buudala
Stara legenda
- Poruka
- 80.837
Razumem potpuno brtko će sve da popamti brt![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumem potpuno brtko će sve da popamti brt![]()
Ево где је рекао да звучни топ није био на улици и да ће одговарати сви који шире такве лажи. А онда га Дачић демантовао.Gde je i kada to Vučić rekao da nemamo zvučne topove?
Vučić ima ovaj poluizgubljeni pogled u daljinu kao da o nečemu razmišlja.Ne znam zasto me ovaj toliko podseca na Vucica bez naocara?
Ako ima neko da mi objasni.
Oni svi šta koji sserre ovaj gasi gasi klik klik.
Држава као ништа противзаконито не ради?To protivzakonito ne moze drzava da koristi.
Ali mogu ulicari.
neka dacic onda uhapsi aljeka, a ako nece onda ce on da zaglavi, nema vise zayebancije, dacic je glavni za mup, ima da robijaЕво где је рекао да звучни топ није био на улици и да ће одговарати сви који шире такве лажи. А онда га Дачић демантовао.![]()
samo u bajkama za vas sacije, jer to sto ti tvrdis ni pas sa maslom ne bi pojeoTo protivzakonito ne moze drzava da koristi.
Ali mogu ulicari.
.- “Јел имате ЛРАД 450?“
- ""Немамо".
- "Значи немате?"
- "Уствари имамо, 16 комада, случајно сам рекао да немамо. Имамо"
- "Јел знате да је то илегално?“
- "Знамо наравно, хтео сам да кажем да имамо али је у магацину, у кутијама, нисмо га ни распаковали, него сте ме збунили."
- "Значи ово на слици није ваш ЛРАД 450 на вашем возилу?"
- "Јаао јесте јесте, извините, мислио сам да кажем имамо и монтирали смо га на наше возило али га нисмо користили."
- "Дакле имате нелегално звучно оружје и монтирали сте га на своје возило да бисте га употребили на мирном протесту свог народа?“
- "Не не, нисте разумели. Имамо и монтирали смо га, али хтели смо да га користимо само као мегафон, часна реч, јер ова друга функција не сме да се користи, не бисмо ми никад живота ми. Ал ево сад ћу да вам покажем како ради, знате како је страаава. Можете и ви да га купите на ибеју ево да видите, и уопште није скуп а много је забаван"
ROBIJA!- "Уствари имамо, 16 комада, случајно сам рекао да немамо. Имамо"
I onda se LRAD iznervira na konferenciji za toaletoidne novinare, zbog izgovorene količine laži i progovori na tečnom engleskom:" Ja nisam megafon, ja sam mnogo opasna skalamerija i sve ću vas pobiti ako nastavite da me nervirate. Ti, ćelavi, dopuni mi bateriju!"- “Јел имате ЛРАД 450?“
- ""Немамо".
- "Значи немате?"
- "Уствари имамо, 16 комада, случајно сам рекао да немамо. Имамо"
- "Јел знате да је то илегално?“
- "Знамо наравно, хтео сам да кажем да имамо али је у магацину, у кутијама, нисмо га ни распаковали, него сте ме збунили."
- "Значи ово на слици није ваш ЛРАД 450 на вашем возилу?"
- "Јаао јесте јесте, извините, мислио сам да кажем имамо и монтирали смо га на наше возило али га нисмо користили."
- "Дакле имате нелегално звучно оружје и монтирали сте га на своје возило да бисте га употребили на мирном протесту свог народа?“
- "Не не, нисте разумели. Имамо и монтирали смо га, али хтели смо да га користимо само као мегафон, часна реч, јер ова друга функција не сме да се користи, не бисмо ми никад живота ми. Ал ево сад ћу да вам покажем како ради, знате како је страаава. Можете и ви да га купите на ибеју ево да видите, и уопште није скуп а много је забаван"
Tu je prevodilac u blizini.a ko zna engelski od ćacija?
Sad kaze da imaju 2 a prvo da nemaju