- Poruka
- 2.270
Kada bi se nekim cudom dogosilo da mozete birati period u kojem cete provesti vase tinejdzerske godine, koji period bi ste odabali? Moze bilo koja godina. Naravno, obrazlozite ako am nije mrsko.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kaskas ni sada za njima. Svejedno slusas u muziku.2016-2017, previse sam kasno usla u BTS a tih godina su nekako bili najzanimljiviji i mnogo su im dobri albumi bili.
a znam ali se sve promeniloNe kaskas ni sada za njima. Svejedno slusas u muziku.
U kom smislu se promenilo?a znam ali se sve promenilo
duga prica, nebitnoU kom smislu se promenilo?
Sigurno slusas muziku iz te ere. Video sam da si pisao o gitari. Verovatno je i to jedan od razloga.U 90te.
Nije bilo premalo tehnologije, a ni previše.
Ljudi su bili opušteniji.
Bolja muzika, bolje žurke!
Pank 90tih domaći kidalica. Rok isto. Pa čak i dens iz tog doba je dobarSigurno slusas muziku iz te ere. Video sam da si pisao o gitari. Verovatno je i to jedan od razloga.
Da, pretpostavio sam. Tuzno je ponekad kada se osecas da si rodjen u pogresni vreme ili mestoPank 90tih domaći kidalica. Rok isto. Pa čak i dens iz tog doba je dobar
ne lupajU 90te.
Nije bilo premalo tehnologije, a ni previše.
Ljudi su bili opušteniji.
Bolja muzika, bolje žurke!
Dobro, ako se fokusiramo na Srbiju, okej. E sada, druge zemljene lupaj
nema para za izlaske , gorivo 2 marke litar a plata 3
sankcije i ratovi na sve strane
izbeglice i nesigurnost
sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji
srbija 90-teDobro, ako se fokusiramo na Srbiju, okej. E sada, druge zemlje
Sta je s tobom?
Birao bivda se vratis u taj period ili si bio teen u tom periodu?srbija 90-te
1974 godiste, prokleta generacijaBirao bivda se vratis u taj period ili si bio teen u tom periodu?
Da, svakako. Rat je veliki problem. A gde bi voleo da si proveo teen godine? Mesto i vreme?1974 godiste, prokleta generacija
kad sam trebao da izlazim propast
kad sam trebao da studiram propast
kad sam trebao da se zaposljavam kruna karijere rat i bombardovanje
dzabe dr igi i ostali denseri, kad smo ziveli ajd ne se..
*sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji*Da, svakako. Rat je veliki problem. A gde bi voleo da si proveo teen godine? Mesto i vreme?
Slazem se. Amerika 60' pa nadalje.*sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji*
u zapadnom svetu od 1960 do sada
u nekim zemljama nikad nije bilo dobro za zivot
Kod tebe sve mora biti u vezi seksa.Pa valjda sexualna revolucija
Mi nismo precizirali da li bi to bilo u Srbiji!ne lupaj
nema para za izlaske , gorivo 2 marke litar a plata 3
sankcije i ratovi na sve strane
izbeglice i nesigurnost
sad je prilicno fino za mlade , kao i period 1965-1990 , u srbiji
70' -84', bivša Jugoslavija.Hajde da ja kao postavljac teme dam doprinos. Ne bih isao u daleku proslost. Takodje zavisi od mesta gde bih proveo te godine. Mozda amerika amo 60' - 70' . Nekako deluje kao kul vreme za odrastanje, vrlo drustveno, mir u svetu i te fore.