Ambasador Džonatan Mur: Na protestu u Beogradu nije bilo upotrebe zvučnog topa

Koga zabole za zvucni top. Ako ne brinete zbog 4G i 5G mreze i buke na utakmicama Zvezde kao i samom protestu nikoga zdrave pameti nece zanimati ta glupost.
Ти си беше прдуцкао да звучног топа није било. Сад није важно кад имају и снимци и слике, и топа и Дачића итд.

Prilozi

• img_1_1742301093790.jpg
    img_1_1742301093790.jpg
    79,2 KB · Pregleda: 3
а 9 Мај се ближи...
па се онда Саннкције ГАЗПРОМУ ,ближи..
па мартовске Иде које померањем Земљине Осе се протежу на Април,ближиии

Run to the Hillls
Run for your Life

:lol:

Sankcije NIS su već bile odložene.

Pitanje je šta će biti 28. marta. Nije isključeno da se dobije novi moratorijum.

AMBASADOR i savetnik bivšeg državnog sekretara SAD za ''Havana sindrom'', Entonija Blinkena jasno kaže da u Beogradu nije bilo upotrebe zvučnog topa.

Nisam bio prisutan 15. marta ovde, ali sam video nekoliko video klipova. Slučajno, bio sam šef Stejt departmenta za pitanje ’Havana sindroma’ u ime bivše državnog sekretara Entonija Blinkena. Nisam naučnik, ni lekar...
U prevodu: "Ja sam Doope za sve, slušajte šta ću vam reći..." :cool: :lol:

Da da obojena revolucija a nema podrške ni iz jedne zapadne ambasade i "obojena revolucija" gde i USA i EU brane vlast i svog pulena na vlasti, baš čudna neka "obojena revolucija". :think:
Podrška bi bila javna da postoji procena da prevrat ima dobre izglede da uspe.Zapadnjacima bi više odgovaralo da umesto Vučića na vlast dođe neka opcija kao što je nekadašnja koalicija Bez Srbije pardon Bez nasilja jer bi tako bio istisnut "maligni" ruski uticaj i potencijalno takođe opasni kineski uticaj.Takođe bi lakše završili posao eliminacije srpskog faktora u Bosni a i u Crnoj Gori.
U svakom slučaju odgovora im slabljenje Vučića jer tako postaje još kooperativniji.

Podrška bi bila javna da postoji procena da prevrat ima dobre izglede da uspe.Zapadnjacima bi više odgovaralo da umesto Vučića na vlast dođe neka opcija kao što je nekadašnja koalicija Bez Srbije pardon Bez nasilja jer bi tako bio istisnut "maligni" ruski uticaj i potencijalno takođe opasni kineski uticaj.Takođe bi lakše završili posao eliminacije srpskog faktora u Bosni a i u Crnoj Gori.
U svakom slučaju odgovora im slabljenje Vučića jer tako postaje još kooperativniji.

Pa ko god dođe na vlast ne može da bude više servilan nego Vučić, mislim Kosovu je dao sve od Trepče, Gazivoda, elektro-energetskog sistema pa do tablica, graničnog prelaza, pozivnog broja a da ne pominjemo da je ukinuo i onu civilnu zaštitu na KiM i da sad Rosu upada u Severnu Mitrovicu i maltretira tamošnje Srbe kad god im padne na pamet a tek taj Open Balkan je tek posebna priča i tek sad je otvorio vrata Albancima da vršljaju po Srbiji kako hoće i da rade šta hoće , takođe glavni je lobista rio tinta u Srbiji, pretvara Srbiju u rudarsku koloniju, a da ne pominjemo to što je aerodrom dao Francuzima a od njih kupio i zastarele Miraže po paprenoj ceni, glasao je protiv Rusa u UN , itd.
Znači bilo ko da dođe , ne znam Marinika, Đilas ili već ko ne mogu da budu više servilni od njega, a opet ko god da dođe svi su svesni da niko ne može od njih da traži formalno priznanje Kosova ili ulazak Srbije u NATO recimo jer svi znaju da bi to bilo bukvalno samoubistvo za onog ko to uradi i da bi ih istog trenutka ih narod povešao na Terazijama, ali zato sve drugo.............epa Vučić im je već dao sve drugo, pa i malo više od toga i apsolutno ne postoji niko ko bi odgovarao Zapadu više od Vučića u ovom momentu.

