VUČIĆ NAJAVIO JOŠ JEDNO POVEĆANJE PLATA NA KRAJU GODINE: Lekari, prosvetari, policajci, stiže povišica!

Pa ocigledno je. Ne znam nikoga da je reketiran.

Ja ne znam nikoga da je reketiran pre SNS.
НАСТО, 'ај лепо признај зашто си Лажуља? :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: Хево ти твоје 2008.
Pogledajte prilog 700477
Pogledajte prilog 700478

Ti ne znas ni da pronadjes podatke.
Da bi ti poredjenje bilo relevantno preracunaj kurs EUR kao i cene pojedinih proizvoda.

Takodje, uzmi u obzir period od 12 godina koliko je proslo, i uracunaj svoju amortizaciju.

Poslednja izmena:
Pa bitno je da je gotov.
Pa baci neku fotku da vidimo Toranj Beograd od 170 metara u centru Beograda
Nadao sam se da cu ove godine doci u Srbiju neki bitni ljudi prave svadbe al imam ugovor i za Bahrein i ovo sa Koronom sve poremetilo.

Da vidim moj Beograd pa makar na slici

P.s. moze i slika makete ako nemas originalnu fatamorganu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će već na kraju godine opet biti povećane plate u javnom sektoru, zdravstvenim i prosvetnim radnicima i drugima.

"Sve ovo smo izdržali lakše nego drugi. Neće biti smanjenja plata u javnom sektoru, što će biti redak slučaj u Evropi, već ćemo gledati i da povećamo opet plate na kraju godine zdravstvenim radnicima i prosvetnim radnicima, a nadam se i vojsci i policiji i socijalnim radnicima", rekao je Vučić tokom obilaska radova na rekonstrukciji Zdravstvenog centra Prokuplje.

Ističe da u privrednom razvoju ubrzano stižemo zemlje koje su bile ispred nas i da očekuje da već krajem 2021. godine sustignemo po BDP-u Hrvatsku.

"Očekujem da ćemo krajem 2021. godine, a naš plan je bio da se to desi 2027. godine, da imamo isti BDP kao Hrvatska. To je naš plan. To samo govori kojom brzinom Srbija sustiže druge i zato možemo da obnavljamo sve ove objekte, kao u Prokuplju.

Dodao je da u Prokuplje niti u toplički kraj nikada nije uloženo odjednom oko 30 miliona evra.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...ne-lekari-prosvetari-policajci-stize-povisica

Pa ne moze se doci do plate od iljadu evra preko noci. Mora polako. Zrno po zrno, pogaca.
Vučić nas samo tako laže

Pa baci neku fotku da vidimo Toranj Beograd od 170 metara u centru Beograda
Nadao sam se da cu ove godine doci u Srbiju neki bitni ljudi prave svadbe al imam ugovor i za Bahrein i ovo sa Koronom sve poremetilo.

Da vidim moj Beograd pa makar na slici

P.s. moze i slika makete ako nemas originalnu fatamorganu
Kad dodjes videces sta je zivot. Neces hteti da odes. Zavoleces Vucica 😃

Da bi ti poredjenje bilo relevantno preracunaj kurs EUR kao i cene pojedinih proizvoda.

Takodje, uzmi u obzir period od 12 godina koliko je proslo, i uracunaj svoju amortizaciju.
Драга НАСТО,
Усрећи нас и откриј то тајно место "за проналажење података" :zcepanje:
То што си се ти амортизовала, нису сви, НАСТО, нису сви! ;)

'Ајдемо опет математиЋарко:
Имаш горе две табеле, па пошто "примаш" само у јеврима, да ли је веће 560 или 701?

Драга НАСТО,

Имаш горе две табеле, па пошто "примаш" само у јеврима, да ли је веће 560 или 701?
701 (plata za vreme mirka cvetkovića) je veća naravno.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će već na kraju godine opet biti povećane plate u javnom sektoru, zdravstvenim i prosvetnim radnicima i drugima.

"Sve ovo smo izdržali lakše nego drugi. Neće biti smanjenja plata u javnom sektoru, što će biti redak slučaj u Evropi, već ćemo gledati i da povećamo opet plate na kraju godine zdravstvenim radnicima i prosvetnim radnicima, a nadam se i vojsci i policiji i socijalnim radnicima", rekao je Vučić tokom obilaska radova na rekonstrukciji Zdravstvenog centra Prokuplje.

