Vučić je svim srcem uz NATO pakt i Ukrajinu!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
15.289
Dok ovde, nepismenoj masi glumi neutralnost pa čak i privrženost Rusiji, Vučić sve što radi radi u korist Ukrajine. Glasa za rezolucije u kojima je Rusija agresor pa se posle kao izvinjava ( Jao, nisam hteo tako da glasam, pogrešio sam! ) , sastaje se sa Zelenskim stalno a Putina vidi jedino na Dan Pobede kada ovaj skuplja sve živo što može da skupi pošto niko neće da mu dođe i ono što je najveći dokaz je to da Vučić naoružava Ukrajinsku vojsku!

Jugoimport, Zenitprom, Krušik, Sofag, Rayer, DTI i Prvi Partizan isporučuju eksploziv i i municiju a sve to završava na frontu u Ukrajinskim rukama i oni tim oružjem ubijaju Ruse!

Naravno on kaže: Ma neeee.. mi to prodajemo Češkoj, Slovačkoj a posle gde to ide nas ne zanima!

Češka i Slovačka su samo posrednici a dobro se zna gde sve to završava! Pa ne završava na Grenlandu ili na Havajima, nego u Kijevu!

Poslednja izmena:
OIP.jpg

Dok ovde, nepismenoj masi glumi neutralnost pa čak i privrženost Rusiji, Vučić sve što radi radi u korist Ukrajine. Glasa za rezolucije u kojima je Rusija agresor pa se posle kao izvinjava ( Jao, nisam hteo tako da glasam, pogrešio sam! ) , sastaje se sa Zelenskim stalno a Putina vidi jedino na Dan Pobede kada ovaj skuplja sve živo što može da skupi pošto niko neće da mu dođe i ono što je najveći dokaz je to da Vučić naoružava Ukrajinsku vojsku!

Jugoimport, Zenitprom, Krušik, Sofag, Rayer, DTI i Prvi Partizan isporučuju eksploziv i i municiju a sve to završava na frontu u Ukrajinskim rukama i oni tim oružjem ubijaju Ruse!

Naravno on kaže: Ma neeee.. mi to prodajemo Češkoj, Slovačkoj a posle gde to ide nas ne zanima!

Češka i Slovačka su samo posrednici a dobro se zna gde sve to završava! Pa ne završava na Grenlandu ili na Havajima, nego u Kijevu!

Rusi su otvoreno rekli da laže te da granate i municija iz Srbije ubijaju ruske vojnike. Doslovce su Rusi rekli da je Srbija pucala Rusiji u leđa. Kakva će biti reakcija ovih Vučićevih majmuna kao Šešelj, Bokan, Pica Milica i ostala bagra botovska. Zbog ove Vučićeve izdaje Srbija ostaje bez ruskih energrenata. Nije Putin lud da daje jeftin gas Srbiji i onda srpske fabrike koje koriste jeftine energente prave municiju koja ubija ruske vojnike.

Screenshot_20250530_102048_Chrome.jpg

Наравно да јесте.

Ја не разумем зашто се овде подржаваоци актуелне власти као нешто буне и јарцају на помен сарадње Србије и НАТО.

Па и са њима и Американцима сарађујемо нон стоп, мада смо, као, прогласили мораторијум на војну сарадњу... :per:

Ево пре неки дан САЈ се играо са овим сепаратистима из Тексаса...

https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-pripadnika-saj-demonstrirali-akciju/sxlmqts

Vučić je ruski čovek i sve je to dogovoreno. Ta municija koja se izvozi u Ukrajinu nije ni 1% onoga što ista koristi. Vučko je sa malom količinom municije samo zamazao oči zapadu. Sa druge strane ruske službe kod nas vršljaju bez ikakve kontrole i bukvalno nam kontrolišu zemlju. Ova vest je namenjena za zapad koji pokušavaju da zavaraju i ništa više. A i zapad dobro zna ko je Vučić i da ruske službe ovde imaju svu slobodu. Zapadu je bitno samo da uzmu nešto od našeg neandreja i ništa više. Sva ta politika koristi samo akterima iste za razne dogovore. Građani Srbije od svega toga nemaju nikakvu ni finansijsku korist već mogu samo da imaju štetu.

