- Poruka
- 75.701
Само да не препупма па да пукне гума![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само да не препупма па да пукне гума![]()
Za razliku od nas, on ima prava na to. Mi nemamo, Bogoljub i Anđela bi se ljutili.ovde su ga uhvatili kako se raspada, suze krenule od muke , ništa nije slagao već 3 minuta pa počeo da se trese....
Pogledajte prilog 1700137
Okej, neka je bilo i "samo" 90 hiljada. Pa šta? Koga boli stojko za to? Šta sad s tim?Pa ne samo po njemu vec i po najvecim svetskim medijima I novinama kao AP, DW, NYT, GN, NBC itd....koji su svi objavili da je u Beogradu bilo 100.000 ljudi. Uostalom, Vucic je lepo objasnio u videu kako je izracunat broj prisutnih. Na ovom forumu je broj od milion i po ljudi izracunat "od oka". Svako ko gleda video snimke protesta u Beogradu, moze da vidi da tu ima mozda i manje od 100.000 ljudi. Ali ti i drugi ste se zalepili za svoj izmisljeni broj od milion i po, jer drugo ne zelite da vidite. Kao i sto ste se zalepili za izmisljeni zvucni top......
To je već istorija.I svinje lete.
Ako bosanski gradjani mogu da dolaze u Srbiju, zasto to ne bi mogli hrvatski gradjani?![]()
Gde vas štancuju takve?!Čim neko odstupa od onoga što vi smatrate ispravnim,vi ga nazivate bot.Zašto?Jel možeš sam/a da sabereš dva i dva,da sagledaš širu sliku?ne znam, reci ti meni zašto si bot
Na slaviji stane negde oko 60.000 ljudiАко му је ово било мало, рећи ће нам студенти кад опет да е окупимо на Славији,
али овај пут ће доћи људи, не само из Србије, већ и из Северне Македоније!
Izjava u stilu znam koliko je bilo. To policija tačno zna. Imamo metode kako se broji i kako oni prikazuju snimak da ispada da ih ima mnogo. Odgovor je ima ih između 88 000 i 107 000. Nema ih tačno 107 nego 105. Na kraju opet nije rekao tačan broj....
Daj bre doktori...gde ste...nema više smisla da ne pružate pomoć pacijentu
Вучић: Није их било 107.000 на протесту
https://www.glassrpske.com/cir/novosti/srbija/vucic-nije-ih-bilo-107000-na-protestu/570931
Dakle po njemu nije bilo ni 100 000
Al zato u Ćacilendu milijarda
A tek što volem ove njegove izjave tipa: "Za rezoluciju ce glasati vise od 31, a manje od 33 zemlje..."
...
Čim neko odstupa od onoga što vi smatrate ispravnim, vi ga nazivate đilasovac, soroševac, strani plaćenik, domaći izdajnik, agent duboke države, itd. Tako unazad već duže od decenije. A taj način etiketiranja dolazi sa samog vrha države, preko medija. Sad se žalite jer je stanovništvo osmislilo i za vas jednu etiketu koja vas objedinjuje sve suštinski.Gde vas štancuju takve?!Čim neko odstupa od onoga što vi smatrate ispravnim,vi ga nazivate bot.Zašto?Jel možeš sam/a da sabereš dva i dva,da sagledaš širu sliku?
kad covek pogleda te njuske na sta lice tako zadrigle u samosvojnosti kao da ih je pravio isti otacJel ovo onaj lik sa mimova "Dnevna doza prosečnog Srbende" , jel ovo onaj "Srba" ?![]()
![]()
...
Daj bre doktori...gde ste...nema više smisla da ne pružate pomoć pacijentu
Вучић: Није их било 107.000 на протесту
https://www.glassrpske.com/cir/novosti/srbija/vucic-nije-ih-bilo-107000-na-protestu/570931
Dakle po njemu nije bilo ni 100 000
Al zato u Ćacilendu milijarda
A tek što volem ove njegove izjave tipa: "Za rezoluciju ce glasati vise od 31, a manje od 33 zemlje..."
...
posle ovog pocetka i misli dostojne oklopnjace potemkin, setih se sergeja ejzenstajna i njegove reference vezane za kinematografiju koju sam transponovao u pisanije po forumu a ona glasi.,..svako moze da se bavi analitickim razmisljanjem bas kao i propagandom ukoliko okolini ne dokaze suprotnoBilo je između 60 i 70 hiljada okupljenih.
A što sa "opozicijom"?.ako režim želi dobro Srbiji raspisaće izbore još ove godine posle nekog dogovora sa opozicijom o fer i poštenim izborima
institucije u ovom slučaju Skupština moraju da rade svoj posao...ako Vučić raspiše izbore bez dogovora u Skupštini o načinima da izbori budu fer za sve učesnike niko mu neće izaći na te izbore...A što sa "opozicijom"?
Koji su oni ***ac?
Moram da napravim izvesnu korekciju procene broja .Među okupljenima nalazilo se oko 5000 pripadnika bezbedonosnih agencija kamufliranih u demonstrante.Znači između 55 i 65 hiljada prisutnih jer službena lica ne možemo pribrojiti demonstrantima.posle ovog pocetka i misli dostojne oklopnjace potemkin, setih se sergeja ejzenstajna i njegove reference vezane za kinematografiju koju sam transponovao u pisanije po forumu a ona glasi.,..svako moze da se bavi analitickim razmisljanjem bas kao i propagandom ukoliko okolini ne dokaze suprotno![]()
aj sad brojeve licnih karata i imena svih 5.000 pomenutih.Moram da napravim izvesnu korekciju procene broja .Među okupljenima nalazilo se oko 5000 pripadnika bezbedonosnih agencija kamufliranih u demonstrante.Znači između 55 i 65 hiljada prisutnih jer službena lica ne možemo pribrojiti demonstrantima.