Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.288
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rece neko ko napisa u postu da podrzava teoriju da ameri i siptari rade u dosluhu da kosovo bude nezavisno.Srbi iz Srbije znaju da je Kosovo Srbija.![]()
zato su me i poslaliDok ti nisi došao Petroviću, čak ni ogrezli SNS-ovci ga nisu branili.
![]()
rece neko ko napisa u postu da podrzava teoriju da ameri i siptari rade u dosluhu da kosovo bude nezavisno.
a zivi kao srbin u americi![]()
“ Izudarao bih sam sebe što nisam stigao na utakmicu. I sad biste od svakog drugog čuli 'i nije mi žao, eto, baš pametno što nisam'. Ja bih sebe izudarao. Ja volim reprezentaciju Srbije i žao mi je što nisam bio na utakmici da pokažem ljubav prema svojoj zemlji, prema svojoj trobojci. I kada vodimo, i kada gubimo, i kada dobijamo", rekao je Vučić.
https://www.021.rs/info/srbija/4236...o-na-utakmici-u-leskovcu-od-tuge-nisam-spavao
ma gde voli covek se toliko ocajno pravi da je neko normalan ali bukvalno je psihopata na nivou patrik bejtmana iz americkog psihoapa? to sto je precednik znaci da ne voli reprezentaciju i fudbal? sta je tu neverovatno?
dan pre bilo kvota 5, negde cak i 6...onda 4.75...ja igrao stavio 500 dinara...2500 dosta10 minuta pre pocetka tekme sve kladionice obalile kvote na siptare, procurelo da je namesteno a primalo se masovno velike uplate na njih...kad kazem velike to su likovi koji daju po 10 soma evra.
to sto je neko psihopata znaci po automatizmu da ne voli reprezentaciju i fudbal?ma gde voli covek se toliko ocajno pravi da je neko normalan ali bukvalno je psihopata na nivou patrik bejtmana iz americkog psihoa
ybt pa ja imam manji stomak od njih, bolje ja da budem zaduzen za fudbal onda, ... auuu, koje saloPogledajte prilog 1799269
Talenat je to bajo
AV uz lik i delo kao povod da se navija za Aljbaniju…Čestitam Vučiću pobedu Albanije![]()
“ Izudarao bih sam sebe što nisam stigao na utakmicu. I sad biste od svakog drugog čuli 'i nije mi žao, eto, baš pametno što nisam'. Ja bih sebe izudarao. Ja volim reprezentaciju Srbije i žao mi je što nisam bio na utakmici da pokažem ljubav prema svojoj zemlji, prema svojoj trobojci. I kada vodimo, i kada gubimo, i kada dobijamo", rekao je Vučić.
https://www.021.rs/info/srbija/4236...o-na-utakmici-u-leskovcu-od-tuge-nisam-spavao
Sto ne kazes da si ubo tiketJa samo da proverim dal se dig'o @aleksije radicevic da se malo uvati za Vučića?![]()
A sta je to izdao ?jednom ce i ovaj vucic da prodje i da udje u istoriju kao najveci izdajnik svih vremena
obzirom da ovim pitanjem kazes vise nego sto bi iko o tebi moraoA sta je to izdao ?
obzirom da ovim pitanjem kazes vise nego sto bi iko o tebi morao
ja cu totalno da te uskratim svog drustva paznje i obrazlaganja.
nastavi sa aktivnostima
ne komuniciram sa sendvicarima
tjao <3
Znaci ne znas sta je Vucic to izdaoobzirom da ovim pitanjem kazes vise nego sto bi iko o tebi morao
ja cu totalno da te uskratim svog drustva paznje i obrazlaganja.
nastavi sa aktivnostima
ne komuniciram sa sendvicarima
tjao <3