Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 6.018
misli kako da Srbiji bude bolje...Ako ga uopšte ima i ako je to uopšte bitno
Pade na pamet šta on radi u slobodno vreme pa pitam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misli kako da Srbiji bude bolje...Ako ga uopšte ima i ako je to uopšte bitno
mislim da on u slobodno vreme *ebe Brnabu, Vesića, Malog, Mr. Propera, Vučićevića, Marića i te njegove podanike. da se ono... baš sexualno iživljava nad njima!Ako ga uopšte ima i ako je to uopšte bitno
Čime?mislim da on u slobodno vreme *ebe Brnabu, Vesića, Malog, Mr. Propera, Vučićevića, Marića i te njegove podanike. da se ono... baš sexualno iživljava nad njima!
To ti je posledica "zavisnosti od kredita" slicno kao od kocke, ima tema na psihologiji....Da , od " lepote i pravednosti " zato ja imam 4 potrošačka kredita i dozvoljeni minus .
A nisam imao nijedan 2014te .
ne bih išao u detalje, ipak nije ovo LjiS, ali ako mu se ne diže, verovatno koristi pomagala!
Čovek bukvalno nikada ništa u životu nije radio, sem što je Vojvodi doturio par gajbi piva. Nema dana radnog staža.Nema... retko ko se toliko zrtvuje za posao kao on. To je japanski mentalitet, nepoznat a i neprihvatljiv nasem podneblju.
ili pece palacinke i uvija kiflice..i to je umetnostS obzirom da je Vucic rodjen u znaku Ribe a da Mjesec ima u znaku Raka on slobodno vrijeme vjerovatno provodi kao porodicni lik a i voli vjerovatno nekom umjetnoscu da se bavi kao hobijem tipa da slika ili da cita o srpskoj istoriji umjetnosti a to sto ima Mjesec u Raku govori vjerovatno da je cijelog zivota vezan za majku
Rak je narod,tradicija a Ribe su umjetnici tako da vjerovatno voli da istrazuje sve srpsko kroz prizmu umjetnosti
ili pece palacinke i uvija kiflice..i to je umetnost
Još da se pored horoskopa ubace i vradžbine pa da sve bude na svom mestu![]()
Još da se pored horoskopa ubace i vradžbine pa da sve bude na svom mestu![]()
Spasi nas Bože, meseca u raku
I Vuka u fraku.Spasi nas Bože, meseca u raku
Sedi sam i laže sebe da je u dobrom društvu.šta on radi u slobodno vreme pa pitam