bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.020
Ovakva tema postoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je diktatura,vi ne bi smeli da radite ono što radite od one nesreće u NS.A ovi što bi da je ruše uz pomoć Blokadne kuharice?Jel su oni dobrodošli?Prvo je vic decenije.
Drugo, da, svako ko podrzava mafijasku diktaturu u Srbiji, nije dobrodosao u Srbiju.
pustila sam nekih 3,5 minuta i čula samo kako predsednik svih građana vređa pripadnike svog narodaU videu izmedju 32:00 pa do 34:00 minuta, predsednik objasnjava kako je opozicija dosla do broja od 1.5 miliona ljudi na protestima u Beogradu. Znaci na desetine stranih medija kao AP, DW, NYT, AJ i svi ostali koji su preneli vest da je u Beogradu bilo 100.000 ljudi, su u pravu. U Beogradu nije bilo cak ni 300.000 ljudi kao sto je preneo BBC a kamoli 1.5 miliona sto opozicija ovde tvrdi.
Pa ne samo po njemu vec i po najvecim svetskim medijima I novinama kao AP, DW, NYT, GN, NBC itd....koji su svi objavili da je u Beogradu bilo 100.000 ljudi. Uostalom, Vucic je lepo objasnio u videu kako je izracunat broj prisutnih. Na ovom forumu je broj od milion i po ljudi izracunat "od oka". Svako ko gleda video snimke protesta u Beogradu, moze da vidi da tu ima mozda i manje od 100.000 ljudi. Ali ti i drugi ste se zalepili za svoj izmisljeni broj od milion i po, jer drugo ne zelite da vidite. Kao i sto ste se zalepili za izmisljeni zvucni top......Dakle po njemu nije bilo ni 100 000![]()
Srbijom vlada diktatura koja ubija i prebija svoje gradjane, to je cinjenica.Da je diktatura,vi ne bi smeli da radite ono što radite od one nesreće u NS.A ovi što bi da je ruše uz pomoć Blokadne kuharice?Jel su oni dobrodošli?
Pa ne samo po njemu vec i po najvecim svetskim medijima I novinama kao AP, DW, NYT, GN, NBC itd....koji su svi objavili da je u Beogradu bilo 100.000 ljudi. Uostalom, Vucic je lepo objasnio u videu kako je izracunat broj prisutnih. Na ovom forumu je broj od milion i po ljudi izracunat "od oka". Svako ko gleda video snimke protesta u Beogradu, moze da vidi da tu ima mozda i manje od 100.000 ljudi. Ali ti i drugi ste se zalepili za svoj izmisljeni broj od milion i po, jer drugo ne zelite da vidite. Kao i sto ste se zalepili za izmisljeni zvucni top......
Ko kaze da je on ekspert? To je rekao na osnovu izracuna eksperata, nije sam racunao. A to sto si ti pokazala izuzetnu hrabrost stojeci sa jos 4-6 ljudi u kvadratnom metru!!!!!!!? (u sta sumnjam jer da znas koliki je kvadratni metar ne bi razvalila takvu glupost) .... ne znaci i da je izvan tvog kvadratnog metra u svakom kvadratnom metru bilo 5-7 ljudi. Ipak, mozda da posaljes snimke svoje hrabrosti, koja se slobodno moze porediti sa hrabroscu jedne Jovanke Orleanke, svim svetskim medijima kao dokaz da je u jednom kvadratnom metru bilo vas 7, i da ponovo preracunaju konacan broj junaka prisutnih na protestima u Beogradu.....inače, šta njega kvalifikuje za eksperta za ovakve procene?
a kasnije u toku dana šaljem i svoje lične snimke iz kralja milana, da se vidi kako smo bili razuđeni i kako nas je bilo samo 5-7 na metru kvadratnom..
pa nije nas bilo ni po jedan na svakih 5-7 kvadratnih metara, pa nešto ne vidim da se oduzimaš da osporiš tu izjavu svog šefaKo kaze da je on ekspert? To je rekao na osnovu izracuna eksperata, nije sam racunao. A to sto si ti pokazala izuzetnu hrabrost stojeci sa jos 4-6 ljudi u kvadratnom metru!!!!!!!? (u sta sumnjam jer da znas koliki je kvadratni metar ne bi razvalila takvu glupost) .... ne znaci i da je izvan tvog kvadratnog metra u svakom kvadratnom metru bilo 5-7 ljudi. Ipak, mozda da posaljes snimke svoje hrabrosti, koja se slobodno moze porediti sa hrabroscu jedne Jovanke Orleanke, svim svetskim medijima kao dokaz da je u jednom kvadratnom metru bilo vas 7, i da ponovo preracunaju konacan broj junaka prisutnih na protestima u Beogradu.....
