- Poruka
- 2.269
Kada bi se nekim cudom dogosilo da mozete birati period u kojem cete provesti vase tinejdzerske godine, koji period bi ste odabali? Moze bilo koja godina. Naravno, obrazlozite ako am nije mrsko. 

Ne kaskas ni sada za njima. Svejedno slusas u muziku.2016-2017, previse sam kasno usla u BTS a tih godina su nekako bili najzanimljiviji i mnogo su im dobri albumi bili.
a znam ali se sve promeniloNe kaskas ni sada za njima. Svejedno slusas u muziku.
U kom smislu se promenilo?a znam ali se sve promenilo
duga prica, nebitnoU kom smislu se promenilo?
Sigurno slusas muziku iz te ere. Video sam da si pisao o gitari. Verovatno je i to jedan od razloga.U 90te.
Nije bilo premalo tehnologije, a ni previše.
Ljudi su bili opušteniji.
Bolja muzika, bolje žurke!
Pank 90tih domaći kidalica. Rok isto. Pa čak i dens iz tog doba je dobar💫Sigurno slusas muziku iz te ere. Video sam da si pisao o gitari. Verovatno je i to jedan od razloga.
Da, pretpostavio sam. Tuzno je ponekad kada se osecas da si rodjen u pogresni vreme ili mestoPank 90tih domaći kidalica. Rok isto. Pa čak i dens iz tog doba je dobar💫
ne lupajU 90te.
Nije bilo premalo tehnologije, a ni previše.
Ljudi su bili opušteniji.
Bolja muzika, bolje žurke!
Dobro, ako se fokusiramo na Srbiju, okej. E sada, druge zemljene lupaj
nema para za izlaske , gorivo 2 marke litar a plata 3
sankcije i ratovi na sve strane
izbeglice i nesigurnost
sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji
srbija 90-teDobro, ako se fokusiramo na Srbiju, okej. E sada, druge zemlje
Sta je s tobom?
Birao bivda se vratis u taj period ili si bio teen u tom periodu?srbija 90-te![]()
1974 godiste, prokleta generacijaBirao bivda se vratis u taj period ili si bio teen u tom periodu?
Da, svakako. Rat je veliki problem. A gde bi voleo da si proveo teen godine? Mesto i vreme?1974 godiste, prokleta generacija
kad sam trebao da izlazim propast
kad sam trebao da studiram propast
kad sam trebao da se zaposljavam kruna karijere rat i bombardovanje
dzabe dr igi i ostali denseri, kad smo ziveli ajd ne se..
*sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji*Da, svakako. Rat je veliki problem. A gde bi voleo da si proveo teen godine? Mesto i vreme?![]()
Slazem se. Amerika 60' pa nadalje.*sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji*
u zapadnom svetu od 1960 do sada
u nekim zemljama nikad nije bilo dobro za zivot
Kod tebe sve mora biti u vezi seksa.Pa valjda sexualna revolucija
Mi nismo precizirali da li bi to bilo u Srbiji!ne lupaj
nema para za izlaske , gorivo 2 marke litar a plata 3
sankcije i ratovi na sve strane
izbeglice i nesigurnost
sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji
70' -84', bivša Jugoslavija.Hajde da ja kao postavljac teme dam doprinos. Ne bih isao u daleku proslost. Takodje zavisi od mesta gde bih proveo te godine. Mozda amerika amo 60' - 70' . Nekako deluje kao kul vreme za odrastanje, vrlo drustveno, mir u svetu i te fore.