilasovac, soroševac, strani plaćenik, domaći izdajnik, agent duboke države, itd. Tako unazad već duže od decenije. A taj način etiketiranja dolazi sa samog vrha države, preko medija. Sad se žalite jer je stanovništvo osmislilo i za vas jednu etiketu koja vas objedinjuje sve suštinski.

...

Daj bre doktori...gde ste...nema više smisla da ne pružate pomoć pacijentu :rtfm:

Вучић: Није их било 107.000 на протесту​

https://www.glassrpske.com/cir/novosti/srbija/vucic-nije-ih-bilo-107000-na-protestu/570931

Dakle po njemu nije bilo ni 100 000 :ceka:

Al zato u Ćacilendu milijarda 💪😮

🤣🤣🤣

A tek što volem ove njegove izjave tipa: "Za rezoluciju ce glasati vise od 31, a manje od 33 zemlje..."

🤣🤣🤣

...

U Beogradu nije bilo 107.000 ali zato je u Sremskoj Mitrovici bilo više od 100.000 ljudi

To sve tvrdi isti čovek kome određeni ljudi i dalje veruju.

Ne znam šta je potrebno da i slepi i glupi shvate da se radi o patološkom lažovu, čoveku koji laže bez ikakve zadrške, bez griže savesti, koji bi prošao svaki poligraf na kugli zemaljskoj

Bilo je između 60 i 70 hiljada okupljenih.
posle ovog pocetka i misli dostojne oklopnjace potemkin, setih se sergeja ejzenstajna i njegove reference vezane za kinematografiju koju sam transponovao u pisanije po forumu a ona glasi.,..svako moze da se bavi analitickim razmisljanjem bas kao i propagandom ukoliko okolini ne dokaze suprotno :rotf:

posle ovog pocetka i misli dostojne oklopnjace potemkin, setih se sergeja ejzenstajna i njegove reference vezane za kinematografiju koju sam transponovao u pisanije po forumu a ona glasi.,..svako moze da se bavi analitickim razmisljanjem bas kao i propagandom ukoliko okolini ne dokaze suprotno :rotf:
Moram da napravim izvesnu korekciju procene broja .Među okupljenima nalazilo se oko 5000 pripadnika bezbedonosnih agencija kamufliranih u demonstrante.Znači između 55 i 65 hiljada prisutnih jer službena lica ne možemo pribrojiti demonstrantima.

Moram da napravim izvesnu korekciju procene broja .Među okupljenima nalazilo se oko 5000 pripadnika bezbedonosnih agencija kamufliranih u demonstrante.Znači između 55 i 65 hiljada prisutnih jer službena lica ne možemo pribrojiti demonstrantima.
aj sad brojeve licnih karata i imena svih 5.000 pomenutih.

tako barem ide kada kazes da strucno vrsis korekciju.

Back