buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.931
Bolje u opoziciju nego u ćorku, to je mislio.Pa nije tako reko.
Mogu da idu u opoziciju njihova volja to je reko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje u opoziciju nego u ćorku, to je mislio.Pa nije tako reko.
Mogu da idu u opoziciju njihova volja to je reko
Ima i toga.Bolje u opoziciju nego u ćorku, to je mislio.
Biće ćorkeIma i toga.
Mnogi su danas preko noci promenili plocu.
Valjda strah od ovih hapsenja zbog korupcije.
E znss kako ja to vidim buce.ili dza ili bu.Biće ćorke
Kako promemnili ploču?Ima i toga.
Mnogi su danas preko noci promenili plocu.
Valjda strah od ovih hapsenja zbog korupcije.
ĆorkaE znss kako ja to vidim buce.ili dza ili bu.
Ako bude dza dosta njih zavrsice u corku a ako bude bu i plivace se savom.i bice dinstanja na tihoj vatri.Sami kaxu.
Dakle koja je bolja opcija .
Odrekli se ava naravno .Kako promemnili ploču?
Plaše se hašpšenja zbog korupcije pa se odrekli ava, ili plaše se hapšenja zbog korupcije pa se priklonili avu?
....kad ono cvrc MilojkaOdrekli se ava naravno .
Vis kako se hapse svi su sns
Dakle misli padom ava spasen.
Pa neće da potone sa ludakom. Ovaj je zustavio sapbraćaj 15. marta. Napao ljude tokom minuta tišine. Ranije slagao da su studenti napali pociajca, ranije da je njegovu poslanicu gađala opozcija flašom, ranija mnogo drugih stvari.Znaci Dacic minira Vucica...
Dacic pumpa?
...
Pa jesu li oni korumpirani od prekjuče, ili godinama tako korumpirani egzistiraju u ava?Odrekli se ava naravno .
Vis kako se hapse svi su sns
Dakle misli padom ava spasen.
Greh samo veci.....kad ono cvrc Milojka
Dačić: Šećer 20, a za to vreme moji partijski drugovi idu i demonstriraju protiv mene
Umobolnik.Vučić je danas rekao kako je od NASE dobio potvrdu kako nije korišten zvučni top. Sad je već počeo narod u Srbiji otvoreno z. ajebavat
Koji blamMarinike Tepić, već je pred novinarima i kamerama demonstrirao rad aparata za koji su opozicionari i njihovi sledbenici na društvenim mrežama horski širili lažnu vest da je to zvučni top. A zapravo je reč o megafonu koji uobičajeno koristi policija svuda u svetu.
LRAD nije megafonKoji blam
Da li stvarno misli da je narod tolko glup ili je ona glupa i veruje da je megafon zvucni top.
Ako jeste glupa da joj narod oprosti
Oce gedzovanka, SNS seljancica da nas ubijedi da megafon kosta 81 milion dinara.LRAD nije megafon
megafoni su mnogo jeftiniji
Moram skroz da pojednostavim, da bi ukapirao..Znaci, ipak je bio LRAD?
Pa, ti si tvrdio da nije.
Sta se promenilo od malopre?
Pa neće da potone sa ludakom. Ovaj je zustavio sapbraćaj 15. marta. Napao ljude tokom minuta tišine. Ranije slagao da su studenti napali pociajca, ranije da je njegovu poslanicu gađala opozcija flašom, ranija mnogo drugih stvari.
Sad je najavljivao da će ceo svet 15. videti ko je prvi napao, da će pustiti napadače 5. minuta da ceo svet vidi, a onda je ceo svet video da je napao on, i video je čime je napao.
Nije potrebna velika inteligencija da se vidi je gotov, i da ostanak s njim znači propast.