Pa ko god dođe na vlast ne može da bude više servilan nego Vučić, mislim Kosovu je dao sve od Trepče, Gazivoda, elektro-energetskog sistema pa do tablica, graničnog prelaza, pozivnog broja a da ne pominjemo da je ukinuo i onu civilnu zaštitu na KiM i da sad Rosu upada u Severnu Mitrovicu i maltretira tamošnje Srbe kad god im padne na pamet a tek taj Open Balkan je tek posebna priča i tek sad je otvorio vrata Albancima da vršljaju po Srbiji kako hoće i da rade šta hoće , takođe glavni je lobista rio tinta u Srbiji, pretvara Srbiju u rudarsku koloniju, a da ne pominjemo to što je aerodrom dao Francuzima a od njih kupio i zastarele Miraže po paprenoj ceni, glasao je protiv Rusa u UN , itd.
Znači bilo ko da dođe , ne znam Marinika, Đilas ili već ko ne mogu da budu više servilni od njega, a opet ko god da dođe svi su svesni da niko ne može od njih da traži formalno priznanje Kosova ili ulazak Srbije u NATO recimo jer svi znaju da bi to bilo bukvalno samoubistvo za onog ko to uradi i da bi ih istog trenutka ih narod povešao na Terazijama, ali zato sve drugo.............epa Vučić im je već dao sve drugo, pa i malo više od toga i apsolutno ne postoji niko ko bi odgovarao Zapadu više od Vučića u ovom momentu.
Inače ovo što se dešava nije prevrat već opšte-narodna pobuna i borba za slobodu i elementarnu demokratiju isto kao što su bile i litije u Crnoj Gori , jednostavno narod se digao da povrati svoju državu koja mu je ukradena i oteta od kriminalne vlasti i nekih neformalnih grupa i pojedinaca bliskih vlasti, mi trenutno nemamo ni institucije ni pravosuđe ni kulturu ni medije ni fudbal ni ništa već sve je uništeno i oteto i okupirano od strane ove bande na vlasti i tih nekih neformalnih grupa i pojedinaca bliskih njima a ta opšte-narodna pobuna i borba za slobodu je već uspela jer svima je jasno da nakon ove zime i svega što se izdešavalo nema više povratka na staro niti je moguće da se stvari vrate u stanje kakve su bile pre Novembra meseca.