- Poruka
- 38.700
Čovek uvek zna šta priča
Preko 3 miliona perača prozora umire godišnje u Americi, tvrdi Vučić !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je i kada to Vučić rekao da nemamo zvučne topove?Pošto su zvučnim topom delovali na mirne demonstrante u subotu Vučić i njegovi mediji nas svakodnevno bombarduju izjavama kako Srbija nema to oružje. Pritisnut dokazima Ministar policije Dačić danas izjavljuje da ipak imamo.
Kome verovati?
Najvećem lažovu na svetu ili malom Slobi?
https://www.blic.rs/vesti/politika/...-dacic-stoji-u-kutiji-nije-u-upotrebi/8jwc6br
Ово чак није ни смешно. Има ли му лека?Čovek uvek zna šta priča
....a, znači imamo zvučne topove?Gde je i kada to Vučić rekao da nemamo zvučne topove?
Pitam zato što sam samo video kada je rekao da VOJSKA i Kobre nemaju zvučne topove. Nisam čuo da je rekao da toga uopšte nema u Srbiji.....a, znači imamo zvučne topove?
Ja mislio da će država da apsi one koji širi laži i paniku ....![]()
Šta pitaš?Pitam zato što sam samo video kada je rekao da VOJSKA i Kobre nemaju zvučne topove. Nisam čuo da je rekao da toga uopšte nema u Srbiji.
Možda je rekao, ali ja to nisam nigde video i čuo.
Pitam zato što sam samo video kada je rekao da VOJSKA i Kobre nemaju zvučne topove. Nisam čuo da je rekao da toga uopšte nema u Srbiji.
Možda je rekao, ali ja to nisam nigde video i čuo.
Nije u pitanju da li ga imamo nego da li ga ima vojskaNemamo. Rentiramo od hrvata po potrebi. Misliš da su oni traktori slučajno tamo?
Šta si me pito?Šta pitaš?
Ja pito tebe.
Nije u pitanju da li ga imamo nego da li ga ima vojska
PreCednik je rekao da ga vojska, pa ni Kobre nemaju. Nisam ga čuo da je rekao da ga panduri nemaju.Pa neće vojska da puca po "unutrašnjem neprijatelju" nego murija.
PreCednik je rekao da ga vojska, pa ni Kobre nemaju. Nisam ga čuo da je rekao da ga panduri nemaju.
Pa to, znači imamo topa?Šta si me pito?
Verujem. I trebaSrpski panduri imaju SVE.
A ko je rekao da ga nema?Pa to, znači imamo topa?
Vučić je rekao da će da hapsi ko kaže da ga ima.A ko je rekao da ga nema?
Baš tako rekao ili nešto slično?Vučić je rekao da će da hapsi ko kaže da ga ima.
na televiziji u subotu uvečeGde je i kada to Vučić rekao da nemamo zvučne topove?
Ko širi laži o nekom topu koji nemamo.Baš tako rekao ili nešto slično?
Ne znam, nisam čuo a niko nije postavi neki klip (što se obično radi u takvim slučajevima). Ajd da sačekamo, možda će da ispliva.na televiziji u subotu uveče
video sam i klip. lik laže kako zineNe znam, nisam čuo a niko nije postavi neki klip (što se obično radi u takvim slučajevima). Ajd da sačekamo, možda će da ispliva.
Ko što rekoh popu, ajd da sačekamo da neko okači klip šta je stvarno rekao pa da onda imamo neoboriv dokaz.Ko širi laži o nekom topu koji nemamo.
Znači sa imamo ga ili ne?
Džabe se raspravljamo kada unapred "znaš" da je sve što kaže laž.video sam i klip. lik laže kako zine
braniš najvećeg lažova u istoriji čovečanstva
imaš fetiš na lažove?