Dark_hazard
Iskusan
- Poruka
- 5.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam drugaricu koja kaze da cim ona ima taj vrhunac u narodu poznato kao orgazam a on kasni onda ona izgubi volju da dalje nastavlja sa tim programom
moj savjet je bio da ga drzhi ktako ono, da mu da svako dva mjeseca jednom
imam drugaricu koja kaze da cim ona ima taj vrhunac u narodu poznato kao orgazam a on kasni onda ona izgubi volju da dalje nastavlja sa tim programom

Pa to su obicno lenjivice kojima je samo do sopstvenog orgazma, cim ga postignu muskarac je vise ne zanima.ima dosta zena kojima je dovoljno jednom da svrse pa se smore posle...nije to retko...sreca nemam taj problem.
Pa to su obicno lenjivice kojima je samo do sopstvenog orgazma, cim ga postignu muskarac je vise ne zanima.
ne nego im je to područje posle osetljivo i više ne prija
Prvi put cujem da neku posle orgazma bolucka.
Znaci do orgazma je ne bolucka a posle orgazma bolucka.
to ga ako partner ne znade veshto da ga umache lol
Sad znam da postoji, tebe bolucka.to što ti prvi put čuješ ne znači da ne postoji
Sad znam da postoji, tebe bolucka.
I treba da bolucka.
ali postoji kao što rekohPricala ti drugarica da nju boli, ma daj.na sreću neali postoji kao što rekoh
Pricala ti drugarica da nju boli, ma daj.
Nisam ja naporan nego si ti dosadna.ala si ti naporan. vidim da se nisi preterano interesovao, niti si to gde čuo niti pročitao te se ne bih dalje zamarala
Ne, vec za tebe jer ako nisi klinka onda si propustila da sazres pod stare dane.
ako sam ja klinka to je onda još veća bruka za tebe![]()
Ne kasni on, nego prvo zadovolji partnerku. Nije vam to film sa Girom, pa da svršavaju uvek u isti tren.