pop80
Elita
- Poruka
- 15.289
Dok ovde, nepismenoj masi glumi neutralnost pa čak i privrženost Rusiji, Vučić sve što radi radi u korist Ukrajine. Glasa za rezolucije u kojima je Rusija agresor pa se posle kao izvinjava ( Jao, nisam hteo tako da glasam, pogrešio sam! ) , sastaje se sa Zelenskim stalno a Putina vidi jedino na Dan Pobede kada ovaj skuplja sve živo što može da skupi pošto niko neće da mu dođe i ono što je najveći dokaz je to da Vučić naoružava Ukrajinsku vojsku!
Jugoimport, Zenitprom, Krušik, Sofag, Rayer, DTI i Prvi Partizan isporučuju eksploziv i i municiju a sve to završava na frontu u Ukrajinskim rukama i oni tim oružjem ubijaju Ruse!
Naravno on kaže: Ma neeee.. mi to prodajemo Češkoj, Slovačkoj a posle gde to ide nas ne zanima!
Češka i Slovačka su samo posrednici a dobro se zna gde sve to završava! Pa ne završava na Grenlandu ili na Havajima, nego u Kijevu!
Jugoimport, Zenitprom, Krušik, Sofag, Rayer, DTI i Prvi Partizan isporučuju eksploziv i i municiju a sve to završava na frontu u Ukrajinskim rukama i oni tim oružjem ubijaju Ruse!
Naravno on kaže: Ma neeee.. mi to prodajemo Češkoj, Slovačkoj a posle gde to ide nas ne zanima!
Češka i Slovačka su samo posrednici a dobro se zna gde sve to završava! Pa ne završava na Grenlandu ili na Havajima, nego u Kijevu!
Poslednja izmena: