S
SHONE
Gost
Ima li ovde bre ko da slusa Azru ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
mortishaaa:i poenta teme je? :?![]()
Ja sam postavila ovu temu u nadi da ce neko imati da kaze vise od"Azra je zakon"i slicno.Sta mislite koja pesma im je bila najlegendarnija,a koji album najuspesniji.Ja mislim da su to filigranski plocnici i Ako znas bilo stoSHONE:Ima li ovde bre ko da slusa Azru ?
Postavih ovu temu u nadi da ce neko postaviti neku ozbiljniju temu o Azri da diskutujemo o najboljem albumu i pesmi.Po mom misljunju najbolji albumi su Filigranski plocnici i debi album.A najlepsa pesma Ako znas bilo sto,koja spada u najlepse ljubavne pesme s ovih prostora,..SHONE:Ima li ovde bre ko da slusa Azru ?
Black_Swan:Pa ne znam,nisam puno slusala ali "Usne vrele Visnje" eeeeee ta pesma je NAJ NAJ NAJ!![]()
stasa:Ja sam postavila ovu temu u nadi da ce neko imati da kaze vise od"Azra je zakon"i slicno.Sta mislite koja pesma im je bila najlegendarnija,a koji album najuspesniji.Ja mislim da su to filigranski plocnici i Ako znas bilo sto