Vučić: Izudarao bih sebe što nisam bio na utakmici u Leskovcu, od tuge nisam spavao

Pa naravno, kako da momci pobede kad nisu imali predsednikovu kosmičku energiju pored terena! 🌞

Bez njega na tribinama nema ni patriotskog Wi-Fi signala, nema inspiracije, nema svetlosti koja obasjava trobojku. On je taj koji iz šuške dresa izvlači snagu, koji pogledom motiviše šut u prečku i suzom iz oka podmazuje travu.

Čim on ne dođe, lopta se ne kotrlja kako treba, mreža ne treperi, a golmanu se maglovito učini da brani za opoziciju. To je metafizička veza naroda i vođe: bez njega ni korner ne ume pravo da se izvede.

Treba ubuduće da ga stave na klupu kao "duhovnog selektora", da diže moral, a i da eventualno sam sebe izudara ako rezultat nije patriotski zadovoljavajuć ;)

1760283875884.png

Evo mu alat …

Izudarao bih sam sebe što nisam stigao na utakmicu. I sad biste od svakog drugog čuli 'i nije mi žao, eto, baš pametno što nisam'. Ja bih sebe izudarao. Ja volim reprezentaciju Srbije i žao mi je što nisam bio na utakmici da pokažem ljubav prema svojoj zemlji, prema svojoj trobojci. I kada vodimo, i kada gubimo, i kada dobijamo", rekao je Vučić.

https://www.021.rs/info/srbija/4236...o-na-utakmici-u-leskovcu-od-tuge-nisam-spavao
jbg, moram da se nasmejem sa ovim Drugosrbijancima zajedno ali ovo je stvarno za jednog Predsednika malo previše :lol:

Izudarao bih sam sebe što nisam stigao na utakmicu. I sad biste od svakog drugog čuli 'i nije mi žao, eto, baš pametno što nisam'. Ja bih sebe izudarao. Ja volim reprezentaciju Srbije i žao mi je što nisam bio na utakmici da pokažem ljubav prema svojoj zemlji, prema svojoj trobojci. I kada vodimo, i kada gubimo, i kada dobijamo", rekao je Vučić.
pa? to sto je precednik znaci da ne voli reprezentaciju i fudbal? sta je tu neverovatno?

https://www.021.rs/info/srbija/4236...o-na-utakmici-u-leskovcu-od-tuge-nisam-spavao
neverovatno, kao da živimo u bambilendu

Back