Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 188.306
ovakvih zlocina je bilo u bosni na stotine
srpske suze i bol - tadica i njegove mentore - ne zanimaju
srpske suze i bol - tadica i njegove mentore - ne zanimaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti izgleda misliš da muslimanska djeca ne zaslužuju čovječan tretman ..A to je zensko?
Jos gore...
Jedna emancipovna zena tako da razmislja i da je toliki provokator!
Kako te nije sramota,ovim cinom provociranja znaci da podrzavas ovo zverstvo i ostala na srpskoj deci?!
Ja uopšte ne provociram. Ukazujem na problem psihologije muškarca koji ide u rat i ponižava neprijatelja silovanjem ženske čeljadi.Pretpostavljam da je to vrhunski metod za poniženje ..
Ti izgleda misliš da muslimanska djeca ne zaslužuju čovječan tretman ..
Interesantno , meni su djeca - djeca ..
Ima monstruma i u mirnodopskim uslovima :
"Osmogodišnja djevojčica ubijena je u subotu poslije podne u Starim Ledincima nedaleko od Novog Sada u Srbiji. Policija je ubojicu identificirala kao 52-godišnjeg Mladena Ogulinca (52) iz Novog Sada te je za njime pokrenuta intenzivna potraga."
http://danas.net.hr/svijet/page/2010/06/27/0022006.html
A u ratu u BiH je bilo silovanja od svih, ali su nad Bošnjakinjama provođena sistematska i masovna.
Sta pricas?!
idi na moje postove,ja sam jedina zena i to jos Srpkinja koja je na muslimanskim temama branila zene i decu!
Ja ne razlikujem dete - svako dete je zasluzilo ljubav i paznju,lepo odrastanje,smeh...
Ti si dosla sa ciljem da provociras,jer je ovo tema o jednoj maloj nevinoj devojcici srpskog porekla!
Otvori temu o Azri ili kako god,i ja cu i tamo sigurno osudjivati ...!!
"Osmogodišnja djevojčica ubijena je u subotu poslije podne u Starim Ledincima nedaleko od Novog Sada u Srbiji. Policija je ubojicu identificirala kao 52-godišnjeg Mladena Ogulinca (52) iz Novog Sada te je za njime pokrenuta intenzivna potraga."
A u ratu u BiH je bilo silovanja od svih, ali su nad Bošnjakinjama provođena sistematska i masovna.
Problem je u tome što tragedija porodice male Mirjane služi za opravdavanje mnogo takvih tragedija koje su u ratu u BiH upriličene nesrbima. Da sam ja otvorila temu o maloj Arzi mnogi bi došli na me pitaju za malog crnca, da popljuju islam i Bošnjake, rekli mi da smo dobili što smo zaslužili , i sl.
Ovako , u komparaciji sa tragedijom porodice male Mirjanom treba da se lakše shvati da je užasna stvar - užasna stvar .
Ne laži stoko ustaška! To ste vi radili. Koliko je samo srpskih žena, devojaka i devojčica silovano, ne jednom, nego mesecima, divljački i od nebrojeno počinitelja, po raznim podrumima i zatvorima po Srajevu. To je sistematsko i masovno silovanje. Za sve što ste radili Srbima ste smišljali i plasirali priče da mi to vama radimo.
Fazlagić kula,jedan od zadnjih bastiona NDH...
(само што има тешких момената, тешких али реалних)Naravno, razni monstrumi će ostati nekažnjeni, jer se to opravdava 'višim ciljevima' ..
Svetlana Petrusic, autor i koproducent politickog dokumentarca "Pobij, pokrsti, proteraj", cija je premijera nedavno bila u Banjaluci: Istina o stravicnim mukama 55.000 srpskih logorasa u 500 logora u BiH Film "Pobij, pokrsti, proteraj", autora i koproducenta Svetlane Petrusic, zavrsen je pocetkom novembra 2004. Premijera je bila u Banjaluci 12. novembra
------------
"Srbi su najlaksa meta za odstrel. Srbi su ocigledno idealna žrtva. Ubiti Srbina je najlakse jer niko za to ne odgovara. Tako vam je bilo i u ovom gradjanskom ratu na teritoriji nekadasnje Jugoslavije, a tako je to i sada u Srbiji na Kosovu i Metohiji..."
-----------------
"Srpski narod ako je dozvolio da tri **** samo u dvadesetom veku i evo cetvrti put u dvadeset prvom dozivljava demografsku katastrofu, onda su Srbi idealne žrtve. Film je upravo zato moja pobuna, moj otpor prema teroru i tiraniji, moja pobuna protiv nametnutog rata, nametnutog mira, a posebno nametnutog zaborava. Ovaj film je odgovor antisrpskoj propagandi i upozorenje da se na politickoj sceni kompletnog srpskog prostora dogadja denacifikacija Srba. Film nije u interesu fasistickim hijenama koje kontrolisu medijski prostor okupirane Republike Srpske, okupirane Srbije i Crne Gore. Film je iskljucivo u sluzbi istine.