Ističe da u privrednom razvoju ubrzano stižemo zemlje koje su bile ispred nas i da očekuje da već krajem 2021. godine sustignemo po BDP-u Hrvatsku.

"Očekujem da ćemo krajem 2021. godine, a naš plan je bio da se to desi 2027. godine, da imamo isti BDP kao Hrvatska. To je naš plan. To samo govori kojom brzinom Srbija sustiže druge i zato možemo da obnavljamo sve ove objekte, kao u Prokuplju.

Dodao je da u Prokuplje niti u toplički kraj nikada nije uloženo odjednom oko 30 miliona evra.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...ne-lekari-prosvetari-policajci-stize-povisica

Pa ne moze se doci do plate od iljadu evra preko noci. Mora polako. Zrno po zrno, pogaca.
Koliko treba da si retardiran pa da poveruješ????

Драга НАСТО,

Vec sam jednom pisala na tu temu a ti me ne inspirises da bih ponavljala i ulagala trud i vreme da ti dokazem da ti je kvalitet zivota losiji jer si se uz sve jos i amortizovao pa ti je dovoljna salama od 100 dinara da verujes da lepo zivis. :)

si ti normalna, kako će on to sve sa osnovnom? :hahaha:

Vec sam jednom pisala na tu temu a ti me ne inspirises da bih ponavljala i ulagala trud i vreme da ti dokazem da ti je kvalitet zivota losiji jer si se uz sve jos i amortizovao pa ti je dovoljna salama od 100 dinara da verujes da lepo zivis. :)
Драга НАСТО, ако си ти пукла и саламишеш за 100 динара, нису сви пукли. ;)
Ако је твој квалитет отишао у 3пм, није свима. Природна селекција НАСТО,
најгори отпадају, остали иду даље... :)

si ti normalna, kako će on to sve sa osnovnom? :hahaha:

Neka vezba 😁

Zato ga je predsednik tako lako ubedio da sa 250 Evra moze sasvim lepo da se zivi, a sto je Srbija mesecima medju najzagadjenijim zemljama na svetu, sto Beogradom zimi ides kao Igmanskim marsom jer autobusi imaju letnje gume, sto je grad poplavljen kada padnu kise, ili sto jedu salamu od 100 dinara to nije bitno za kvalitet zivota...

Zivo me zanima sta to predstavlja parametar kvaliteta zivota za pojedince? :)

Драга НАСТО, ако си ти пукла и саламишеш за 100 динара, нису сви пукли. ;)
Ако је твој квалитет отишао у 3пм, није свима. Природна селекција НАСТО,
најгори отпадају, остали иду даље... :)

Mislim da nisi razumeo poentu.

Nisu u Srbiji nezadovoljni oni kojima je merilo kvaliteta zivota frizider jer oni za bolje ne znaju, vec oni koji znaju koliko bolje moze biti.

To je paradoks zivota u Srbiji.

Nisu u Srbiji nezadovoljni oni kojima je merilo kvaliteta zivota frizider jer oni za bolje ne znaju, vec oni koji znaju koliko bolje moze biti.

Šta je to prosečnom Švabi merilo kvaliteta života ako Srbina smeštaš pored frižidera?
Hajde, prosvetli neuki puk!

Kad dodjes videces sta je zivot. Neces hteti da odes. Zavoleces Vucica 😃
Pa ja vec sada uzivam da se iserem svim naprednjacima u usta i na vugla
To mi je najvoljeniji vid sprdanja po internetu

A najbolje je sto i vi volite da budete u centru paznje, dok vas mazemo govnimaa

Pazi,
Iako je tvoj opis istinit,
Moras imati u vidu da ciljana publika kojoj pojasnjavas nesto, a to je gej matorac grigorije
Za vrednost smatra podrigivanje sa ukusom luka i ruske pastete, u nekoj vukojebini kod Cukotske gde kopa rupe za bandere
Za njega je vrhunac kad dobije beli luk umesto crnog

Tako da ovo sto ti ovde crtas kolaze....ne vredi.

Back