Vučić: Nemamo zvučni top! Dačić: Imamo!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitam se...da nije bilo ovog "zvucnog topa",sta bi onda bila glavna tema protesta? O cemu bi se pricalo?
Da li se desilo jos nesto znacajno?
Koliko vidim,ni o cemu drugom se ne prica,osim o ovome.
Protest je prekinut zbog terorističkoj napada zvučnom topom. Uporedo je išao napad Ćacija na protestante pred skupštini.
Prirodno je da je to događaj koji je obeležio protest.
Kao što je prirodno zahtevati odgovornost za ugrožavanje života nekoliko stotina hiljada okupljenih građana. Zamisli, u toku tišine i odavanja pošte stradalima.

Protest je prekinut zbog terorističkoj napada zvučnom topom. Uporedo je išao napad Ćacija na protestante pred skupštini.
Prirodno je da je to događaj koji je obeležio protest.
Kao što je prirodno zahtevati odgovornost za ugrožavanje života nekoliko stotina hiljada okupljenih građana. Zamisli, u toku tišine i odavanja pošte stradalima.
Nije protest prekinut zbog toga.
Koliko znam jos je trajao,a tek kasnije je krenula debata o tome.
Osim toga,nije bilo drugih incidenata i nesto mi ta teza o "teroristickom napadu"bas pred kraj protesta ne pije vode.
Vise mi lici na iznudjeni teroristicki napad jer je sve mirno proticalo.
E,sad kome je to bilo u interesu,ne znam.

Poslednja izmena:
Nema pojma on to.

Nema pojma ali obožava da ***** i smatra, klasičan pripadnik sekte (doduše za ovog nisam utvrdio da je nepismen pa se kandidovao za ozbiljnija pitanja)

Da proverimo znanje

dakle @Neno pametnice, kolika je razlika između 60 dB i 66 dB (u procentima)

nije valjda da imaš problem sa osnovnom matematikom i procentnim računom.

Nema pojma ali obožava da ***** i smatra, klasičan pripadnik sekte (doduše za ovog nisam utvrdio da je nepismen pa se kandidovao za ozbiljnija pitanja)

Da proverimo znanje

dakle @Neno pametnice, kolika je razlika između 60 dB i 66 dB (u procentima)

nije valjda da imaš problem sa osnovnom matematikom i procentnim računom.
Nacice na netu.

Nego ovaj bar nije agresivan kao ostali ћаци na forumu.
Za njega ima nade.

Nacice na netu.

Nego ovaj bar nije agresivan kao ostali ћаци na forumu.
Za njega ima nade.

Neka nađe i treba da nađe

onda će MOŽDA i shvatiti šta znači zvučni izvor od 145+ dB pa neće da lupeta više kao maksim po diviziji

Vidi ovi ludi Česi nazivaju baš taj model oružjem, zašto im niko nije rekao da je u pitanju megafon obični

Питање на паб квизу вечерас :hahaha:

kviz.jpg

Dačić **** pa ne vadi. Pa ga ti opet glupane polivaj govnima na konferenciji za štampu.

I onda, komentar godine, "skocio mi je secer na 20 juce, necu jos dugo da pozivim, svima sam kriv za nesto"...'alo, naravno da si kriv, tvoja je policija, ti im govoris gde da idu i koga da biju...

...sto je najgore on mi je daleko manje gadan u odnosu na onog tvora. Malo oportunisticko prasence, ali nekako normalna osoba. Verovatno misli da ce ga lincovati narod iako je moje misljenje da nece vec ce mu biti zahvalan ako izadje iz jazbine priprostih tvorova.
Valja suziti krug i nema razloga da se boji reakcije.

Svako moze da plati nekom da slaze.
Vucicu ne moras ni da placas, taj laze i za pare, i za dzabe; lagao bi i kada bi ga pitali koliko je visok, lagao bi ono kod oftamologa kada te teraju da citas slova.

Covek je patoloski lazov, bukvalno jednu istinu ne moze da kaze, mislim da je to prava bolest, ono jace od njega. Da mu kazu- Covece, dajem ti milijardu evra samo kazi jednu istinu- opet bi slagao.

Lovci i ribolovci su mala deca za laganje u odnosu na njege.

I dacic je bolji

Jeste, na nekom primitivnom nivou znacajno je bolji.
On je profesionalna i umereno korumpirana politicka varijanta, ali nije ubica i ima meru.

Verujem da mu je secer ovako bucmastom otisao u nebesa.
Ali i on mora da shvati da bi narod prolio krv da nije bilo bajkera i veterana 63 padobranske.
Da su ljudi u stampedu mogli da izginu ako su slabiji ili da se povrede.
Da su iz parka letele kamenice mladim ljudima na glavu, da su mogle da ih pobiju.

Klimnuo je glavu verujem preko volje...ali je klimnuo za strasne stvari.

Dačić je kvarni licemer, korumpirano gofni i ljiga, ali je za sve političare na političkoj sceni srbije, uključujući i vlast i opoziciju next level. Čovek je 35 godina na vlasti i samo 2 u opoziciji, za koje je priznao da mu se nisu svidele, pa je morao opet na vlast. Sad je počeo da sahranjuje Vučića, jer je primetio da je vreme za to. Očekujem ga u nekoj novoj vlasti, bez Vučića, u kojoj pljuje Vučića :mrgreen:
Lik je prešao igricu

Back