Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ops: Ovo je bilo iskreno ops: meni više odgovara muškarac nekoliko godina mladji, jer se ovi stariji nešto brzo opuste i zapuste zamisli damu sa iskustvom i muškarca u punoj snazi zar to nije odlična kombinacija šta da radim sa čikicom koji ima uvećanu prostatu
ops: Ovo je bilo iskreno ops: meni više odgovara muškarac nekoliko godina mladji, jer se ovi stariji nešto brzo opuste i zapuste zamisli damu sa iskustvom i muškarca u punoj snazi zar to nije odlična kombinacija šta da radim sa čikicom koji ima uvećanu prostatu
JA, takodje, prednost dajem mladjim momcima(do 2 god.)
Nekako su....mm...m...NEISKUSNIJI.. ops: :wink: Mada, ni to ne bi trebalo generalizovati! :wink: Kada je mladji muskarac pored mene(iskreno) osecam se dominantnijom, snaznijom, voljenijom...itd. A sada se i ta starosna granica pomerila, mladji momci su u trendu!! I jos + tesko je odrediti ko je koliko star(i kada su momci a i kada su devojke u pitanju!) :wink: 8)