Vučić: Mogu da budem premijer, ali sam umoran i iscrpljen

On bi menjao Ustav da hoće ponovo da bude predsednik.

Moguće je da će izbore, vanredne parlamentarne i prevremene predsedničke raspisati tokom prve polovine sledeće godine.

Podneće ostavku na mesto predsednika države i kandidovaće se za premijera.

Možda će se energetska kriza nekako rešiti a on će biti "spasilac Srbije".

Povećava plate i penzije tokom januara, najavljuje decembarsku penziju pre Božića, posle Nove godine i pre Božića.

Na kontu svega ovoga, misli da će povećati rejting SNS-a i svoj lični, posle pada u ove tri opštine u Srbiji.

Što se tiče opozicije, mislim da će biti 3 liste: studentska, lista stranaka levog centra i lista patriotskih stranaka, tačnije desnog centra.
Сви који не подрже студентску листу озбиљно ризикују да нестану са политичке сцене. Мораће да сачекају најмање годину дана од избора, па да крену из почетка, ако мисле да политички преживе.

Koji su nacina i procedure za izmenu Ustava?
Устав није савршен, али није ни тако лош. Проблем је његова суспензија АВ мање или више тихим државним ударом. Мислим да "Сава мала" може да се симболично назове почетком тог државног удара, мада је тога било и раније. Рецимо, када није, као Томислав Николић, поднео оставку на челу странке.

Кућа Виндзор постоји тек преко сто година.

Слабо познајеш историју, али то можда није тако чудно.

Stvarno nisam znao da danasnji Vindzori nemaju nikakve veze sa engleskom kraljevskom lozom od pre pola milenijuma...............i plus, veoma vazno za covecanstvo a posebno za tebe, princ Vilijam onomad obuko plavu kosulju........................

Primetio sam u poslednje vreme porast broja tih teorija zavere da su Britanci u pozadini svega što se dešava od Andromede do Trianguluma, i da oni postavljaju "svoje" na svim planetama Sunčevog sistema. Sve kontrolišu, a kraljica još uvek komanduje.

Ne znam jesi li i ti isto primetio, prilično smešna anomalija u razmišljanju.

Ima par forumaša ovde čiji su mentalni sklop gadno oštetile takve deluzije.
Русо-слепци им испирају памет. То се све преводи и штампа за јадне српске глупаке.

https://www.theguardian.com/world/n...sia-villain-us-ukraine?utm_source=chatgpt.com

🤑:bljak:
G7y_nUeXsAAz6vc.png

https://srbin.info/vucic-mozda-se-kandidujem-za-premijera-na-izborima/

...

Ali pazi tog zlosmeha ⬇️..., kao da mu je @Jugoslav Čvarak savetovao kako da to kaze i tako se zlosmehne... :tiganj:

(Da Jugoslave...nova rec koja se koristi u kontekstu AVtihrista...je zlosmeh...sad sam je smislio u troli :kpozdrav: )
To je osmijeh Bodisatve, nakon što je doživio prosvjetljenje.

1000016538.png

🥰

@manem78 je budist, on će ti najbolje razjasniti.

Back