Mystic+ Zaslužan član Poruka 100.405 ponedelјak u 11:52 - Vučić: "Kad smo mi imali dobre odnose sa Rusima?" #126 rostiljdzija: q na monociklu rekli bi neki. a kad te pusti gazda niz vodu, onda ti skine i lanac pa zato ovako slajfuju u mestu. Kliknite za proširenje... Pa sad je on sve, kada ga svi pustaju niz vodu !
rostiljdzija: q na monociklu rekli bi neki. a kad te pusti gazda niz vodu, onda ti skine i lanac pa zato ovako slajfuju u mestu. Kliknite za proširenje... Pa sad je on sve, kada ga svi pustaju niz vodu !
Kataphraktoi Domaćin Poruka 4.409 ponedelјak u 12:56 - Vučić: "Kad smo mi imali dobre odnose sa Rusima?" #127 Ima li gde ovih Ćaci i njihove braće NATO botova? Šta kažu? Koje su sada laži i budalaštine aktuelne?
Ima li gde ovih Ćaci i njihove braće NATO botova? Šta kažu? Koje su sada laži i budalaštine aktuelne?
mario80 Stara legenda Poruka 88.288 ponedelјak u 13:42 - Vučić: "Kad smo mi imali dobre odnose sa Rusima?" #128 Kad rusi pakuju vučića u onu cev ko kera? Zna li se datum? Zapamtite kada je poslednji put veleizdajnik bio u rusiji
Kad rusi pakuju vučića u onu cev ko kera? Zna li se datum? Zapamtite kada je poslednji put veleizdajnik bio u rusiji
Casual Observer Stara legenda Poruka 92.343 ponedelјak u 23:36 - Vučić: "Kad smo mi imali dobre odnose sa Rusima?" #129 doppler: ne bih rekao, drže ga za jajca..... Kliknite za proširenje... Fakat da ga drže, međutim ne mora da daje ovako glupe izjave. Sad je pitanje podele plena oko NIS-a, Zapadu se izgleda ne sviđa ni MOL..
doppler: ne bih rekao, drže ga za jajca..... Kliknite za proširenje... Fakat da ga drže, međutim ne mora da daje ovako glupe izjave. Sad je pitanje podele plena oko NIS-a, Zapadu se izgleda ne sviđa ni MOL..
Casual Observer Stara legenda Poruka 92.343 ponedelјak u 23:36 - Vučić: "Kad smo mi imali dobre odnose sa Rusima?" #130 Kataphraktoi: Ima li gde ovih Ćaci i njihove braće NATO botova? Šta kažu? Koje su sada laži i budalaštine aktuelne? Kliknite za proširenje... Orijentacija u političkom prostoru kolega…
Kataphraktoi: Ima li gde ovih Ćaci i njihove braće NATO botova? Šta kažu? Koje su sada laži i budalaštine aktuelne? Kliknite za proširenje... Orijentacija u političkom prostoru kolega…
Duskwood Veoma poznat Poruka 12.216 ponedelјak u 23:41 - Vučić: "Kad smo mi imali dobre odnose sa Rusima?" #131 https://twitter.com/x/status/1995534794185208093