vrhunac

Ima muskaraca koje zaboli ona stvar da sacekaju zenu i zadovolje je, misle samo o svom svrsu ko i neke zene.
Zamisli da taj muskarac cim svrsi kaze svojoj devojci da ga posle orgazma zaboleo ***** pa nece vise da nastavlja sex a ona nije svrsila.

Ima muskaraca koje zaboli ona stvar da sacekaju zenu i zadovolje je, misle samo o svom svrsu ko i neke zene.
Zamisli da taj muskarac cim svrsi kaze svojoj devojci da ga posle orgazma zaboleo ***** pa nece vise da nastavlja sex a ona nije svrsila.
Ovako nešto sam ja napisala, tj u to smislu..........................................................................(a šta jer sa mojim autorskim pravima, što me plagijatiš???)

Posle orgazma zene,vagina jeste preosetljiva(sto traje par minuta) ali retko koja devojka ne saceka da i njen partner ne zavrsi.Lara je to sasvim tacno napisala.
Znaci,nije u pitanju sebicluk,samozivost ...vec najobicnija fiziologija.

Oral,i pazi pomenula mini pauzu da vecera mozda dok je muskarcu ***** nadignut do bola i sad treba da pristane na pauzu dok mu se ne spusti a ona ne vecera.

ma jok, on će da nastavi da rmba da sebe zadovolji iako zna da joj je osećaj neprijatan. ovo su ekstremni slučajevi, verujem da uvek može da nastavi iako joj je dole sve osetljivo, ali recimo da postoji i devojka koja ne može, koju bolucka itd

ma jok, on će da nastavi da rmba da sebe zadovolji iako zna da joj je osećaj neprijatan. ovo su ekstremni slučajevi, verujem da uvek može da nastavi iako joj je dole sve osetljivo, ali recimo da postoji i devojka koja ne može, koju bolucka itd
E ako je bolucka onda ne treba da se hebe.
A ne da je cica-maca ne boli do orgazma a posle je boli, to su price za devojcice.
Il se ebes ili ne.

Oral,i pazi pomenula mini pauzu da vecera mozda dok je muskarcu ***** nadignut do bola i sad treba da pristane na pauzu dok mu se ne spusti a ona ne vecera.
Ti si se Laro pogubila, na ovoj temi je slucaj da je ona svrsila a on nije, a ne obrnuto.

Verujem da je to o veceri rekla vise kao salu...Sa svim ostalim sto je napisala ,salzem se,jer u realnosti i jeste tako.Ok,mozda ima zena koje cute i ne kazu nista,ali to je neka druga prica.

Back