Gedeon
Elita
- Poruka
- 16.640
Ne treba nam eugenika. Samo sebe ćemo belom kugom da dokrajčimo. Tu će Vučić da doseli crnce, Azijate i muslomane.Nije to, Srbiji treba eugenika, Boža Knežević je bio u pravu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba nam eugenika. Samo sebe ćemo belom kugom da dokrajčimo. Tu će Vučić da doseli crnce, Azijate i muslomane.Nije to, Srbiji treba eugenika, Boža Knežević je bio u pravu.
Mišljenja sam da su nam vladari bili mešani po struci koliko i narod po rasi. Pola pobijeno, pola podmuklo, dosta bezvredno, a ne mora tako.Da vratimo na temu ..
Svaka tema moze da se postavi drugacije..
Da li je vucic odgovoran predsednik , nije, zloupotrebljava svoju funkciju , a narod to zeli jer zeli da neko lupa sakom o sto...
Dokaz , narod je toliko debilan da ne shvata sta je zadatak svakog clana tima, nego idealizuje, npr trazi coveka za sve..
Da li je vucic za dobro Srbije, Nije...
Toliko zloupotreba, ajd to manje vise, nego toliko razaranja institucija i kredibiliteta ljudi i institucija, to je slicno kao i Sloba sto je radio , a naravno da se to moglo i ocekivati kad je prvog dana svoje vlasti objavio da mu je najblizi saradnik Vulin...
Jos jasnije kad je sklonio Tomu Grobara..
Pocetno ljubakanje SPS sa Americkom ambasadom je Vucic uzdigao do nivoa oralca..
Dakle ako okrenemo pricu na drugi nacin, Vucic je izdajnik Srbije cak i ako nije direktno samo Nato hoklica...
Vidi se jasno namera da bude vlasnik Srbije to je javno i rekao , njemu su seljaci smetnja i trosak, a prodaja zemlje arapima donosi novac i nema buke i troska za dodatke i za zdravstveno i za infrastrukturu...
Kasnije je prica o infrastrukturi postala aktuelna kad je postao nacin za pranje para na mnogo vecem nivou , ali prolazi mu kod drustva, ne naroda, jer narod nece nista da postuje, pa nema ni analiticare ni znalce ni one koji kontrolisu ...nece da plati nikog i onda ga svi pljackaju..
To vazi i za obicnu porodicu...
Probaj da ga obrazujes, a narod ce reci moja svest je najvrednije sto imam, a sta imas od naroda koji zeli da zadrzi svest na nivou pilicara...Naš narod je neobrazovan. Zato mu se olako poturaju tako plitke priče.
Ljude treba učiti da misle svojom glavom. Na zapadu ljude uče nemoj bez razmišljanja prihvaćaju ono što im se priča. Na Istoku opet nema slobode.
Kako dokazati tvrđenje iz naslova? Teško jer naravno da se vodi perfidna igra sa Srbijom i srpskim narodom. Ali, možemo suditi po delima, kako Gospod kaže u Bibliji: po delima ćete ih poznati (bezakonje, zlotvore...).
Da vidimo Vučićeva dela:
- demontaža ostataka srpske države na Kosovu i Metohiji. On i njegovi polupismeni pomoćnici se uvek izgovaraju kako su prethodne vlasti sve ispotpisivale pa sad oni moraju da provode - ne mora ništa da se provodi. Šiptari sve ispotpisuju pa ništa ne provode.
