Dokazi da je Vučić izdajnik i NATO-ov gubernator Srbije

To je naša tradegija, mi kasnimo u svemu, a lažemo se da smo na pravom putu. Meni je bilo još smešnije kad sam skontao da ste iste teme razglabali mnogo puta pre kad sam ja napravio tu temu pre koju nedelju, a većina vas pa i ti sam tvrdi kako ste dobri sam ovim i onim kako ste gomila vas svi neki preduzetnici, političari, advokati i slično. Sve ste, a niste ništa, šta onda trebam da kažem na to a da ne uvredim nekoga? Ja bar direkt velim da sam NEET i neuk čovek niti se ponosim tim, već je činjenica trenutna, ne znači da oću da budem takav zauvek, ali se ni ne stidim.
Pa sve sto je mimo proseka se ne veruje, i onda nisi verodostojan..a ja sam umoran da se dokazujem...
Sad vise i ne dobijas prilike zbog nepotizma ili protekcionizma i negativne selekcije...

Koliko puta mi onaj ko bira novog radnika kaze, nisam lud da tebe zaposlim, pa da za 3 meseca trazim ja posao .....

Ako hoces da budes ispoljenih talenata jedino sto ti preostaje da si samostalno zaposlen u svojoj firmi , sto je zalosno , jer to znaci razbacivanje talenta na mnogo strana..

Npr ja imam drugara specijalista za matematicke algoritme zlata vredan...
Ali jedina drzava gde se to ceni je nemacka..
Medjutim, on ne zna, a nema menadzera karijere..
Zavrsio je u britaniji , ali na poslovima dobrog programera, ali on je tu samo prosecan, a u algoritmima je genije....tu je ta rec genije, koja je specijalna, znaci ne da je vest nego je preskocio nivoe koji bi bili razumljivi nego je otkaceni genije...imam rec genije kao neko ko je na skali od 100 150 200 250 ...i vidis ga na svim pozicijama ...moze da se pruzi , ali ovaj ili je 250 ili je 90 nema nista izmedju....to je cudno ali je eto moguce..

NATO traži od Hrvatske da proširi saobraćajne kapacitete (proširenje postojeće zagrebačke obilaznice i autoputa Zagreb-Karlovca sa po još jednom trakom) itd.:
https://www.vecernji.hr/amp/vijesti...zi-i-treci-trak-autoceste-do-karlovca-1878104

Kome Vučić gradi autoputeve i brze puteve po Srbiji? NATO-u???
NATO se priprema za rat u kojem se nadaju pobedi Rusije koja ima sve moguće rude i minerale. Srbija je na važnim saobraćajnim pravcima.
Gradi autoputeve da bi se pljackalo, a usput sebe prikazivao kao neimar. Nasa industrija, posto i ne postoji, je u nesrazmjeri sa ovolikom kolicinom puteva buducih gubitasa, jer se ne mogu pokriti troskovi kredita i odrzavanja od putarina.

Pazi ako se postave svuda znaci za putarinu , moze to da bude isplativo, 8000 rsd od bg do nisa....
Pa ti putuj jednom godisnje...

Ja se secam 1999 stojim na putu autostop kod Nisa, 4,5h nijedan automobil nije prosao , nijedan jedini....od 10 do 15h....i na kraju ide jedan dzip, stopiram, stane, unutra glavni CIA za CEE...ja student , rekoh , jel mogu iskaznicu da vidim, moze...
A dzip sa automatskim podesavanjem brzine, to je sad normalno , ali mislim da je to meni bio prvi takav high class dzip u kojem sam se vozio , pitam sta me interesuje..on pita stanjega interesuje, sto su Srbi tako shebani , Sloba em im doneo bombardovanje em opet ga podrzavaju na vlasti...

Ali fora je ne mozes ti da pitas a da ne otkrijes gde je tu tvoja pozicija, tako da pita , ali i otkriva koliko su CIA dugo podrzavali Slobu i pre balkanskih ratova...
Ebiga hoces da pricam, objasni zasto ste menjali stab iz Sofije za BG itd itd..
Od kad je Sloba dopisni clan CIA kabineta za SFRJ i balkan...

Ali da vratim, od pojata, malo vise automobila, ali Nis BG, nijedan za 4,5h...

Poslednja izmena:
Kako dokazati tvrđenje iz naslova? Teško jer naravno da se vodi perfidna igra sa Srbijom i srpskim narodom. Ali, možemo suditi po delima, kako Gospod kaže u Bibliji: po delima ćete ih poznati (bezakonje, zlotvore...).
Da vidimo Vučićeva dela:
- demontaža ostataka srpske države na Kosovu i Metohiji. On i njegovi polupismeni pomoćnici se uvek izgovaraju kako su prethodne vlasti sve ispotpisivale pa sad oni moraju da provode - ne mora ništa da se provodi. Šiptari sve ispotpisuju pa ništa ne provode.
- suludo zaduživanje Srbije po nepovoljnim kamatama
- uplitanje u veštački tj. unapred dogovoreni rat u Ukrajini (koji je Trampov prvi mandat samo odgodio. Cilj rata je raspodela ukrajinskih rudnih bogatstava i spašavanje Amerike i dolara još jednim ratom i proizvodnjom i izvozom oružja i municije - prazne se NATO skladišta i započinje novi ciklus naoružavanja)
- suludo vođenje finansijske politike i to sve na neustavan način jer predsednik republike ima vrlo ograničena ovlaštenja (deli se šakom i kapom, ulazi u suludo neisplative projekte poput Beograda na vodi, Ekspoa i nacionalnog stadiona u koje se ulažu silne milijarde evra)
- vezivanje Srbije za NATO pakt kupovinom naoružanja od NATO-a i Izraela (avioni rafali za tri milijarde evra za koje nema para nego su podignuti krediti u francuskim bankama; isti ti rafali su pripadali ko kruške u sukobu Indije i Pakistana)
- ovo su samo neka od mojih zapažanja, verujem da će i drugi da iznesu svoja zapažanja
Kamo srece da nas uvede u NATO nego ni to

Back