Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Da, ti voliš da ih čuvaš sama na padinama Švarcvalda.
Ja nisam poljoprivrednik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ti voliš da ih čuvaš sama na padinama Švarcvalda.
То што лажно приказују малу зараду је утаја пореза на добит.
To si stočarska, naime.Ja nisam poljoprivrednik.
To si stočarska, naime.
Srbi bi rekli čoban.
Švarcvaldska čobanica.
Jesi, tako si i dobila status moderatora.Nisam, i ne bavim se stokom.
Od strane radnika.То што лажно приказују малу зараду је утаја пореза на добит.
Nasta je emancipovana zena evropskih shvatanjaJa nisam poljoprivrednik.
Da al istorija se ne racuna od 2016e
Ti ne znas da su nas komunjare kao i zuti zaduzili do guse. To je sve bio jedan veliki balon koji je morao puci. A pukao je za vreme Vucica, a on je opet obrnuo stvar u nasu korist.Da al istorija se ne racuna od 2016e
Znas koja je bila plata i standard 1989e godine pre dolaska Milosevica i Seselja na vlast?
Pitaj babu da ti kaze dal je tada mogla da zivi bolje od mesecnog ceka tada ili sada od tih 40000 to je koliko 300 i nesto eura koliko vec racunate kurs za devize
A jel?Ti ne znas da su nas komunjare kao i zuti zaduzili do guse. To je sve bio jedan veliki balon koji je morao puci. A pukao je za vreme Vucica, a on je opet obrnuo stvar u nasu korist.
Pazi dosmanlije su unistile drazu do temelja. Vucic je to sve morao da popravi i vrati privredu sa dna.U sustini pitaj Daco babu tod
A jel?
Daj podatke
Djindjic prepolovio dug koji su ostavili Vucic i Milosevic
Onda dolazi Vucic 2012 i drzavni dug ponovo duplo skocio
Daj podatke da dokazes to sto lazes, ajde moze i informer bajke moze i sputnjik vesti iz nesvesti
Konkretno 4. oktobar 2000.Znaci ipak mora da se gleda stanje koje je neko zatekao.
Konkretno patriotizam i NE okupatoru. To je rezultat.Konkretno 4. oktobar 2000.
Devizne rezerve 0 milijardi dolara, inflacija 200%
Thanks, Vucic.
Da, povratak u devedesete, samo još gore jer Sloba nije imao sajam.Konkretno patriotizam i NE okupatoru. To je rezultat.
Moja baba ima penziju 40 000. Ne znam o cemu pricas. Jesi ti drogeras?
Ja imam mnogo veca primanja od te cifre a imam 24 jos malo i ne zivim sa roditeljima.Ne znam da li ti razumes da jedan prosecan radnik ima mesecnu platu od 40.000 rsd sa kojom ne moze da se osamostali ili odvoji od mame i tate?![]()
Moja plata za april 435,000 dindžiJa imam mnogo veca primanja od te cifre a imam 24 jos malo i ne zivim sa roditeljima.
Haha oke nema vise svrhe kada si provaljenaMoja plata za april 435,000 dindži
Nije loše za 17 godina
Teši se. Sedam godina si stariji od mene, a 8 puta manji L.D.Haha oke nema vise svrhe kada si provaljena
Onda ce da 2021. da bude kriza pa ce AV da nas spasi tako sto ce da smanji penzije i plate i da se zahvali na tome radnicima.Hmmm zasto mi nesto govori da ovo "povecanje" ima neke veze sa nadolazecim izborima ?
Sta ce jadan narod koji navikao na lovu sa tolikim platetinama i penzijetinama.
Ja imam mnogo veca primanja od te cifre a imam 24 jos malo i ne zivim sa roditeljima.
Prosecna plata je preko 500e. Nisam sad ja neki bogatas, ali zivim solidno. Beograd je skup jbg. Dnevno ispod 2-3 iljade ne ide..Da su svi tako uspesni i sposobni kao ti, prosecna plata u Srbiji vam ne bi bila 400 Evra.![]()