- suludo zaduživanje Srbije po nepovoljnim kamatama
- uplitanje u veštački tj. unapred dogovoreni rat u Ukrajini (koji je Trampov prvi mandat samo odgodio. Cilj rata je raspodela ukrajinskih rudnih bogatstava i spašavanje Amerike i dolara još jednim ratom i proizvodnjom i izvozom oružja i municije - prazne se NATO skladišta i započinje novi ciklus naoružavanja)
- suludo vođenje finansijske politike i to sve na neustavan način jer predsednik republike ima vrlo ograničena ovlaštenja (deli se šakom i kapom, ulazi u suludo neisplative projekte poput Beograda na vodi, Ekspoa i nacionalnog stadiona u koje se ulažu silne milijarde evra)
- vezivanje Srbije za NATO pakt kupovinom naoružanja od NATO-a i Izraela (avioni rafali za tri milijarde evra za koje nema para nego su podignuti krediti u francuskim bankama; isti ti rafali su pripadali ko kruške u sukobu Indije i Pakistana)
- ovo su samo neka od mojih zapažanja, verujem da će i drugi da iznesu svoja zapažanja
Kod nas je osnovni problem nedostatak poštenja. Posle nedostatka poštenja problem je nedostatak doličnog ponašanja. A i počelo se i olako lagati.Probaj da ga obrazujes, a narod ce reci moja svest je najvrednije sto imam, a sta imas od naroda koji zeli da zadrzi svest na nivou pilicara...
Vec je dokazano samo sto necete ovde da mi poverujete, da edukacija nije nacin za podizanje svesti....ma kako cudno zvucalo...
Bas zbog sukoba sujete sa promenom svesti koju sujeta shvata kao gubitak primarnog identiteta....ima otpor prema tome..
Znaci ne vazi pravilo proletarijata, tj pravilo da svaka osoba zeli da unapredi sebe , i svoju karijeru , nego bas ima kontru koja je kod Srba poznata kao nedokazanost, svojeglavost....i tu se bez socijalnog pritiska, ili bez nesvesnog dejstva, ne dobija mnogo..
Cuveno , ja sam gazda u svojoj avliji...primitivizam je takodje tu...to je nas nacin , nismo mi ameri , mi smo genijalci...
Šta pričaš ovde? Ako možeš da pojasniš?Znaci ne vazi pravilo proletarijata, tj pravilo da svaka osoba zeli da unapredi sebe
Pa osnovna ideja komunizam, a kasnije delimicno i socijalizma je ideja da je narod proleter, a proleter je osoba koja zeli da napreduje svakoga dana u svakom pogledu , tj iskoristice ono sto radnik nema, sto seljak nema, mogucnost da se obrazuje, da siri iskustva, znanja i sve sto moze da bi prosirio svoju svest ....Šta pričaš ovde? Ako možeš da pojasniš?
Nisam čitao Kapital niti jedno od tih temeljnih dela komunizma i socijalizma. Nemoguće da je proleter definisan tako, a to nema veze ni sa jednim pokušajem sprovođenja komunizma i socijalizma u delo. To što si opisao proletera me više podseća na faustovski duh, nešto što narodi koji su primili komunizam i socijalizam ne poseduju. Ta želja za znanjem, veštinom itd. da se ide van granica prirode, mislim to nije proleter ali ima sličnost, opet ponavljam, dosta sam izčuđen da je proleter definisan tako. Možeš li me dalje uputiti odakle je to pojašnjenje proletera?Pa osnovna ideja komunizam, a kasnije delimicno i socijalizma je ideja da je narod proleter, a proleter je osoba koja zeli da napreduje svakoga dana u svakom pogledu , tj iskoristice ono sto radnik nema, sto seljak nema, mogucnost da se obrazuje, da siri iskustva, znanja i sve sto moze da bi prosirio svoju svest ....
Medjutim, ta ideja se pokazala netacnom tj vise vaze strahovi za stolicu , polozaj u drustvu , sujetu , nego sto postoji zelja za stalnim usavrsavanje, cak i kad je osoba inteligentnija od nekog 90 iq nivoa, a vecina je ispod, bar sad u srbiji se vrti oko 74...
To je uzasno nisko , neko bi rekao pa ne bi verovao , ali tako ti je to...
Dakle samim tim treba izmeniti i princip edukacije...
On stvarno vazi , ali za nadprosecno inteligentne osobe iz tri razloga..
