Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.924
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Медицински радници су сигурно боље плаћени и одскачу од овог просека. За просвету и полицију не знам.Bilo bi interesantnije da vidimo za medicinu, prosvetu i policiju, specifično, jer o tome Vučić i govori.
Власт може да казни приватника ако ти не исплати плату а детаљно уређивање односа између послодавца и радника је у неолибералним системима забрањено. Значи по теби власт би требала да одбаци неолиберализам. Власт не сме од послодавца да захтева да уколико му се зарада повећа мора и раднику повећати плагу. Западни систем вредности такве захтеве сматра за највећи могући злочин. Тако да је то што тероришу запослене чисто на савести послодаваца.kad kazem glava mislim na vrh drzave
poslodavci se jako lako daju dovesti u red... drzava donese zakone gde svaki radnik nije rob i da se ne sme tako tretirati, poostre sve i masovno kaznjavaju svaki biser od onoga kada deo daju na racun deo na ruke i jos milion drugih bedastoca, pa da vidis kako ce se disciplinovati
Bogami, i ti postade neoliberal. Biće nešto od tebe.Власт не сме од послодавца да захтева да уколико му се зарада повећа мора и раднику повећати плагу.
jel ti zivis u srbiji ili to pises onako globalno?Валст може да казни приватника као ти не исплати плату а детаљно уређивање односа између послодавца и радника је у неолибералним системима забрањено. Значи по теби власт би требала да одбаци неолиберализам. Власт не сме од послодавца да захтева да уколико му се зарада повећа мора и раднику повећати плагу. Западни систем вредности такве захтеве сматра за највећи могући злочин. Тако да је то што тероришу запослене чисто на савести послодаваца.
Мени је куповна моћ много већа но што је била 2011 а нисам имао екстра повећања плате већ су моји приходи пратили инфлацију тако да као сам био на 39% и сад сам на 39%.Ако ти је нека оријентација:
2000 год. просечна плата у Србији је била 23% од просечне плате за ЕУ.
2011 год. просечна плата у Србији је била 39% од просечне плате за ЕУ.
2018 год. просечна плата у Србији је била 39% од просечне плате за ЕУ.
kad kazem glava mislim na vrh drzave
poslodavci se jako lako daju dovesti u red... drzava donese zakone gde svaki radnik nije rob i da se ne sme tako tretirati, poostre sve i masovno kaznjavaju svaki biser od onoga kada deo daju na racun deo na ruke i jos milion drugih bedastoca, pa da vidis kako ce se disciplinovati
I, jel dala? Ili je shvatila da je ovo najplaćeniji posao koji joj iko nudi.Kako?
Evo u firmi kao što sam navela primer može samo tako da vidi iz završnih da se promet povećao a da zarade ne prate povećanje ...
Kaže mi drugarica oni su se obezbedili tako što dampinguju ulazne cene i šta ... mala zarada ... ja sam joj predložila , da im da otkaz .
pa nek im daKako?
Evo u firmi kao što sam navela primer može samo tako da vidi iz završnih da se promet povećao a da zarade ne prate povećanje ...
Kaže mi drugarica oni su se obezbedili tako što dampinguju ulazne cene i šta ... mala zarada ... ja sam joj predložila , da im da otkaz .
Možda si politički povezan čovek, recimo JorМени је куповна моћ много већа но што је била 2011 а нисам имао екстра повећања плате већ су моји приходи пратили инфлацију тако да као сам био на 39% и сад сам на 39%.
Проблем поређења је у томе што пре 2012 скоро да и није било запослених.jel ti zivis u srbiji ili to pises onako globalno?
jel znas uopste kako su tretirani radnici i zaposleni u srbiji, ne mislim na radnike tipa jura i slicne..vec generalno?
jel znas ko im je omogucio ovaj stepen izivljavanja koji nema blage veze sa neoliberalizmom vec sa najprimitivnijom fazom feudalizma?
90 posto poslova su danas takviI, jel dala? Ili je shvatila da je ovo najplaćeniji posao koji joj iko nudi.
vidim da si ekspert...Проблем поређења је у томе што пре 2012 скоро да и није било запослених.
jel ti zivis u srbiji ili to pises onako globalno?
jel znas uopste kako su tretirani radnici i zaposleni u srbiji, ne mislim na radnike tipa jura i slicne..vec generalno?
jel znas ko im je omogucio ovaj stepen izivljavanja koji nema blage veze sa neoliberalizmom vec sa najprimitivnijom fazom feudalizma?
Opet u vašim pričama je sve do 4. oktobra vladala Idila.Znamo , od 2000- te pa na ovamo
Kada je krenulo da jedna osoba radi tri posla za minimalnu zaradu
Mada sve je to lako proverivo
Kaže mi ta koleginica ona je na odmoru radila regularno , piše joj odmor a na njenoj fšifri u programu samo takav "promet"
Mada poslodavcima tu pomažu i knjigovodstvene agencije , to je takođe skup parazita koji su uvek na strani poslodavca . Kada treba po zakonu onda može samo ako je na teret radnika , na teret poslodavca nikako ne može
a danas ne rade jel?Znamo , od 2000- te pa na ovamo
Kada je krenulo da jedna osoba radi tri posla za minimalnu zaradu
Mada sve je to lako proverivo
Kaže mi ta koleginica ona je na odmoru radila regularno , piše joj odmor a na njenoj fšifri u programu samo takav "promet"
Mada poslodavcima tu pomažu i knjigovodstvene agencije , to je takođe skup parazita koji su uvek na strani poslodavca . Kada treba po zakonu onda može samo ako je na teret radnika , na teret poslodavca nikako ne može
Када су добро живели Динкић, Лабус,Ђелић, Ђилас... остали нису размишљали о уништеном стандарду, нису имали када јер су се борили да преживе.Možda si politički povezan čovek, recimo Joranka mnogo bolje živi otkad je drugima uništila standard.
svi znamo da nijeOpet u vašim pričama je sve do 4. oktobra vladala Idila.
Kad ono, u stvarnosti pakao na zemlji, i to baš pod patronatom vučića i joranke.
Не ја нисам експерт али за разлику од тебе живим у Србијиvidim da si ekspert...![]()
Nek ukine zakon iz 2014. o smanjenju plata.Predlažem da odbijete svako povećanje po istom modelu kako odbijate ovo 100e.
3. 10. su mi žandari slomili moped. Pre toga je bio idealan.Opet u vašim pričama je sve do 4. oktobra vladala Idila.
Kad ono, u stvarnosti pakao na zemlji, i to baš pod patronatom vučića i joranke.
Eto vidiš3. 10. su mi žandari slomili moped. Pre toga je bio idealan.