Вучић: боли ме што сам некад био уз Милошевића

Poruka
20.104

Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио.(:rida:) То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке.(:hehe:)

Премијер Србије Александар Вучић рекао је за италијанску Републику да му је било болно то што је у прошлости био уз Слободана Милошевића, па потом признао да је погрешио јер је желео да окрене нови лист зарад европске Србије.
- Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио. То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке - рекао је Вучић.

Премијер се осврнуо и на затегнуту ситуацију на овим просторима, рекавши да је напетост на западном Балкану опет присутна, те да је на најопаснијем нивоу још од краја ратова деведесетих.

С. Ђ.

***************​

Уместо коментара, моја НАЈОМИЉЕНИЈА реченица за овакве:

"КАДА је пролазио шором и кере су ЛАЈАЛЕ за њим, а САДА КАДА ГА НЕМА и ПАЦОВИ се хвале да су га уједали!!!"

vucic10.jpg

Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио.(:rida:) То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке.(:hehe:)

Премијер Србије Александар Вучић рекао је за италијанску Републику да му је било болно то што је у прошлости био уз Слободана Милошевића, па потом признао да је погрешио јер је желео да окрене нови лист зарад европске Србије.
- Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио. То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке - рекао је Вучић.

Премијер се осврнуо и на затегнуту ситуацију на овим просторима, рекавши да је напетост на западном Балкану опет присутна, те да је на најопаснијем нивоу још од краја ратова деведесетих.

С. Ђ.

***************​

Уместо коментара, моја НАЈОМИЉЕНИЈА реченица за овакве:

"КАДА је пролазио шором и кере су ЛАЈАЛЕ за њим, а САДА КАДА ГА НЕМА и ПАЦОВИ се хвале да су га уједали!!!"

vucic10.jpg

Ko prizna pola mu se prašta. :cool:

Milosevic ce ostati zapisan u istoriji kao veliki drzavnik!

AV ce biti uz Vuka, Vujicu, Djindjica, Kostunicu!

Čak i ispod njih. I to daleko ispod.

Oni su bar od početka bili to što jesu. Dosledno.

A ovaj se umuvavoa na vlast kao patriota, držao počasnu stražu kada je Milošević umro, optuživao DOS za izručenje i evo epiloga.

Izvobori - što pre.

Vučić je na najnižem rejtingu od početka velike naprednjačke prevare.

Nisi ti toliko bolji od njega.

Naime, kada se dvehiljaditih godina debatovalo da li treba da na vlasti bude DOS ili vučićevi radikali, ti si rekao: "Neznam, ne odlučan sam."

Не, ја сам рушио Слободана Милошевића активно 05.10.2000 и гласао за ДОС све до 2012.

Ти си, с друге стране, набила црвени дилдо на којем пише "Волим ПДВ" у анус дала Хај Фај Енгелсу.

Али то је нормално, јер ти истовремено верујеш у Француску Ривијеру и ИСИС.

Ни Тадић није овако понижавао себе, а ни народ.

Блајби каже да је то рецепт за успех, можда да послушамо човека?

Иначе, тек да подсетим да смо прешли границу и политичког достојанства, тако да очекујемо перверзије десадеовских размера међу руководством БЈР Србије.

Ко буде имао желудац, гледаће, ко не буде, бљуваће.

Izvobori - što pre.

Vučić je na najnižem rejtingu od početka velike naprednjačke prevare.

Ово си писао и пре управо одржаних избора. Испало је да му је рејтинг исти (само што га је овај пут заебало мало то што су сви прешли магичну цифру од 5 % а прошли пут су скоро сви били испод магичне цифре, па сад има опасне језичаре на супротној страни парламента.

- - - - - - - - - -

A ti si kao citao Deretica! :hahaha:

Деретића нисам читао. Читао сам лудог Милојевића који је научни отац Јовану Деретићу.

Back