Prvo je , nadprosecno inteligentna osoba ne trosi mnogo energije za razmisljanje, ima manje napora i zagrevanja mozdanih puteva, pa samim tim i vise i radije eksperimentisu..
Zatim , inteligentnija osoba moze da izgradjuje vise paralelnih tokova misli , tj da vise drzi u memoriji i fokusu , pa zato ima u startu neoptereceno visi nivo svesti...
Trece vrlo brzo shvati da je ogranicenje drugih ljudi presudno za shvatanje i onda na toj zrtvi zeli da zaobidje mane nedostatka svesti...
Shvata znacaj brzog povezivanja stvari i otkrivanja uzroka pojava..
Osoba kojoj je dosta toga haoticno nema motiva da menja svoje stavove i misljenja o stvarima u okruzenju , niti da sebe unapredjuje i testira...
Npr inteligentna osoba ako cuje za problem hajzenberga, tj neku varijantu toga, odmah ce teziti da razvije introspekciju , tj da sto vise bude u kontaktu sa svojim sadrzajem u tom trenutku , da bolje poznaje sebe...jer zna balans izmedju mogucnosti i sposobnosti...shvata znacaj toga za odbranu , za napad, za psiholosku stabilnost za kontrolu situacije, za razliku reakcija drugih ljudi..
Tu je i religija, koja ima tako neke taskove, npr okreni drugi obraz kad dobijes po prvom, sto je nelogicno , bukvalno receno , a u sociopatoloskim drustvima to treba reci , mnogo stvari je bukvalno shvaceno.....Tako se prepoznaje sociopatologija, kad se ljudi drze bukvalnog...
Svaki trening ima neki dobitak, tako i trening okrenu drugi obraz nema dobitak mazohizam, niti pasivu , nego bas proaktivu , ako je zabranjeno reagovati tuk na luk , tj za svaki udarac vrati 5x vise, jer onda znas da baraba nece vise pokusavati, sta je smisao okretanja drugog obraza....
Tu dolazis do resenja da je potrebno poznavati tacne nivoe osecaja nadmenosti osobe sa kojom si u kontaktu , jer od toga zavisi kako ce reagovati na vas kao pretnju , kao neutralno ili kao jadnika kome ce da se ili smiluje, nadmeno ili da ignorise u smislu necu da prljam ruke ignorisanje..
Tu su jos neki algoritmi kako se resava problem okreni drugi obraz...procenom eskalacije sukoba, tj naucis da resavas sukob bez eskalacije, zatim citanje buducnosti , tj predikcija toka odnosa....i izbacivanje iz ravnoteze protivnika..
U svakom slucaju , ideja da su ljudi proleteri , ne vazi...osim za inteligentne preko 130 ili mozda malo vise, 135....Znam da ako imaju 150 nema greske da su proleteri, znaci ti ljudi grabe na svom razvoju i svaki dan napreduju mnogo vise nego svi ostali iz okruzenja...
Ne eksponiraju se, ali za njih vazi da se menjaju obrazovanjem...
Za gluplje ne..
Sto otprilike znaci da je Tito imao IQ preko 150....sto se moze zakljuciti iz njegovih reci , zapazanja i ponasanja..
To ne vazi ni za Seselja, ni za vucica ni blizu...znaci oni garantovano , sta god rekli nemaju iq preko 140 a ja ne verujem ni preko 120....
Zato sto ste vi zapravo rusofili i ultranacionalisti kojima zli NATO ne da da dodju do izrazajaOva tema je dobar podsetnik zasto nam se zapatio sns
>Tu su jos neki algoritmi kako se resava problem okreni drugi obraz...procenom eskalacije sukoba, tj naucis da resavas sukob bez eskalacije, zatim citanje buducnosti , tj predikcija toka odnosa....i izbacivanje iz ravnoteze protivnika..Pa osnovna ideja komunizam, a kasnije delimicno i socijalizma je ideja da je narod proleter, a proleter je osoba koja zeli da napreduje svakoga dana u svakom pogledu , tj iskoristice ono sto radnik nema, sto seljak nema, mogucnost da se obrazuje, da siri iskustva, znanja i sve sto moze da bi prosirio svoju svest ....
