- Poruka
- 17.475
Pa valja se nekad braniti. Takvo vrijeme dosloJa sam u osnovnoj isla na karate i nije mi uopste nista ojacalo samopouzdanje,jer nisam osoba koja se voli tuci ili izazivati konflikte.
Uvijek su se djeca svadjala ali ovo sad je uzas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valja se nekad braniti. Takvo vrijeme dosloJa sam u osnovnoj isla na karate i nije mi uopste nista ojacalo samopouzdanje,jer nisam osoba koja se voli tuci ili izazivati konflikte.
uvijek je bio uzas, mozda i gori prije jer nije bilo toliko mehanizamaPa valja se nekad braniti. Takvo vrijeme doslo
Nekas si mogao roditeljima da kazes i bude bolje. Sad je to jako rijedak slucaj.uvijek je bio uzas, mozda i gori prije jer nije bilo toliko mehanizama
da...jadnicko, mnogo mi ga je zao, posle mi i suze, nisam normalna ali previse sam osetljiva na decu, mozda je i dobro sto svoju nemam, verovatno bih precrkla zbog slicnih stvariTo je odavo dok on mukica nokte grize.

ja sam imao povjerenje u tatu, za mene je on bio superheroj koji sve moze rijesitiNekas si mogao roditeljima da kazes i bude bolje. Sad je to jako rijedak slucaj.
ma uvek su se tukli ali ne secam se da je bilo ovako, da neki copor kinji mesecima pa i godinamaТукли смо се раније, једна ми се стално ругала што не знам да играм рукомет па сам је шутнула у дупе.
ja sam imao povjerenje u tatu, za mene je on bio superheroj koji sve moze rijesiti
Ista sam.da...jadnicko, mnogo mi ga je zao, posle mi i suze, nisam normalna ali previse sam osetljiva na decu, mozda je i dobro sto svoju nemam, verovatno bih precrkla zbog slicnih stvari![]()
Govorim o roditeljima nasilne djece.ja sam imao povjerenje u tatu, za mene je on bio superheroj koji sve moze rijesiti
zato sto ih je nekada bila sramota da im na vrata dodje bilo ko da se pozali na njihovo deteGovorim o roditeljima nasilne djece.
zato sto ih je nekada bila sramota da im na vrata dodje bilo ko da se pozali na njihovo dete
danas, mozes da ocekujes da i ti sam dobijes batine na tim vratima
bas tako, prvo te izgrde pa tek onda pitaju jesi li krivСујетни су постали. Наши нису били такви, увек се прво питало јеси ли ти нешто згрешила а тек онда су други били на тапету.
Ja sam sretna sto imam odraslu djecu. Nisu odrasli bez problema ali stvarno ne znam kako bih se sad snasla u ovom ludilu. Dzaba sto su moji dobri kad okolo milion budala. Nije lako odrastati sad.
Kojim? Pa to oko njega fina deca, streberi mali. Oni se svi boje.Нека се и он окружи чопором.
Ide na karate. Ali i tamo ima neku trojicu sto ga diraju. I to mi je pominjao ali sam ja sve otpisivala “ma pusti deca”Upisi ga na neki borilacki sport,neka mu ojaca samopouzdanje. Ne moze na cetvoricu sam,naravno,ali da to ne postane praksa da ga svi udaraju jer se ne brani moraju znati da trenira.
Moja majka koja je 40 god radila u skoli kaze:”Kad god sam imala problem sa detetom, i pozvala roditelje da dodju, shvatila bih da su deca odlicna.”Nekas si mogao roditeljima da kazes i bude bolje. Sad je to jako rijedak slucaj.
Kaze mi on u jednom momentu:”Znas uciteljice stoje uvek u dvoristu i one nikad to ne vide, niko ne reaguje.”ma uvek su se tukli ali ne secam se da je bilo ovako, da neki copor kinji mesecima pa i godinama
nastavnici su to resavali, cim neko prijavi
i obicno su prijavljivala deca koja su svedoci nasilja
Tako i ja. Ali evo primera da gresim.Сујетни су постали. Наши нису били такви, увек се прво питало јеси ли ти нешто згрешила а тек онда су други били на тапету.
provristacu jbt.Kaze mi on u jednom momentu:”Znas uciteljice stoje uvek u dvoristu i one nikad to ne vide, niko ne reaguje.”
doslo mi da iskocim iz svoje koze
Mozda ih iritira njegov stav da mora da bude najbolji u svemu, mozda za vrsnjake deluje prepotentno, pa ga na ovakav nacin spustajuKojim? Pa to oko njega fina deca, streberi mali. Oni se svi boje.
A nema starijeg brata koji bi mogao da ga stiti.
Ide na karate. Ali i tamo ima neku trojicu sto ga diraju. I to mi je pominjao ali sam ja sve otpisivala “ma pusti deca”
Moja majka koja je 40 god radila u skoli kaze:”Kad god sam imala problem sa detetom, i pozvala roditelje da dodju, shvatila bih da su deca odlicna.”
Kaze mi on u jednom momentu:”Znas uciteljice stoje uvek u dvoristu i one nikad to ne vide, niko ne reaguje.”
doslo mi da iskocim iz svoje koze
Tako i ja. Ali evo primera da gresim.
Ja njega toliko vaspitavam da ne vraca, da ne bude kao oni, da bude bolji, da je on to shvatio kao da ja opravdavam njih, njega kritikujem i ucutao.
A uospte ne deluje kao dete koje bi ista trpelo, pricljiv, komunikativan...
Ne kazem da ne treba da se brani,ali u ovom slucaju treba pomoc odraslih.Pa valja se nekad braniti. Takvo vrijeme doslo
Ne znam. Za ovo jedno sam saznala, znam mamu iz vidjenja, ostale ne.provristacu jbt.
cija su to deca, kad se one prave lude?
imate li skolskog policajca?
Ma jok divka. Ovo nisu vrsnjaci vec decaci stariji dve godine. Nemaju oni sa njim dodirnih tacaka. Sem sto su se par puta vracali kuci svi zajedno, jer se njihova drugarica druzi sa mojom decom, komsije smo.Mozda ih iritira njegov stav da mora da bude najbolji u svemu, mozda za vrsnjake deluje prepotentno, pa ga na ovakav nacin spustaju
Ako nije grupica sociopata u pitanju
Podji Cile od sebe, svojim stavom iritiras dobar deo forumasa
Mozda je tvoje dete samo po ugledu na tebe prekopiralo takav stav kao pozeljan
Ne opravdavam nasilje, ali bih kao roditelj htela da nadjem uzrok - zasto neko bas njega
A ako su deca iz problematicnih porodica, tu skola ne moze bas nista da resi