vreme ubija strast?

inspirion:
Hellen:
...А да га продрмаш љубомором? Не мислим да га вараш, него да промениш стајлинг, да се одједном више дотерујеш, шминкаш, одлазиш мало на кафу са пријатељицама... :? Можда се мало тргне и запита.

Ma najgore je kad zena zenu savetuje.
A sta ako se on uplasi?
Ma zene su solidarne! Hvala vam, znam da smaram..Iskreno,nadala sam se da ce se i neki muskarac prikljuciti savetom, pricom....Da li vi imate primer-konkretno,osobe sa slicnim problemom koja je uspela da ga prevazidje i naravno kako? :oops:

inspirion:
Da ona nije nasla drugog.Pa se onda on povuce u sebe.Ili kompezuje trazeci drugu.

Да се уплаши тога што му је жена лепа и пожељна? :roll:
Не знам... кажеш да није добро да жена жену саветује. Шта би тебе највише позитивно продрмало да си на месту њеног мужа?

politewhitelady:
Iskreno,nadala sam se da ce se i neki muskarac prikljuciti savetom, pricom....Da li vi imate primer-konkretno,osobe sa slicnim problemom koja je uspela da ga prevazidje i naravno kako? :oops:
Ja sam pratio temu, ali sam mislio da je bolje da ne pricam, a jos bolje da ti ne dajem savet...
Jako crno vidim situaciju...

Ne bih ja isao sa nekim udaljavanjem.Jer onda dajes znak da je gotovo.

Prvo sto treba da uradis jeste da neslusas dame sa foruma.Bez obzira sto meditiraju ili imaju diplome.
2) Da bi se on promenio,promeni se ti.Postani malo ludja.Sex bilo gde.Drugacije se obuci.Citaj neku knjigu.Pokazi mu strane svoje duse koju si krila.Ili je stvori.Iniciraj promenu u sebi, a ja verujem da ce ga to probuditi.

Julian_Duranona:
politewhitelady:
Iskreno,nadala sam se da ce se i neki muskarac prikljuciti savetom, pricom....Da li vi imate primer-konkretno,osobe sa slicnim problemom koja je uspela da ga prevazidje i naravno kako? :oops:
Ja sam pratio temu, ali sam mislio da je bolje da ne pricam, a jos bolje da ti ne dajem savet...
Jako crno vidim situaciju...
ZASTO CRNO? :( Bicu hrabra,reci molim te!

inspirion:
politewhitelady:
inspirion:
Da ona nije nasla drugog.Pa se onda on povuce u sebe.Ili kompezuje trazeci drugu.
NIJE ONA NASLA DRUGOG!!!!!!!!!Ali mozda on tripuje....VALJDA NIJE VEC KRENUO SA KOMPENZACIJOM!Mada ,kazu kad muskarac nadje shvalerku i zenu pocne redovnije i strasnije da odradjuje.

Zene,zene.Tako ste luckaste.Jer je ovo najveca budalastina.
Stvarno, svasta :?

inspirion:
politewhitelady:
inspirion:
NIJE ONA NASLA DRUGOG!!!!!!!!!Ali mozda on tripuje....VALJDA NIJE VEC KRENUO SA KOMPENZACIJOM!Mada ,kazu kad muskarac nadje shvalerku i zenu pocne redovnije i strasnije da odradjuje.

Zene,zene.Tako ste luckaste.Jer je ovo najveca budalastina.
dobro, ubedio si nas...ja necu vise ni rec da kazem :?

inspirion:
Ne bih ja isao sa nekim udaljavanjem.Jer onda dajes znak da je gotovo.

Prvo sto treba da uradis jeste da neslusas dame sa foruma.Bez obzira sto meditiraju ili imaju diplome.
2) Da bi se on promenio,promeni se ti.Postani malo ludja.Sex bilo gde.Drugacije se obuci.Citaj neku knjigu.Pokazi mu strane svoje duse koju si krila.Ili je stvori.Iniciraj promenu u sebi, a ja verujem da ce ga to probuditi.

Ето, ''не слушај даме са форума''?! :? Па ја сам све ово рекла још на претходној страници!!!

SINDI:
vidis sta je sustinska razlika izmedju ovna i device?
tu gde bih se ja povukla i meditirala, ti bi se sminkala i pravila ga ljubomornim... 8) mozda i nisi imala zablude :lol: :lol:

A devojka koja je postavila temu je verovatno neodlucna...hm...pa Vaga, sta drugo :)
Treba ispitati sta je doticni u horoskopu :wink:
pa se u skladu sa tim i postaviti :wink:

S_K_V_O:
SINDI:
tu gde bih se ja povukla i meditirala, ti bi se sminkala i pravila ga ljubomornim... 8) mozda i nisi imala zablude :lol: :lol:

A devojka koja je postavila temu je verovatno neodlucna...hm...pa Vaga, sta drugo :)

A da ode kod Kleopatre?

politewhitelady:
inspirion:
Preterao sam .Samo pisite.Ako nista,ja sam muskarac koji voli da slusa.U ovom slucaju da cita.

Stvarno, sta bi tebe ili nekog tvog ortaka najbolje prodrmalo da ste na mestu mog muskarca?

Lepo sam ti rekao.Opusti se i usavrsi sebe.Promenise,ali ne na bolje ili gore.Vec u stranu.Ne talas nepotrebno po vertikali.Vec siri sebe pa ces i druge.

S_K_V_O:
SINDI:

vaga sam u podznaku :) on je rak

Lepo sam ti rekao.Opusti se i usavrsi sebe.Promenise,ali ne na bolje ili gore.Vec u stranu.Ne talas nepotrebno po vertikali.Vec siri sebe pa ces i druge.[/quote]

OK je to sto kazes...Svidja mi se to "u stranu.." Bice sta bude..Ali glupo je da sex, ili nesex :) sve pokvri...Btw sex je uvek i bio najslabija karika, koja izgleda samo meni smeta...

politewhitelady:
Lepo sam ti rekao.Opusti se i usavrsi sebe.Promenise,ali ne na bolje ili gore.Vec u stranu.Ne talas nepotrebno po vertikali.Vec siri sebe pa ces i druge.

OK je to sto kazes...Svidja mi se to "u stranu.." Bice sta bude..Ali glupo je da sex, ili nesex :) sve pokvri...Btw sex je uvek i bio najslabija karika, koja izgleda samo meni smeta...[/quote]
sad nam kazes? a upljuvasmo se ovde bre savetujuci :lol: :lol: :lol:
Ipak je on rak( sad ce inspirionu kosa uvis!)...nezan i suptilan, zatvoren ...a da nabavis vibrator? :roll:

Back