Inače ovo što se dešava nije prevrat već opšte-narodna pobuna i borba za slobodu i elementarnu demokratiju isto kao što su bile i litije u Crnoj Gori , jednostavno narod se digao da povrati svoju državu koja mu je ukradena i oteta od kriminalne vlasti i nekih neformalnih grupa i pojedinaca bliskih vlasti, mi trenutno nemamo ni institucije ni pravosuđe ni kulturu ni medije ni fudbal ni ništa već sve je uništeno i oteto i okupirano od strane ove bande na vlasti i tih nekih neformalnih grupa i pojedinaca bliskih njima a ta opšte-narodna pobuna i borba za slobodu je već uspela jer svima je jasno da nakon ove zime i svega što se izdešavalo nema više povratka na staro niti je moguće da se stvari vrate u stanje kakve su bile pre Novembra meseca.

U prevodu: "Ja sam Doope za sve, slušajte šta ću vam reći..." :cool: :lol:

E to to , nisam bio prisutan, bio sam 10 hiljada kilometara daleko od mesta događaja, nisam ni naučnik ni lekar nit se razumem u te stvari ali verujte mi ja kad vam kažem 🤣 🤣 , mislim ja sam bio na licu mesta (možda par desetina metara od Pionirskog parka) kao i bezbroj drugih ljudi koji isto mogu da posvedoče i mogu oni da zovu koga hoće i da se pozivaju nakakve god autoritete i imena hoće ali znam šta sam čuo i video , bio sam na licu mesta i nema nikakve sumnje da je nešto bilo pušteno (e sad šta tačno i u kom intenzitetu e to može da se utvrđuje a to da je nešto bilo pušteno to nema nikakve dileme i ne može niko da nas pravi budalama).
Uostalom samo oni što nisu bili na protestu i na licu mesta jedu goWna i pokušavaju da podvale neku priču i da nas prave budalama ali jbga mi im nismo njihovi maloumni sendvičari i verujemo više svojim ušima i očima nego njima.

AMBASADOR i savetnik bivšeg državnog sekretara SAD za ''Havana sindrom'', Entonija Blinkena jasno kaže da u Beogradu nije bilo upotrebe zvučnog topa.

Nisam bio prisutan 15. marta ovde, ali sam video nekoliko video klipova. Slučajno, bio sam šef Stejt departmenta za pitanje ’Havana sindroma’ u ime bivše državnog sekretara Entonija Blinkena. Nisam naučnik, ni lekar, ali kada sam razgovarao sa svojim kolegama, članovima njihovih porodica koji su tada doživeli napad, ili šta god to tačno bilo, jer se ne zna, oni su rekli da su bili suočeni sa nečim glasnim i reagovali kao što bi to deca uradila - stavili ruke na uši i pokrili ih. U video klipovima sa protesta 15. marta u Beogradu ne vidim takvu prirodnu reakciju. Znači da je bio neki izvor straha ili stresa- ukazuje Mur.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...beogradu-nije-bilo-upotrebe-zvucnog-topa?s=09

Smeje se ceo svet cuti mariniki djilasu studentima.Eliti Srbije.
Caci za vas aj priznajte.Elita haha

Naprotiv ceo svet se smeje Vucicu i Dacicu na njihovim lazima i kontradiktornim izjavama.
Taj Ambasador ni u kom pogledu nije kompetentan da presudjuje.

1. Postoji dokumentacija da je MUP uvezao zvucne topove
2. Postoje dokazi da su bili upotrebljeni protiv gradjana Srbije (slike vozila ispred Skupstine, Video reakcije gradjana na zvucne talase koje je video ceo svet)
3. Podneta je tuzba protiv Vucica zbog drzavnog terorizma protiv gradjana Srbije
4. Ova tuzba ne zastareva. Ako mu se ne sudi sada sudice mu se kada ode sa vlasti i Vucicu i Dacicu.

Na snimku vidiš da se pojavljuje neki zvuk koji je neko pustio, očigledno namerno.

Da li je uređaj ovaj ili onaj, kakve veze ima, to svakako ne može da se utvrdi jer se ne vidi na snimku. Ovde je pitanje odgovornosti zašto se to uopšte pustilo i ko je kriv.

