VRSNJACI, MATORCI ILI PUNO MLADJI??

divlja-u-srcu:
Joj, ne znam! :?
Ovi mladji su preslatki! :D
Sa vrsnjacima se najbolje kapiras. :)
Oni malo stariji su interesantni! :P
Ali bas matorci, to mi je nekako bljak!
:oops: Ovo je bilo iskreno :oops: meni više odgovara muškarac nekoliko godina mladji, jer se ovi stariji nešto brzo opuste i zapuste :idea: zamisli damu sa iskustvom i muškarca u punoj snazi :roll: zar to nije odlična kombinacija :?: šta da radim sa čikicom koji ima uvećanu prostatu :?:

foliranje:
divlja-u-srcu:
:oops: Ovo je bilo iskreno :oops: meni više odgovara muškarac nekoliko godina mladji, jer se ovi stariji nešto brzo opuste i zapuste :idea: zamisli damu sa iskustvom i muškarca u punoj snazi :roll: zar to nije odlična kombinacija :?: šta da radim sa čikicom koji ima uvećanu prostatu :?:

masiras mu je kroz anus

snoshaj efendija:
foliranje:
divlja-u-srcu:

masiras mu je kroz anus

:idea: MUDRO RECENO! :D :wink: heee..

JA, takodje, prednost dajem mladjim momcima(do 2 god.) :D

Nekako su....mm...m...NEISKUSNIJI.. :D :oops: :wink: Mada, ni to ne bi trebalo generalizovati! :wink: Kada je mladji muskarac pored mene(iskreno) osecam se dominantnijom, snaznijom, voljenijom...itd. A sada se i ta starosna granica pomerila, mladji momci su u trendu!! I jos + tesko je odrediti ko je koliko star(i kada su momci a i kada su devojke u pitanju!) :wink: 8)

Back