Medjutim, ta ideja se pokazala netacnom tj vise vaze strahovi za stolicu , polozaj u drustvu , sujetu , nego sto postoji zelja za stalnim usavrsavanje, cak i kad je osoba inteligentnija od nekog 90 iq nivoa, a vecina je ispod, bar sad u srbiji se vrti oko 74...
To je uzasno nisko , neko bi rekao pa ne bi verovao , ali tako ti je to...
Dakle samim tim treba izmeniti i princip edukacije...
On stvarno vazi , ali za nadprosecno inteligentne osobe iz tri razloga..
Prvo je , nadprosecno inteligentna osoba ne trosi mnogo energije za razmisljanje, ima manje napora i zagrevanja mozdanih puteva, pa samim tim i vise i radije eksperimentisu..
Zatim , inteligentnija osoba moze da izgradjuje vise paralelnih tokova misli , tj da vise drzi u memoriji i fokusu , pa zato ima u startu neoptereceno visi nivo svesti...
Trece vrlo brzo shvati da je ogranicenje drugih ljudi presudno za shvatanje i onda na toj zrtvi zeli da zaobidje mane nedostatka svesti...
Shvata znacaj brzog povezivanja stvari i otkrivanja uzroka pojava..
Osoba kojoj je dosta toga haoticno nema motiva da menja svoje stavove i misljenja o stvarima u okruzenju , niti da sebe unapredjuje i testira...
Npr inteligentna osoba ako cuje za problem hajzenberga, tj neku varijantu toga, odmah ce teziti da razvije introspekciju , tj da sto vise bude u kontaktu sa svojim sadrzajem u tom trenutku , da bolje poznaje sebe...jer zna balans izmedju mogucnosti i sposobnosti...shvata znacaj toga za odbranu , za napad, za psiholosku stabilnost za kontrolu situacije, za razliku reakcija drugih ljudi..
Tu je i religija, koja ima tako neke taskove, npr okreni drugi obraz kad dobijes po prvom, sto je nelogicno , bukvalno receno , a u sociopatoloskim drustvima to treba reci , mnogo stvari je bukvalno shvaceno.....Tako se prepoznaje sociopatologija, kad se ljudi drze bukvalnog...
Svaki trening ima neki dobitak, tako i trening okrenu drugi obraz nema dobitak mazohizam, niti pasivu , nego bas proaktivu , ako je zabranjeno reagovati tuk na luk , tj za svaki udarac vrati 5x vise, jer onda znas da baraba nece vise pokusavati, sta je smisao okretanja drugog obraza....
Tu dolazis do resenja da je potrebno poznavati tacne nivoe osecaja nadmenosti osobe sa kojom si u kontaktu , jer od toga zavisi kako ce reagovati na vas kao pretnju , kao neutralno ili kao jadnika kome ce da se ili smiluje, nadmeno ili da ignorise u smislu necu da prljam ruke ignorisanje..
Tu su jos neki algoritmi kako se resava problem okreni drugi obraz...procenom eskalacije sukoba, tj naucis da resavas sukob bez eskalacije, zatim citanje buducnosti , tj predikcija toka odnosa....i izbacivanje iz ravnoteze protivnika..
U svakom slucaju , ideja da su ljudi proleteri , ne vazi...osim za inteligentne preko 130 ili mozda malo vise, 135....Znam da ako imaju 150 nema greske da su proleteri, znaci ti ljudi grabe na svom razvoju i svaki dan napreduju mnogo vise nego svi ostali iz okruzenja...
Ne eksponiraju se, ali za njih vazi da se menjaju obrazovanjem...
Za gluplje ne..
