Зашто српски натовци не опросте надстрешницу и корупцију? Вучић је њихов

Значи ако неки Албанац отме земљу и кућу Србину са Косова то је океј?

А ако неко дође и тебе избаци из твоје куће или ти рекетира фирму то је удбашки тероризам?

Ako palite albanske lokale, kao sto ste organizovano palili u prolece 99-e; gradovi na Kosovu su imali Kristalne noci- da to je udbaski terorizam.

Isto kao sto KGB reketira sve ruske privatnike i preti njihovim porodicama.

Ako palite albanske lokale, kao sto ste organizovano palili u prolece 99-e; gradovi na Kosovu su imali Kristalne noci- da to je udbaski terorizam.

Isto kao sto KGB reketira sve ruske privatnike i preti njihovim porodicama.
Ми се боримо против зла. Путин је наш. Ми смо Путинови. То што пишеш су глупости.

Иронија је да многи руски националисти би и за Путина ово рекли. Да је руски Чеда Јовановић.
Толико оружја је Вучић послао Украјини да је мени лично смешно говорити да је он руски човек да не говорим о предаји институција на Северу Косова.
Vučić će da uradi šta god treba i da se ljubi sa bilo kim za neki politički poen.

Tako da je iluzorno reći da je on bilo čiji čovek.

On je čovek koji bi i rođenu majku prodao i Putinu i Trampu i Xiju i Kurtiju - samo kad bi ga neko ubedio da tim potezom produžava svoj boravak na vlasti.

Vučić će da uradi šta god treba i da se ljubi sa bilo kim za neki politički poen.

On je čovek koji bi i rođenu majku prodao i Putinu i Trampu i Xiju i Kurtiju - samo kad bi ga neko ubedio da tim potezom produžava svoj boravak na vlasti.
Слажем се. Али опет он Западу завршава послове.

Kad se pogledaju zapadni mediji oni nešto i kritikuju Vučića zbog vladavine iako zvanične vlade nisu zainteresovane za to. Ruski mediji ponekad bace kritiku zbog oružja Ukrajini ali zato zvanična ruska vlast daje mnogo veću podršku Vučiću nego bilo koja zapadna koja samo ćuti. Tako se brojni rusofili vezuju za Vučića.
Objasni ti to @cornflakes i ovom @Mačevalac

Putin je ubica, kriminalac, lopov, i najvece evropsko zlo.

Da, tuzno je sto ga je CIA dovela na vlast.
Путин нажалост није Стаљин.
Океј Стаљин је шајзе то је јасно, али је бар владао Европом.

itekako se zna ciji je.

to sto menja garderobu nista ne znaci

ne znam da li znas, verovatno ne, da cak i najblize njihove uverevaju sa osmehom saznanja o bozanskoj promisli, da vucic ima cunning plan i da je odabran. i budale iz sns-a u to veruju.

doktrina nspd-a. sve prepisano, zato su nemci bili kao drogirani dok su ih rusi nabadali na bajonete u berlinu i silovali sve zivo misleci da samo sto spas nije tu iza coska.

kada biraju sic prezidente biraju samo psihicki nenormalne... ko zna ista o bivisma zna sta je svaki imao kao dijagnozu.

Ми смо мало другачије опремљени, али ефикасни.
Видим што сте ефикасни. Годину дана већ кмечите по улицама и ништа нисте урадили.
Ја бих војни пуч у року од сат времена или 2 максимум.

Видим што сте ефикасни. Годину дана већ кмечите по улицама и ништа нисте урадили.
Ја бих војни пуч у року од сат времена или 2 максимум.

Па шта те спречава?

Ако ти продаја Косова до сада није била разлог, шта ти још треба?

itekako se zna ciji je.

to sto menja garderobu nista ne znaci

ne znam da li znas, verovatno ne, da cak i najblize njihove uverevaju sa osmehom saznanja o bozanskoj promisli, da vucic ima cunning plan i da je odabran. i budale iz sns-a u to veruju.

doktrina nspd-a. sve prepisano, zato su nemci bili kao drogirani dok su ih rusi nabadali na bajonete u berlinu i silovali sve zivo misleci da samo sto spas nije tu iza coska.

kada biraju sic prezidente biraju samo psihicki nenormalne... ko zna ista o bivisma zna sta je svaki imao kao dijagnozu.
Ово мене много плаши. Овакав је био Милошевић. Обичан шашаћ.

АУТОРСКА ТЕМА

Читам у медијима како Србија купује од Израела дронове са вештачком интелигенцијом и артиљеријске системе у вредности од 1,64 милијарде евра.
Кад додамо на то и француске Рафале јасно је да је Србија оријентисана ка НАТО. Океј Вучић купује оружје и од Русије и ПВО системе из Кине, али то опет ни најмање не мења чињеницу да Србија продаје оружје Украјини на велико и то највише преко потребне топовске гранате као и да такође наоружава Израел.

Мој закључак је да се Србија под Вучићем полако претвара у НАТО државу сличну Пољској, Украјини или Румунији.
Чекам само дан када ће у Србији бити предвиђено распоређивање НАТО анти-ракетног штита упереног против Русије.
Разумем наравно да Русија као подржава Вучића против обојене револуције, али ми се то више чини као неки очајнички потез да добију поен и по мом мишљењу тиме праве себи медвеђу услугу.
Уопште им није потребно да подржавају Вучића већ неке друге политичке снаге. Истински проруске којих у Србији има на претек.

Оно што ми није јасно је зашто наши домаћи српски натовци нису више толерантнији према Вучићу јер он је суштински њихов?
Мени је посебно трагикомично да на пример мене називају Ћацијем пошто Вучића не могу да смислим због односа према Косова и предаје српских институција на Северу Косова.
da je Vucic njihov ne bi ga rusili.
To ti je najbolji dokaz ko gura ovo sa obojenom revolucijom.

Back