Ovde svi kao da su retardirani. Znaci Srbija vec godinama Ukrajini prodaje oruzje - saopstenje povodom toga tek juce. Onda ovaj advokat sa ovom objavom - kao da su zapadni politicari glupi pa ce da progutaju te nebuloze. Sve se nekako radi amaterski, nezrelo... Kao deca da vode geopolitiku...
.
Потребно је у што већој мери идиотизовати грађане Србије да би се лакше њима манипулисало.

Тако сада имамо шизофрену ситуацију где је Председник Србије:

а) генијални стратег који на свим фронтовима побеђује светску обојену револуцију и

б) неспособни млакоња којем сарадници иза леђа извозе железничке композиције натоварене хиљадама ракета, граната и милионима комада стрељачке муниције

А у ствари се ради о обичном политичком авантуристи под контролом сорошевих глобалиста.

.

Rusi su otvoreno rekli da laže te da granate i municija iz Srbije ubijaju ruske vojnike. Doslovce su Rusi rekli da je Srbija pucala Rusiji u leđa. Kakva će biti reakcija ovih Vučićevih majmuna kao Šešelj, Bokan, Pica Milica i ostala bagra botovska. Zbog ove Vučićeve izdaje Srbija ostaje bez ruskih energrenata. Nije Putin lud da daje jeftin gas Srbiji i onda srpske fabrike koje koriste jeftine energente prave municiju koja ubija ruske vojnike.

Pogledajte prilog 1735094
au brt .. to je to!

vidim danas naslov u novostima...Vučić povodom vesti iz Rusije da Srbija naoružava Ukrajinu kaže ispitaćemo ugovore o isporuci naoružanja...kao nije znao..to su neki mangupi radili njemu iza leđa....naravno da je znao...pa gledao sam kad je bio Makron kako ga hvali zbog toga a on ćuti...
haha..on se uvek pravi da ništa ne zna.. a ustvari se za sve pita ;)

Мислим да је то порука и утисак коју жели да остави јучерашње иступање Русије.
Али да то не одговара стварности.
Вучић је Србију направио по мери своје пљачке и то је сва прича.

Pa ja vam to pricam da ga zato zapad i podrzava i drzi na vlasti

A vi trcite ko veverice u Strazbur i Brisel po pravdu?

Trcis i bicikliras u prestonice SVETSKOG ZLA - da ti daju pravdu?

haha..on se uvek pravi da ništa ne zna.. a ustvari se za sve pita ;)

Vucic je obicna marioneta zapadnih centara moci Masona, Rotarijanaca, Iluminata i Duboke drzave kao takve.

Oni prave sliku o njemu kao nekom liku koji se sve pita , u sustini on je najobicnija marioneta njihova, i oni se sve pitaju a on samo sprovodi.

Sutra da Vucic padne zamenice ga neka nova zapadna marioneta poput Dinka Gruhonjica, Marinike Tepic, Dragana Djilasa

Jedine realne , prave promene jesu da na vlast dovedemo nekog koga zapadna imperija zla nije ucenila i kupila pre toga.

Наравно да јесте.

Ја не разумем зашто се овде подржаваоци актуелне власти као нешто буне и јарцају на помен сарадње Србије и НАТО.

Па и са њима и Американцима сарађујемо нон стоп, мада смо, као, прогласили мораторијум на војну сарадњу... :per:

Ево пре неки дан САЈ се играо са овим сепаратистима из Тексаса...

https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-pripadnika-saj-demonstrirali-akciju/sxlmqts
Pročitala sam tekst.
Ne vidim problem.
I treba da imamo dobre odnose sa vojskom USA, dobro Teksasa 😊

Klasicno sjedenje na dvije stolice...sve je dobro dok neka strana ne okrene stolicu naopako 🙃

Back