Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 14.032
Може јер "ко не скаче" је баш глупо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim da sam vređao "druge Srbe" niti postoji kontekst u mom postu u kojem ih pominješ.nebi bas rekao da je tvoj odgovor bas pametan
cak sta vise je glup, glup do srzi , kao srbinu bedan
PRVI SU TO POCELI DA KORISTE USTASE PO SPLITU i to protiv srba KO NE SKACE TAJ JE VLAJ
e sada sto se to prosirilo na druge sfere je druga stvar. tako da to mozes okaciti macku o rep
ti bi prvo trebao da prestanes sa uvredama na racun DRUGIH SRBA , pa da tek onda pocnes ocenjivati druge forumase
pun mi je kofer vas pametnih, ni jedan odgovor ne mozete da povezete , a da ne vredjate
PS: i ono ko ne skace taj je moskalj , je ono, malo navijacki?
a ono CACI ti je neki kompliment za druge srbeNe vidim da sam vređao "druge Srbe" niti postoji kontekst u mom postu u kojem ih pominješ.
Kao što rekoh čista debilna patetika koju izbacuješ, karakteristična za SNS niže operatere. Besmisleni niz reči sa jedini ciljem da poveže studente sa dežurnim megazlikovcima ustašama i sad kao ne baš omiljenim kod nekih Ukrajincima. Možda prođe kod babe na pijaci ali ovde...smešno.
ebes i vucica, srbi ce ostati i dalje da zive
ali vasa mrznja prema drugim ne istomisljenicima SRBIMA je nesto za dublje analiziranje
samo se malo plasim da ga ti i takvi kao ti necete srusiti
Ti očigledno nisi svestan kakva je svinjarija ovaj post koji si napisao. Čak i kad ne želite da provocirate svinjarijama, niste sposobni da to izbegnete. Ušlo u krv, valjda!
Dozvoli da objasnim: Danas Vučić rizikuje status Republike Srpske samo da bi napravio spin u cilju održavanja svoje vlasti. Juče je herojima nazvao one koji su bejzbol palicama polomili devojci vilicu. Pre dva dana je u Kulu poslao nabildovane majmune da prete narodu. Pre tri dana je u Kraljevu poslao nabildovane majmune da se fizički obračunavaju sa poslanicima u skupštini grada. Pre četiri dana je obećao ćacilende u svim gradovima Srbije. Pre pet dana je poručio da ga ne zanimaju zahtevi, tj. baš ga briga za odgovornost za ubijene u Novom Sadu...
Treba li da teram dalje u prošlost ili je tih zadnjih pet dana dovoljno?
I sad bi ti to i botovsku podršku tome želeo da svedeš na "neistomišljeništvo"?! To je jedno zlo za kakvo treba dosta zlikovačke motivacije da se osmisli, a Vučiću takve motivacije ne nedostaje.
Ako se ja budem pitao nešto posle oslobođenja, nagradu u vidu tretiranja toga kao pukog neistomišljenitva nećete gledati. Na žalost, ja se naravno neću pitati ništa, ali nadam se da oće neki sličnog mišljenja mome.
Igi, jesi li to prešao na ispravnu stranu?
a sta je ako nije neistomisljenistvo?Ti očigledno nisi svestan kakva je svinjarija ovaj post koji si napisao. Čak i kad ne želite da provocirate svinjarijama, niste sposobni da to izbegnete. Ušlo u krv, valjda!
Dozvoli da objasnim: Danas Vučić rizikuje status Republike Srpske samo da bi napravio spin u cilju održavanja svoje vlasti. Juče je herojima nazvao one koji su bejzbol palicama polomili devojci vilicu. Pre dva dana je u Kulu poslao nabildovane majmune da prete narodu. Pre tri dana je u Kraljevu poslao nabildovane majmune da se fizički obračunavaju sa poslanicima u skupštini grada. Pre četiri dana je obećao ćacilende u svim gradovima Srbije. Pre pet dana je poručio da ga ne zanimaju zahtevi, tj. baš ga briga za odgovornost za ubijene u Novom Sadu...
Treba li da teram dalje u prošlost ili je tih zadnjih pet dana dovoljno?
I sad bi ti to i botovsku podršku tome želeo da svedeš na "neistomišljeništvo"?! To je jedno zlo za kakvo treba dosta zlikovačke motivacije da se osmisli, a Vučiću takve motivacije ne nedostaje.
Ako se ja budem pitao nešto posle oslobođenja, nagradu u vidu tretiranja toga kao pukog neistomišljenitva nećete gledati. Na žalost, ja se naravno neću pitati ništa, ali nadam se da oće neki sličnog mišljenja mome.
Onda ti je valjda i to "rešetanje" isto što i neistomišljeništvo koje ne bi trebalo mrzeti.a sta je ako nije neistomisljenistvo?
po tebi je neistomisljenistvo MRZNJA
i ti bi ustaski poklic KO NE SKACE TAJ JE VLAJ( caci)
vama bi trebao neko malo ljuci od vucica, da vas jednom za sva vremena nauci da ne surujete sa srbskim dusmanima
izgleda da se i on napokon opametio, poceo je da vas reseta