Sto otprilike znaci da je Tito imao IQ preko 150....sto se moze zakljuciti iz njegovih reci , zapazanja i ponasanja..
To ne vazi ni za Seselja, ni za vucica ni blizu...znaci oni garantovano , sta god rekli nemaju iq preko 140 a ja ne verujem ni preko 120....
Vidi ga @SchrodingerZato sto ste vi zapravo rusofili i ultranacionalisti kojima zli SNS ne da da dodju do izrazaja![]()
Krajnji rezultat je kontrola besa i reakcija to je sigurno , ali to je drugi test, kako da ne zelis da imas trunku osecaja osvetoljubivosti...to je tezi zadatak na neki nacin od ovog okreni drugi obraz....>Tu su jos neki algoritmi kako se resava problem okreni drugi obraz...procenom eskalacije sukoba, tj naucis da resavas sukob bez eskalacije, zatim citanje buducnosti , tj predikcija toka odnosa....i izbacivanje iz ravnoteze protivnika..
Odnosno koristiti mozak što ti je Bog dao, a ne reagovati samo po osećanjima i impulsivno. To nas odvaja od ostatka životinjskog carstva.
Ima tu problema oko toga sta je cenzura sve odradila, na zalost ako to pocnem da pisem ispalo bi ovaj je lud, tj sta se sve menja namerno mic po mic, npr razvojna psihologija je danas skoro zatrta, a mnogo je dobra stvar, ali ne odgovara kapitalistickoj psihologiji....i zato je zatrta..Nisam čitao Kapital niti jedno od tih temeljnih dela komunizma i socijalizma. Nemoguće da je proleter definisan tako, a to nema veze ni sa jednim pokušajem sprovođenja komunizma i socijalizma u delo. To što si opisao proletera me više podseća na faustovski duh, nešto što narodi koji su primili komunizam i socijalizam ne poseduju. Ta želja za znanjem, veštinom itd. da se ide van granica prirode, mislim to nije proleter ali ima sličnost, opet ponavljam, dosta sam izčuđen da je proleter definisan tako. Možeš li me dalje uputiti odakle je to pojašnjenje proletera?
Da ljudi mnoge stvari shataju bukvalno, to nisi pogrešio, pogotovo ovo za obraz u hrišćanstvu, sa time pagani vole da zezaju hrišćane jer onda ispadaju kao budale koji dozvoljavaju da ih svako trpa.
>Sa druge strane, ljudi nauce da se plase ako vide da se kontrolises i da ti ne verujuKrajnji rezultat je kontrola besa i reakcija to je sigurno , ali to je drugi test, kako da ne zelis da imas trunku osecaja osvetoljubivosti...to je tezi zadatak na neki nacin od ovog okreni drugi obraz....
Jer da ti se ne javi ni ideja o besu i osvetoljubivosti je prilicno tesko , meni je trebalo godinu i po i vise....prvi korak je onih 3 sek, nekome treba 20 sek, to je ono kad ti popucaju sve kocnice a ti izbrojis u sebi ili se zaustavis 10 sekundi i onda si sasvim nov...
Posle izvesnog vremena imas toliko samokontrole da ti mozes da glumis ako treba da si iznerviran...nekad to treba pakosnima, da vide da su ti kao pomerili dupe i onda se smire...cudni su putevi zlobnika i palih ljudi..
Sa druge strane, ljudi nauce da se plase ako vide da se kontrolises i da ti ne veruju , jer glupi ljudi najvise veruju ludima i nekontrolisanima i to cene i u ljubavi , sto si vise besan to ti kao iskrenija osecanja...pogledaj logiku emotivnosti , sve je na nivou koliko ti secam dzaci...
>Ima tu problema oko toga sta je cenzura sve odradila, na zalost ako to pocnem da pisem ispalo bi ovaj je ludIma tu problema oko toga sta je cenzura sve odradila, na zalost ako to pocnem da pisem ispalo bi ovaj je lud, tj sta se sve menja namerno mic po mic, npr razvojan psihologija je danas skoro zatrta, a mnogo je dobra stvar, ali ne odgovara kapitalistickoj psihologiji....i zato je zatrta..