P.S Ne bih trebao ali hajde da ti napisem.....u jedan kvadratni metar mogu da stanu 4 osobe. Pet je moguce ali moraju biti jako stisnuti jedno uz drugo i tesno zagrljeni. Kako je u tvoj kvadratni metar stalo 7..... valjda je na tvom video snimku. Mozda pre da to posaljes Ginisu.
Jeste Aćimović ali to nije taj Aćimović, ovo je Avramović, a Avram Gojić mu je brat. Mislim, to je sve isto... braća su...
Objasnio sam već da nije diktatura inače ne bi šetali.Nego,zašto se svesno ignoriše činjenica da su neki Hrvatski građani na početku protesta dolazili u Srbiju i glumili studente?Srbijom vlada diktatura koja ubija i prebija svoje gradjane, to je cinjenica.
Svi koji saosecaju sa gradjanima Srbije koji su pod diktaturom ove mafijaske vlasti, su dobrodosli u Srbiji.
U pokušaju diskreditacije studentskih protesta Novosti su objavile fotografije pasosa studenata, braće Lazara i Luke Stojakovića. Naslov insinuira da Hrvati predvode protest studenata, što tabloidi u Srbiji već danima pokušavaju da pripišu protestima koji blokiraju fakultete.Objasnio sam već da nije diktatura inače ne bi šetali.Nego,zašto se svesno ignoriše činjenica da su neki Hrvatski građani na početku protesta dolazili u Srbiju i glumili studente?
imaš dokaz da ne studiraju (ovde) ?Objasnio sam već da nije diktatura inače ne bi šetali.Nego,zašto se svesno ignoriše činjenica da su neki Hrvatski građani na početku protesta dolazili u Srbiju i glumili studente?
Ne znam ko si,ali si debelo omastio/la.Pa jel ti znaš koliki je metar?Znaš li svoje mere(širinu ramena,dužinu tela-leđa/prednji deo) i koliko takvih osoba može da stane u metar dužni?!pustila sam nekih 3,5 minuta i čula samo kako predsednik svih građana vređa pripadnike svog naroda
inače, šta njega kvalifikuje za eksperta za ovakve procene? jel realno da se čovek razume baš u sve?
a kasnije u toku dana šaljem i svoje lične snimke iz kralja milana, da se vidi kako smo bili razuđeni i kako nas je bilo samo 5-7 na metru kvadratnom.. realno mogli smo i malo jače da se sabijemo, ali aj sad, praštajte
ja kapiram da on može da laže vas sisice koji se bojite da promolite njušku van svog stana, al vala mene koja sam tamo bila ne može da laže
dužni ?Ne znam ko si,ali si debelo omastio/la.Pa jel ti znaš koliki je metar?Znaš li svoje mere(širinu ramena,dužinu tela-leđa/prednji deo) i koliko takvih osoba može da stane u metar dužni?!
Znaš da su ih cimali reporteri na početku kada su ulazili u predvorje nekog fakulteta i oni se samo sklanjali i nisu hteli ništa da kažu.To je meni sumnjivo bilo,ako si student tog faksa,pa šta ima da kriješ?imaš dokaz da ne studiraju (ovde) ?
I ja tvrdim da ih nije bilo 107.000,.. bio sam tamo.![]()
jbt stvarno treba da stavljam naznaku za sarkazam, zaboravim uvek da su botovi umno ograničeniNe znam ko si,ali si debelo omastio/la.Pa jel ti znaš koliki je metar?Znaš li svoje mere(širinu ramena,dužinu tela-leđa/prednji deo) i koliko takvih osoba može da stane u metar dužni?!
Aj ne smaraj jbg...dužni ?
Kome ?
Ti to o Ćaci(ji)ma ?Znaš da su ih cimali reporteri na početku kada su ulazili u predvorje nekog fakulteta i oni se samo sklanjali i nisu hteli ništa da kažu.To je meni sumnjivo bilo,ako si student tog faksa,pa šta ima da kriješ?
Za šta da stavljaš?Gde ti vidiš sarkazam u svojoj poruci?!I,zašto sam bot?jbt stvarno treba da stavljam naznaku za sarkazam, zaboravim uvek da su botovi umno ograničeni
To i mene zanima.Za šta da stavljaš?Gde ti vidiš sarkazam u svojoj poruci?!I,zašto sam bot?
I svinje lete.Objasnio sam već da nije diktatura inače ne bi šetali.Nego,zašto se svesno ignoriše činjenica da su neki Hrvatski građani na početku protesta dolazili u Srbiju i glumili studente?
ne znam, reci ti meni zašto si botZa šta da stavljaš?Gde ti vidiš sarkazam u svojoj poruci?!I,zašto sam bot?