Вучић: Нећу да одговарам на простаклук и примитивизам Захарове

jako si glup, a tvrdoglav kao june. Kad kazes ni smo morali da se borimo sa Bugarima oko Makedonije zasto se ne upitas a odakle ideja i njima i Rusima da je Makedonija bugarska , helloooo ? Jos od bitke kod velebuzda je Makedonja vardarska srpska a pirinska bugarska
Obožavam ove što nemaju grama mozga, a umislili su da su pametni pa pokušavaju da uvrede druge. Prosto mi je zadovoljstvo kada me takvi nazivaju glupim.

Vidim, Makedonija je danas i srpska i bugarska, a čija će uskoro postati to je lako zaključiti.

Šta je veće od Makedonije? Srbija udarila temelje budućim oslobađanjima i gde nam je danas to što smo tada oslobodili? Nismo sebe doveli u vazalni odnos prema Bugarskoj, ali prema Beču jesmo.

ahahaha,

covece Boziji pa zar ti mislis da bi Srbija tj tada bg pasaluk koja nije u stanju da iscupa iz trosne Turske 4 svoja okruga gde zive Srbi ikad ikada mogla da uzme NS i BL od Austrije i SK od Turske ???

gde ti zivis.

Sta je danas nase pitas ? Izgubili smo Makedoniju ali smo dobili Vojvodinu klempo jedan, CG se evo vraca iskreno nema ona gde ni da ide i imamo Republiku Srpsku. Propala je RSK, ali iskreno meni je i drago sto smo taj narod primili sa onog jbenog krsha i dodatno ojacali demografski Srbiju, a oslabili Krakoziju.

Ženi je taj mučeni Vučić bio toliko jadan da ga je nazvala kurvom. Ljudima se to svidjelo. Vidim da na fejsu ima 15 000 + lajkova. Mislim da je pogriješila. Aleksandar Vučić je bolestan čovjek, a bolesnog čovjeka nije u redu da se ismijava nego mu je potrebno da se liječi dok ne bude kasno.

Ha ha, još je interesantniji Grenelov odgovor na Vučićevu izjavu da je potpisan bileteralni sporazum sa SAD.... hahahahaha

JADAN.

Nisam znao da jedan izdajnik podiže ugled ponosnom narodu prema njegovom okupatoru.
da te dopunim:

... time sto se ponasa kao najgora gnjida na tim sastancima/pregovorima i ni najmanje ne stiti interes sopstvenog naroda vec ga stavlja u poziciju ponizenja i zrtve zgov sopstvenog kriminalnog dosijea.

Ili sto su neki pametniji od mene rekli postali smo, kao drzava Srbija, taoc kriminalca Vucica.

Vuciceva najveca mana je meko srce.
Да сам на Вучићевом месту, много више бих јебуцкао Српчиће него што то Вучић ради.Нема Вучић меко срце, него пати од недостатка хумора.

Кажем да је Немачка примила 2-3 милиона не-европских муслимана у задњих 5 година који јој раде о главу. То кажем у контексту да Немачка није никаква сила и да не поштује сама себе кад насељава радикалне синове других раса у своју кућу. Ко их јеббе кад су глупи, јеббаће их и мигранти и Руси!
Ti si mislio I da će JNA ukinuti međunarodno priznatu nezavisnost republika, kako se završilo znaš i sam, bolje nego ja.
Ne bih se baš oslonio na tvoje procjene.

preostra reakcija nasih na vragolastu damsku zaebanciju!
preostra je zato sto Vozd zna koje poganstine radi...a gospodja Zaharova je samo stavila do znanja da to znaju i neki drugi....necista savjest znatno suzava mogucnost smirene i objektivne reakcije, i uoravo to je razotkrilo naseg Vozda...

.............................................................................................................................................................................................

Kao sto je Vucic sedeo pred predsednikom ,i kao sto je Zahariva twitovala ,tako se oseca i vecina gradjana u Srbiji koji
doju da nesto mole sto im vec pripada , ili traze posao pred rukovodiocima -sns-a (jer drugih i nema) .
.................................................................................................................................................................................................
Mnoge su zene u Srbiji "zrtve" niskih pobuda mocnika vlasti.
................................................................................................................................................................................................
A ovaj se post niposto ne odnosi na AV , vec na prosipanje sile pojedinih funkcionera ., pocev od mesne zajednice pa do
vrha.

.............................................................................................................................................................................................

Kao sto je Vucic sedeo pred predsednikom ,i kao sto je Zahariva twitovala ,tako se oseca i vecina gradjana u Srbiji koji
doju da nesto mole sto im vec pripada , ili traze posao pred rukovodiocima sns-a (jer drugih i nema) .
.................................................................................................................................................................................................
Mnoge su zene u Srbiji "zrtve" niskih pobuda mocnika vlasti.
Ti si celo vreme jahao Johnsonesque SNS-a.

Back