Tako i ovo oko proletera...uzmi pojam kolektiv...
kolektiv ne znaci grupa ljudi , nego grupa ljudi sa posebnim stanjem svesti pripadnosti ...ako to probas da objasnis nekome iz kapitalizma on ce to nazvati komuna, a komuna ce prevesti kao zajednica...ali u tim silnim prevodima zajednica ce biti ovlas shvacena kao udruzenja ljudi...a ne kao kolektiv...
Srbi su sad u post socijalistickom periodu i za njih je najveca pljuvacina bila i za zadruge, pa su to gledali da sto vise uniste....i uspeli su..
Ne samo na papiru nego i u svesti svojoj...
Skrati malo čeka me TAXIKako dokazati tvrđenje iz naslova? Teško jer naravno da se vodi perfidna igra sa Srbijom i srpskim narodom. Ali, možemo suditi po delima, kako Gospod kaže u Bibliji: po delima ćete ih poznati (bezakonje, zlotvore...).
Da vidimo Vučićeva dela:
- demontaža ostataka srpske države na Kosovu i Metohiji. On i njegovi polupismeni pomoćnici se uvek izgovaraju kako su prethodne vlasti sve ispotpisivale pa sad oni moraju da provode - ne mora ništa da se provodi. Šiptari sve ispotpisuju pa ništa ne provode.
- suludo zaduživanje Srbije po nepovoljnim kamatama
- uplitanje u veštački tj. unapred dogovoreni rat u Ukrajini (koji je Trampov prvi mandat samo odgodio. Cilj rata je raspodela ukrajinskih rudnih bogatstava i spašavanje Amerike i dolara još jednim ratom i proizvodnjom i izvozom oružja i municije - prazne se NATO skladišta i započinje novi ciklus naoružavanja)
- suludo vođenje finansijske politike i to sve na neustavan način jer predsednik republike ima vrlo ograničena ovlaštenja (deli se šakom i kapom, ulazi u suludo neisplative projekte poput Beograda na vodi, Ekspoa i nacionalnog stadiona u koje se ulažu silne milijarde evra)
- vezivanje Srbije za NATO pakt kupovinom naoružanja od NATO-a i Izraela (avioni rafali za tri milijarde evra za koje nema para nego su podignuti krediti u francuskim bankama; isti ti rafali su pripadali ko kruške u sukobu Indije i Pakistana)
- ovo su samo neka od mojih zapažanja, verujem da će i drugi da iznesu svoja zapažanja
Lako Marxu da piše o utopijama dok njegov ćaća drži neprijavljene radnike prekovremeno bez slobodnog dana.Koliko se sjecam radikali su bili dio vlasti i sa Milosevicem, nosac gajbi piva Voji i Tomi Aleksandar Vucic je bio ministar finansija, nakon sto je Milosevic uz sugestije sovjetskog KGBa,koji se nisu smirili jos od kako je Tito odkantao Staljina 1948, i spasio Jugoslaviju tuzne sudbine zemalja " varsavskog pakta" (Poljska, DDR, Cehoslovacska, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Albanija) antibirokratskom revolucijom razbio Jugoslaviju, i lagao Srbe o nekakvom postsocijalizmu i vezama sa Moskvom, iako se i sam SSSR raspadao,a Rusi u KGBu su vec poceli da zabacuju svoje krake na zapadni Balkan, sto nije smetalo ni zapadu, iako je Dzejms Bjejker americki drzavni sekretar prijetio javno Slovencima i Milanu Kucanu, da Usa nikada nece priznati nezavinsot Slovenije, i nudio ogroman novac ako se provedu ekonomske reforme Ante Markovica, ali je nacionalizam kao alibi za kriminal, sto je i danas slucaj bio jaci, koristeci veliki stepen neosvjestenosti ne samo srpskog nego svih juznoslovenskih naroda, iako su antifaisti Komunisti nakon 2 svjetskog rata, otvarali pozorista, bioskope, vecernje skole, opismenjavali stanovnistvo, tjerali silom roditelje da djecu salju u skolu, posebno iz ruralnih sredina, ali u kucama privatno je vladao primitivizam, nacionalizam pokrijepljen srednjevijekovnim mitoloskim bajkama i neistinama, sto su malo inteligentniji predstavnici tih naroda iskoristili da vrlo kako opljackaju onoliku drustvenu svojinu,a da radnike, koji su glasali sami protiv sebe, sutnu na ulici, da im isisaju kapital iz preduzeca i da se obogate.Ko je imao srecu pobjegao je sa ovog prostora cim je Josipa Broza zaboljela noga.
