Vucic je trapavko

vi ismevate mrtve ispod nadstresnice, tj.one koji im odaju pocast, a mrtve ne postujete, i sada tu nesto glumite ljudskost

ja cak da mislim da ti ljudi glume, opet iz pijeteta prema mrtvima, ne bih im smetao ako odaju pocast glumeci, nego bih se sklonio u stranu sa svojim misljenjem

zvucni top bih upotrebio za razbijanje demonstracija upad u skupstinu itd, ali nikad na onaj nacin na ljude koji odaju pocast i to s ledja jos, sto je krajnji pokvarenluk, i svetogrdje, i sad vi kao farbate jaja? farbate vi samo naivne, nista vam ne treba verovati, kao ni av-u, komandantu vas patoloskih lazova i foliranata, top licemera na svetu
Moj drug Strahinja kad se izdobija i mi mu se smejemo, kaže: "Smejte se majmUni".

Ovo isto kao kada je Tito išao u lov, pa mu namjeste već mrtvog medvjeda. Ovom namjestiše loptice za bilijar.
Što je najgore nisu. Slepac je promašio čistu kuglu i očajan spustio štap na sto.
Želja da slaže i ukrade, instiktivno ga tera da uhvati kuglu rukom i ubaci je u rupu. A kao nije mu bitno. On je iznad toga.
Najveće zlo u istoriji srpskog naroda.

Dase i po ne padaju u vatru, ne lažu kad čitaju dečija pisma, ne prete, ne postavljaju se iznad zakona. Dase i po nemaju potrebu da se prave važni i non stop budu u javnosti. Meni kao ženi on deluje prilično metiljavo
Videla sam ga samo jednom uživo i bolje je izgledao nego na tv-u. U stvari prvo sam primetila da neki visoki mladi gospodin ide u istom pravcu kao ja i da je uklopio dobro boje, nešto bež i nebo plavo, kad ono Vučić.
I tako mi je bilo smešno pa sam nastavila da hodam pored njega kao da šetamo zajedno i on čovek onako kulturan ukapira da ne šeta sam a ne poznaje me, ja idem i ćutim sve u korak sa njim.

Igra tvoja i administracija EU, pomalo Rusija, pomalo Kina. Zato i jeste sve ovo smešno.
ja bih se uozbiljio da ima toliko igraca, ali mislim da se radi o kompleksu vise vrednosti koje projavljujes - a samo je u pitanju litijum, tj,. generalno srozavanje nekad napredne zemlje na nivo africke kolonije, mada i kod retkih minerala mogu da se prelamaju intersi velikih sila buduci da se kina nameracila da zagospodari - srbija je odabrana, ne zato sto je nesto bogata, vec zato da se od nje napravi deponija, otpad, da se satre i fizicki, jer je vec duhovni otpad pod aljekom siftarom

Политико: Да ли се Србија претвара у рударску колонију ЕУ?

Back