Ambasador Džonatan Mur: Na protestu u Beogradu nije bilo upotrebe zvučnog topa

anajade

Elita
Poruka
20.496
AMBASADOR i savetnik bivšeg državnog sekretara SAD za ''Havana sindrom'', Entonija Blinkena jasno kaže da u Beogradu nije bilo upotrebe zvučnog topa.

Nisam bio prisutan 15. marta ovde, ali sam video nekoliko video klipova. Slučajno, bio sam šef Stejt departmenta za pitanje ’Havana sindroma’ u ime bivše državnog sekretara Entonija Blinkena. Nisam naučnik, ni lekar, ali kada sam razgovarao sa svojim kolegama, članovima njihovih porodica koji su tada doživeli napad, ili šta god to tačno bilo, jer se ne zna, oni su rekli da su bili suočeni sa nečim glasnim i reagovali kao što bi to deca uradila - stavili ruke na uši i pokrili ih. U video klipovima sa protesta 15. marta u Beogradu ne vidim takvu prirodnu reakciju. Znači da je bio neki izvor straha ili stresa- ukazuje Mur.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...beogradu-nije-bilo-upotrebe-zvucnog-topa?s=09

Smeje se ceo svet cuti mariniki djilasu studentima.Eliti Srbije.
Caci za vas aj priznajte.Elita haha

AMBASADOR i savetnik bivšeg državnog sekretara SAD za ''Havana sindrom'', Entonija Blinkena jasno kaže da u Beogradu nije bilo upotrebe zvučnog topa.

Nisam bio prisutan 15. marta ovde, ali sam video nekoliko video klipova. Slučajno, bio sam šef Stejt departmenta za pitanje ’Havana sindroma’ u ime bivše državnog sekretara Entonija Blinkena. Nisam naučnik, ni lekar, ali kada sam razgovarao sa svojim kolegama, članovima njihovih porodica koji su tada doživeli napad, ili šta god to tačno bilo, jer se ne zna, oni su rekli da su bili suočeni sa nečim glasnim i reagovali kao što bi to deca uradila - stavili ruke na uši i pokrili ih. U video klipovima sa protesta 15. marta u Beogradu ne vidim takvu prirodnu reakciju. Znači da je bio neki izvor straha ili stresa- ukazuje Mur.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...beogradu-nije-bilo-upotrebe-zvucnog-topa?s=09

Ajde?? Baš ovaj eminentni bivši stručnjak pomoću video klipa utvrdio nepobitnu istinu :rotf::rotf:nema veze što ljudi koji JESU BILI tamo nešto dugo kažu :D Ma bravo Ćirice, opet si prevazišla samu sebe i pokazala svoj neprikosnoveni intelekt ;)

а 9 Мај се ближи...
па се онда Саннкције ГАЗПРОМУ ,ближи..
па мартовске Иде које померањем Земљине Осе се протежу на Април,ближиии

Run to the Hillls
Run for your Life

:lol:

ovo je mislim bilo nešto sofisticiranije od zvučnog topa..neki energetski snop.....zanimljivo je da na skupštinskom odboru za bezbednost naš stručnjak general Rakić u ime vojske rekao da nije bio zvučni top a da je teško reći šta je to moglo biti...dakle nije rekao da je panika kao što ovaj tvoj Cijaš koji nije ni lekar ni naučnik tvrdi...kad CIA preko njega tvrdi da je panika onda se postavlja pitanje da nisu Ameri koristili ovde nešto sofisticirano da bi izveli eksperiment uz dozvolu režima ili bez njegovog znanja da daju dodatni impuls protestima...treba se podsetiti da je ovde u gostima bio Donald Tramp junior par dana pred protest

Mozes sama o havanskom sindromu proguglati

Havanski sindrom se bavi samo simptomima i onda se razvijaju teorije kako su nastali.

U našem slučaju smo VIDELI šta se desilo, nema potrebe bilo šta da se nagađa. Negirati nešto a ne ponuditi logično objašnjenje onoga što smo videli, je prilično besmisleno i vređa inteligenciju ljudi.

Veci strucnjak od tebe mene cute i svih na forumu zajedno sa studenatimaRacunam tu i ovog milosa sa svim desetkama.
od kad je neki levi američki političar stručnjak za nauku i tehnologiju...ne lupetaj.....nije pitanje dal je stručan jer nije nego zašto je dao izjavu...američki političar iza koga stoji CIA jer su mu dali tako poverljivu ulogu da vodi anketnu komisiju u slučaju ispitivanja havanskog sindroma se ne bi oglasio bez razloga...razlog može biti da Amerika hoće da podrži Vučića jer se ovaj svideo Donaldu Trampu junioru ili razlog može biti da je sve bilo američki eksperiment in vivo

od kad je neki levi američki političar stručnjak za nauku i tehnologiju...ne lupetaj.....nije pitanje dal je stručan jer nije nego zašto je dao izjavu...američki političar iza koga stoji CIA jer su mu dali tako poverljivu ulogu da vodi anketnu komisiju u slučaju ispitivanja havanskog sindroma se ne bi oglasio bez razloga...razlog može biti da Amerika hoće da podrži Vučića jer se ovaj svideo Donaldu Trampu junioru ili razlog može biti da je sve bilo američki eksperiment in vivo
Dobro gde je top

Havanski sindrom se bavi samo simptomima i onda se razvijaju teorije kako su nastali.

U našem slučaju smo VIDELI šta se desilo, nema potrebe bilo šta da se nagađa. Negirati nešto a ne ponuditi logično objašnjenje onoga što smo videli, je prilično besmisleno i vređa inteligenciju ljudi.
Druže, pričaš sa sendvicarom. Džaba.

Ajde?? Baš ovaj eminentni bivši stručnjak pomoću video klipa utvrdio nepobitnu istinu :rotf::rotf:nema veze što ljudi koji JESU BILI tamo nešto dugo kažu :D Ma bravo Ćirice, opet si prevazišla samu sebe i pokazala svoj neprikosnoveni intelekt ;)

Ove topdžijske teme su stravično zahvalne za crni humor i ironiju bez obzira da li je meta vlast ili narod i narodnosti. :mrgreen:
Kako ste Gđa? :heart:

Nisam o tome pisala, već o načinu utvrđivanja onoga što on tvrdi. Pogledaš klip i daš dijagnozu, smešno i neozbiljno..
Хоће македонци под ОБАВЕЗНО да присуствују следећем Митингу против вучића,распитују се,кад и где.
не видим Разлог?
:mrgreen:

sa američkom tehnologijom može biti i na satelitu ili na visoko letećem dronu (ne pričam o igračkama koje su aktuelne danas nego o ozbiljnim dronovima koji mogu da nose veliki teret) a ako je tehnologija kompaktna mogao je da bude i u rančevima nekih od učesnika protesta
Zato su potrebni rederi da objasne u cemu je stvar.Prvi su napravili paniku i to se vidi na snimku.

Zato su potrebni rederi da objasne u cemu je stvar.Prvi su napravili paniku i to se vidi na snimku.
"педери" да објасне?
Зар њихов Митинг није тамо..крајем године или су се и они бацали камењем на полицију и возили тракторе?

Back