S: Koliko je logorasa bilo? S.P: Film "Pobij, pokrsti, proteraj" je svedocanstvo koje govori o stravicnim mukama 55.000 srpskih logorasa u preko 500 logora koje su drzali Hrvati i muslimani u BiH od 1992. Zabelezeno je preko 130 metoda mucenja. O tome u filmu govore srpske žrtve"
---------------
NIJEDNA TV KUCA U BEOGRADU NE ZELI DA PRIKAZE FILM
:'(
S: Hoce li Beograd videti film?
S.P: Beograd danas, posle svega, postaje centar odakle se propagira nekakvo jugoslovenstvo, koje samo menja naziv u balkaniju. Svedoci smo radjanja nekakve nakazne balkanije koja se Srbima priprema kao omca oko vrata. To se zove veleizdaja. Dokle god neko ne bude iza resetaka i odgovara za veleizdaju, veleizdaje ce biti. Cinjenica je da, i pored price o globalizaciji, svi drugi narodi i njihove države u Evropi jacaju. Samo Srbi kao narod propadaju i nestaju. Srpski narod je jedini od 1918. narod bez svoje države. Mi smo jedini narod bez nacionalne i državne strategije. Bez definisanih nacionalnih i državnih interesa. Srbi Srbima su definitivno državni neprijatelj broj jedan i tu lezi odgovor na pitanje kako je moguce da je 210 medijskih kuca iz zemlje i sveta objavilo informaciju o filmu "Pobij, pokrsti, proteraj", a za sada nijedna televizijska kuca u Beogradu ne želi da prikaze ovaj film. Drugim recima, Beograd smatra da je prikrivanje zlocina nad Srbima doprinos demokratskoj tolerantnoj i multikulturalnoj Srbiji."
-------------
Film nikada nije bio prikazan u Srbiji (ili sam ja neobavestena,neka me neko damantuje) a ima dosta istinitih dogadjaja o silovanju srspkih devojcica, inace je snimljen na DVD, citala sam na nekim forumima da se taj DVD moze nabaviti, "ako imate dobru vezu", posto ne znam sta to znaci i nemam "dobru vezu", nisam je mogla pronaci. Ako neko ima vise saznanja o tome, neka ostavi ovde..
Ma hajde, ja sam bas na takvim temama,niko nije nigde popljuvao,samo mogu da osude!Otvori temu,neka pisu o crncima,ali hocu da vidim argumente...
Ovako mozemo do sutra...
Ti si ovde upala sa provokacijom,nismo mi Srbi otisli teme da vredjamo i ponizavamo,vec si ti dosla ovde..
Aj sam IS IS IS odavde!!!
Valjda ti je poznato da je npr Foča sinonim za silovanje ..
Ili su to bile hetere u njima :
"Kunarac je na suđenju iznio najgnusnije svjedočenje koje je ikad iko čuo, kada je ustvrdio da je praktično njega žrtva primorala, zavela i navela na seksualni odnos. Rekao je Kunarac: ''Ona je tada počela i da me ljubi u usta, da me ljubi po tijelu, da raskopčava, i ja sam ostao totalno zbunjen, i poslije takvog njenog postupka, kada sam htio nešto da progovorim, ona ili bi mi stavila ruku na usta ili bi počela da me ljubi u usta, nije mi dozvoljavala da progovorim bilo šta. Ja sam poslije toga prihvatio to njeno ponašanje i imali smo puni seksualni vaginalni odnos, mada ja ni u jednom trenutku nisam uradio bilo šta da bih joj dao povod za bilo šta, niti sam je, da kažem grubo, odbio, prihvatio sam njeno ponašanje''.
http://www.armijabih.com/index.php?...n-silovanja-u-foci&catid=39:genocid&Itemid=59

Kada smo imali teme o BIH , svaki put kada se povede priča o logorima , zlostavljanjima i silovanjima počne izrugivanje.
A neće istina nestati, pisala ja ili ne pisala o tome ovdje.
Kada smo imali teme o BIH , svaki put kada se povede priča o logorima , zlostavljanjima i silovanjima počne izrugivanje.
A neće istina nestati, pisala ja ili ne pisala o tome ovdje.
Велике усташе, први пут сам за Ф.Кулу чуо(тј. прочитао) у роману ''Јелена 1993''.
Ову књигу препоручујем свим Србима.(само што има тешких момената, тешких али реалних)
Uh,Boze zasto si spor kada je pravda u pitanju!!![]()