Pa ko god dođe na vlast ne može da bude više servilan nego Vučić, mislim Kosovu je dao sve od Trepče, Gazivoda, elektro-energetskog sistema pa do tablica, graničnog prelaza, pozivnog broja a da ne pominjemo da je ukinuo i onu civilnu zaštitu na KiM i da sad Rosu upada u Severnu Mitrovicu i maltretira tamošnje Srbe kad god im padne na pamet a tek taj Open Balkan je tek posebna priča i tek sad je otvorio vrata Albancima da vršljaju po Srbiji kako hoće i da rade šta hoće , takođe glavni je lobista rio tinta u Srbiji, pretvara Srbiju u rudarsku koloniju, a da ne pominjemo to što je aerodrom dao Francuzima a od njih kupio i zastarele Miraže po paprenoj ceni, glasao je protiv Rusa u UN , itd.
Znači bilo ko da dođe , ne znam Marinika, Đilas ili već ko ne mogu da budu više servilni od njega, a opet ko god da dođe svi su svesni da niko ne može od njih da traži formalno priznanje Kosova ili ulazak Srbije u NATO recimo jer svi znaju da bi to bilo bukvalno samoubistvo za onog ko to uradi i da bi ih istog trenutka ih narod povešao na Terazijama, ali zato sve drugo.............epa Vučić im je već dao sve drugo, pa i malo više od toga i apsolutno ne postoji niko ko bi odgovarao Zapadu više od Vučića u ovom momentu.

Inače ovo što se dešava nije prevrat već opšte-narodna pobuna i borba za slobodu i elementarnu demokratiju isto kao što su bile i litije u Crnoj Gori , jednostavno narod se digao da povrati svoju državu koja mu je ukradena i oteta od kriminalne vlasti i nekih neformalnih grupa i pojedinaca bliskih vlasti, mi trenutno nemamo ni institucije ni pravosuđe ni kulturu ni medije ni fudbal ni ništa već sve je uništeno i oteto i okupirano od strane ove bande na vlasti i tih nekih neformalnih grupa i pojedinaca bliskih njima a ta opšte-narodna pobuna i borba za slobodu je već uspela jer svima je jasno da nakon ove zime i svega što se izdešavalo nema više povratka na staro niti je moguće da se stvari vrate u stanje kakve su bile pre Novembra meseca.
Nisi razumeo smisao poruke koju si citirao.Ja i ne tvrdim da "Međunarodna Zajednica" tojeste zapadnjaci stoje iza ovih dešavanja ali ta mogućnost nikako nije isključena.Ja samo tvrdim da zapadnjacima odgovaraju nemiri u Srbiji jer tako lakše mogu da izdejstvuju ustupke za njihove ciljeve.Ti ciljevi u pogledu same Srbije odnose se na suzbijanje ruskog i svakog drugog nezapadnog uticaja a u regionu eliminacija srpskog uticaja.Ovo se prvenstveno odnosi na BiH.Na KiM pozicija Srba usled malobrojnosti jeste takva da Srbi i ne predstavlja ozbiljnu prepreku uspostavljanju albanske države.
U BiH stvari stoje bitno drukčije pa bi za ciljeve "Međunaordne Zajednice" istoj dobrodošla promena stava Beograda koji podržava opstanak Republke Srpske.Naravno da je njima manje više svejedno da li bi to učinio Vučić ili neko drugi.Možda bi im i odgovaralo da ti ustupci dođu od Vučića a buna je zgodno sredstvo slabljenja i pritiska na istog.
Znam ja da su studenti i opozicija super i ekstra i da se zalažu za vladavinu prava i sve naj i protiv korupcije a da su ovi drugi zlo.

