- Poruka
- 37.696
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bilo razloga da se vlast rasteruje na taj nacin naridOcigledno su na vlasti neki ulicari...
Тако о свом преЦеднику?To protivzakonito ne moze drzava da koristi.
Ali mogu ulicari.
Nije bilo razloga da se vlast rasteruje na taj nacin narid
I da ima to nevidljivo oruzje zasto bi ga upotrebila kad su protesti pukli.
Bezvezno lupetate.
Da ti nisi onaj student koji hoce da uci?U KOJIM SEZMLjAMA SE KORISTI LRAD
Neke od zemalja EU koje su poznate po korišćenju LRAD sistema su:
- Nemačka - koristi LRAD uređaje u policiji i graničnoj kontroli. Takođe su uređaj koristili tokom protesta i demonstracija.
- Francuska - policija i vojska te zemlje koristi LRAD za kontrolu nereda i specijalne operacije, ali i za pomorsku sigurnost.
- Velika Britanija (pre izlaska iz EU) - sistem korišćen od strane policije i obalske straže za odvraćanje ilegalnih migracija i sigurnosne operacije.
- Italija - koristi sistem u pomorskoj sigurnosti i kontroli mase. Italijanska obalska straža koristi LRAD za odbijanje ilegalnih ulazaka brodova.
- Španija - koriste LRAD u policijskim i graničnim operacijama, posebno na Kanarskim ostrvima i u Kataloniji.
- Holandija - policija koristi LRAD za kontrolu demonstracija i javnog reda.
- Grčka - sistem korišćen na granici sa Turskom za odvraćanje ilegalnih migranata.
- Poljska - LRAD korišćen u vojsci i graničnoj kontroli, naročito na granici sa Belorusijom.
OPOZICIONO spinovanje priče o tome da je 15. marta na protestima u Beogradu korišćen zvučni top, bez ikakvih dokaza, palo je u vodu. Tačku na to je stavio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je raskrinkao laži Marinike Tepić o upotrebi zvučnog topa. 'Megafon kreteni'' kako su pripadnike opozicije krenuli da nazivaju po društvenim mrežama, bez utemeljenja u istini spinuju priče sa ciljem da naškode državi, a u stvari najviše škode sopstvenom političkom rejtingu, uvek sami sebe demantuju i bivaju poraženi kada se suoče sa istinom i činjenicama.
I pored apokaliptičnih najava opozicionih medija, ispostavilo se da su činjenice sledeće:
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...-lazi-marinike-tepic-price-zvucnom-topu-video
- Prvo, sami su pokazali kamion koji je sve vreme bio parkiran kod Skupštine i njje se ni pomerio odande
- Drugo, sami su bili prisutni sada kada im je pokazan test i kada je pokazano kako megafon radi
- Treće, skoro sve zemlje u Evropi imaju ovaj uređaj i koriste ga.
Novosti.rs
Šta je bilo sa sankcijama NIS?
Na mirnim demonstracijama se ne koriste nikakva nasilna sredstva u demokratskim drzavama.To cine tirani.U KOJIM SEZMLjAMA SE KORISTI LRAD
Neke od zemalja EU koje su poznate po korišćenju LRAD sistema su:
- Nemačka - koristi LRAD uređaje u policiji i graničnoj kontroli. Takođe su uređaj koristili tokom protesta i demonstracija.
- Francuska - policija i vojska te zemlje koristi LRAD za kontrolu nereda i specijalne operacije, ali i za pomorsku sigurnost.
- Velika Britanija (pre izlaska iz EU) - sistem korišćen od strane policije i obalske straže za odvraćanje ilegalnih migracija i sigurnosne operacije.
- Italija - koristi sistem u pomorskoj sigurnosti i kontroli mase. Italijanska obalska straža koristi LRAD za odbijanje ilegalnih ulazaka brodova.
- Španija - koriste LRAD u policijskim i graničnim operacijama, posebno na Kanarskim ostrvima i u Kataloniji.
- Holandija - policija koristi LRAD za kontrolu demonstracija i javnog reda.
- Grčka - sistem korišćen na granici sa Turskom za odvraćanje ilegalnih migranata.
- Poljska - LRAD korišćen u vojsci i graničnoj kontroli, naročito na granici sa Belorusijom.
OPOZICIONO spinovanje priče o tome da je 15. marta na protestima u Beogradu korišćen zvučni top, bez ikakvih dokaza, palo je u vodu. Tačku na to je stavio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je raskrinkao laži Marinike Tepić o upotrebi zvučnog topa. 'Megafon kreteni'' kako su pripadnike opozicije krenuli da nazivaju po društvenim mrežama, bez utemeljenja u istini spinuju priče sa ciljem da naškode državi, a u stvari najviše škode sopstvenom političkom rejtingu, uvek sami sebe demantuju i bivaju poraženi kada se suoče sa istinom i činjenicama.
I pored apokaliptičnih najava opozicionih medija, ispostavilo se da su činjenice sledeće:
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...-lazi-marinike-tepic-price-zvucnom-topu-video
- Prvo, sami su pokazali kamion koji je sve vreme bio parkiran kod Skupštine i njje se ni pomerio odande
- Drugo, sami su bili prisutni sada kada im je pokazan test i kada je pokazano kako megafon radi
- Treće, skoro sve zemlje u Evropi imaju ovaj uređaj i koriste ga.
Novosti.rs
"Тетка из Канаде", Одговор на питање ко је "замрачио" пола милиона.
Vidis da spinuju raspale botine.Na mirnim demonstracijama se ne koriste nikakva nasilna sredstva u demokratskim drzavama.To cine tirani.
Znaci, ipak je bio LRAD?Aj kad insistiraš.. LRAD-a kol,ko oćeš na Ebay-u..
Mož, ga kupit i malčice se poigrati s,njime... samo pazi.Ako te uvati policija da ga koristiš, ne gine ti ćorka.
Pogledajte prilog 1700200
Toliko kukolja u srbiji ja mislim stvarno u istoriji srbije nije bilo.
Nažalost, mirnim protestima se malo toga može promijeniti.Sve je to k. Mislim na ruši, pumpaj, dinstaj, kuvaj. Ali, tako se vlast ne menja. Dok ima podršku "koga treba" možemo mi ovde da režimo 24h nema od toga ništa. Osim moralne satisfakcije koja se ne maže na kruh.
Toliko kukolja u srbiji ja mislim stvarno u istoriji srbije nije bilo.
Da budu mane mirno mora se pumpa pumpa godinama hahaNažalost, mirnim protestima se malo toga može promijeniti.
Onim manje mirnim je daleko lakše.
Nisam gledala stvarno nista.Verovatno su te potresli prizori iz Pionirskog parka ovih dana...
Ko je upotrebio zvucni top ulicari tj mafija ili vlast?
Да, они су употребили звучни топ.Nisam gledala stvarno nista.
Sa ovim.zvucnim topom se samo zezam.
Ko je upotrebio zvucni top ulicari tj mafija ili vlast?
Da, kukolja i smrdibuba.Toliko kukolja u srbiji ja mislim stvarno u istoriji srbije nije bilo.