Nikada u SFRJ na sceni nije bio Komunizam, koji prakticno nije zazivjeo nikada nigdje, nego smo imali samoupravni Socijalizam, tj radnicko samoupravljanje, za srednju klasu i obicnog covjeka mnogo pravednije, slobodnije i jednakije drustveno uredjenje, za razliku od diktature proleterijata u Moskvi.
Razlika izmedju Socijalizma u Jugoslaviji i SSSRu je bila ista kao sto je danas razlika izmedju Kapitalizma u Velikoj Britaniji i u Zimbabveu.
Da je zazivio ikada Marxov terorijski Komunizam, imali bi bukvalni raj na zemlji, a Tito mu je bio najblizi na planeti.
I nacin vladavine Alexandra Vucica vezati sa Nato,a ne dovoditi ga u vezu sa istim diktatosrkim nacinima vladavina u Rusiji, Turskoj itd je po meni smijesno.
Nemam dobar odnos prema meditaciji , jer ona uvodi tu rezervu u vremenu na reakciju , ali to nije dobar nacin...jeste bolji nego nista....ali mnogo je bolje kad radis svesno na sebi , na izvorima svojih reakcija..
A ovo za strah, plase se kad vide da oni tebe ne mogu da citaju....a ne mogu ako ti kazes da se ne igraju a ne ponasas se kao da si stigao do skale 12 nerviranja...to je zadnji nivo...
To zna da ih zbunjuje jer vise se oslanjaju na citanje pretnje nego na reci koje izgovaras, to ne ebu 2% , i onda se cesto desava da ostavljas utisak da si neko ko ne zna nista o svetu , upozorava prazno i onda kad krenes u proces, to bude odjednom ne zna gde vise da se cese...
Jer je problem nesto sto se prostire na vise nivoa, i struktura...sto bi znacilo ako je problem u domu zdravlja, to ce biti problem i za medije i za ministarstvo zdravlja i za ministra i za nacelnika i za povezane druge slucajeve pacijenata...i odjednom imas svi su upleteni , sve se desava, naravno ministar tezi da optuzi nizeg od sebe, a to je pritisak odozgo , pacijenti krenu da napadaju odozdo , lekari iz horizontale, i odjednom bahati upravnik postaje neko ko je u nocnoj mori..
To je naša tradegija, mi kasnimo u svemu, a lažemo se da smo na pravom putu. Meni je bilo još smešnije kad sam skontao da ste iste teme razglabali mnogo puta pre kad sam ja napravio tu temu pre koju nedelju, a većina vas pa i ti sam tvrdi kako ste dobri sam ovim i onim kako ste gomila vas svi neki preduzetnici, političari, advokati i slično. Sve ste, a niste ništa, šta onda trebam da kažem na to a da ne uvredim nekoga? Ja bar direkt velim da sam NEET i neuk čovek niti se ponosim tim, već je činjenica trenutna, ne znači da oću da budem takav zauvek, ali se ni ne stidim.To je tragedija celog drustva, pa mi smesno kad je bila ona tema o prociscenju srpskog jezika, zakasnjenje od 20 godina..