Nisi razumeo smisao poruke koju si citirao.Ja i ne tvrdim da "Međunarodna Zajednica" tojeste zapadnjaci stoje iza ovih dešavanja ali ta mogućnost nikako nije isključena.Ja samo tvrdim da zapadnjacima odgovaraju nemiri u Srbiji jer tako lakše mogu da izdejstvuju ustupke za njihove ciljeve.Ti ciljevi u pogledu same Srbije odnose se na suzbijanje ruskog i svakog drugog nezapadnog uticaja a u regionu eliminacija srpskog uticaja.Ovo se prvenstveno odnosi na BiH.Na KiM pozicija Srba usled malobrojnosti jeste takva da Srbi i ne predstavlja ozbiljnu prepreku uspostavljanju albanske države.
U BiH stvari stoje bitno drukčije pa bi za ciljeve "Međunaordne Zajednice" istoj dobrodošla promena stava Beograda koji podržava opstanak Republke Srpske.Naravno da je njima manje više svejedno da li bi to učinio Vučić ili neko drugi.Možda bi im i odgovaralo da ti ustupci dođu od Vučića a buna je zgodno sredstvo slabljenja i pritiska na istog.
Znam ja da su studenti i opozicija super i ekstra i da se zalažu za vladavinu prava i sve naj i protiv korupcije a da su ovi drugi zlo.
А свеопште је познато да је Руски утицај на Балкану велики? :)
Ај не сери молим те.
Бла бла Запад и протести, бла бла слабљење Вучића, бла бла више уступака.
Западу уопште није потребно да постоје протести, Вучић је све дао кад су тражили, само му је требало времена да замота то у фолију и да народу покаже како лепо сија. Вучић је одавно њихов човек, јер је Запад и створио "напредну" странку, као и СПО, ДОС, Г17+ итд.
Запад нема разлога да обара Вучића, јер све што траже добију.
Вучић покушава као да одржава однос са Русијом, и то много траљаво ради, што није ни чудно, јер је Русија није неки фактор на Балкану, нити он стварно има жељу са Русима да ради било шта. То само да се оперу уста за његове присталице ако уопште и његове присталице имају два грама мозга да размишљају.

Pa Zapadu ne odgovara ovo što se dešava u Srbiji , ovo da imamo ujedinjen narod protiv vlasti i nestabilnu situaciju jer u ovakvim uslovima recimo rio tinto nikako ne može da dođe u Srbiju, da nas eksploatiše i pretvara plodnu zemlju jalovinu i deponiju (jer bi ih narod izgazio) , Vučić u ovim uslovima ne može nikakve ustupke da im čini niti da im daje i rasprodaje zemlju, pa čak recimo i Šiptari na KiM ili Bošnjaci u BiH bi dobro razmilili pre nego što bilo šta pokušaju jer vide da je narod ujedinjen i poprilično naložen i očas posla bi tu energiju mogli da kanališu i na drugu stranu i takve situacije su uvek nepredvidive.
Tako da svima a pogotovo Zapadu odgovara uspavana i anestezirana Srbija (i to konjskom dozom sedativa) i takozvana Vučićeva "stabilokratija" gde on može da radi šta hoće (kao što su ga i ovlastili), čini im sve moguće ustupke a niko mu se ne suprostavlja ali tome je došao kraj.

Inače apropo ovog poslednjeg ja uopšte studente i opoziciju ne bi svrstao u isti koš (pogotovo ne tu pro-zapadnu opoziciju koji dokazano rade za Vučića i režim) nit su u principu ljudi na ulici zato što žele vladavinu prava, borbu protiv korupcije i šta ja znam i slične fraze, ljudi su na ulicama kao posledica višegodišnjeg akumuliranog nezadovoljstva, ljudi su na ulicama zato što sve teže krpe kraj sa krajem, zato što u prodavnici ne mogu skoro ništa da kupe, zato što nemaju da plate račune, zato što nemaju detetu da kupe nove patike, zato što su već umorni od tog stresa i tog ludila i toksične atmosfere u kojoj živimo (u čemu u ogromnoj meri doprinosi i ova vlast) i tih malo malo pa raznih tragedija koje se dešavaju i šok terapija koje nam priređuju i već im je dopizdilo da nakon dugog i stresnog dana kada upale televizor da se malo opuste i skrenu misle na njemu uvek bude Vučić, ljudi žele da gledaju 55-tu reprizu Boljeg života i Srećnih ljudi a ne Vučića svako veče.
Ljudi jednostavno žele da menjaju sistem, žele nešto drugo i već im se smučio Vučić i njegova banda (mislim da ljudi gledaju ne znam kakvu lepoticu svaki dan 13 godina pa već bi im dojadilo a ne iritantnog Vučića i te njuške oko njega).

Back