Vozi studente na proteste, građane na blokadu RTS: Preteći pozivi, pa isečene gume

Puko rts skroz naskroz. Svi kafići prazni svi došli u takovsku na studentski party PUMPAAAAJ!

1000002377.jpg

Molim sve Srbe da nikad vise ne kazu ovo , ne vredi ga ni prijavljivati...
Jedno je ne prijaviti a drugo je ispasti kreten jer je neko jos veci kreten od tebe....
Ali odradis ono sto mislis da treba i onda nastavljas dalje..
Nikako da se sve sve vraca na klasicno Srpsko ponasanje kakvi su i ovi matori i srednja generacija i svi , i studenti su takvi , samo su sad ovi resili da malo ne budu poslusni , i to treba da se ispostuje...zasto bas sada, nije bitno , zasto bas ovo , nije bitno , ko hoce da napravi nesto bolje , ne treba mu postavljati pitanja a sto si sad resio da unapredjujes a nisi u utorak....
Prijavis njegovom drugaru panduru,pa ih posle vidjas svaki dan na vratima.Treba prijaviti,ali nekom sigurnom,ko ce to poterati.Medjutim danas je to veoma rizicno sa pandurima.

Da.

Tako je i na svim studentskim protestima.

Ljubav, radost, veselje. Nada i vera u bolje sutra.

Doslovno svako je bio to zna. Ljudi koji se protive ovim protestima ili skeptični, doslovno treba da se 1 jedini put pojave, i odjednom bi promenili mišljenje kada bi videli tu energiju i taj duh.

Еуфорија.
Одушевљење пред смрт.

. . . , ili, ili,.. . , Ili si zvezdas ili si partizanovac.!? A sta za "ONI" sto, ih ne interesuju, ni jedni ni drugi.?!
Ili si samnom, ili protiv mene, je opasna situacija, za slobodoumnog coveka.!?
Skoro pa svi takvi, koji se otvoreno deklarišu kao "ni tamo ni ovamo", su iz nekog razloga vrlo, vrlo aktivni na polju kritikovanja bilo kakvog opozociono nastrojenog delovanja i na polju odbrane režima od kritika.

Skoro pa svi takvi, koji se otvoreno deklarišu kao "ni tamo ni ovamo", su iz nekog razloga vrlo, vrlo aktivni na polju kritikovanja bilo kakvog opozociono nastrojenog delovanja i na polju odbrane režima od kriti
....., znaci, .... nisu slobodoumni
onomad jedan rece: "a, najvece kukavice i neljudi; robovi koji klanjaju i velucaju svojeg gazdu" ..., em ga prihvatili za gazdu, em mu se klanjaju ko bogu

Poslednja izmena:
pa dobro ti veruješ ja ne verujem.
poštenih ima al da neko ravozi po Srbiji džabe teško mi u to da verujem
Jeste kad stopiram, stane mi pop i kaze da posteno radis i da to naplatis sad bi imao auto , ne bi stopirao ,ajd cao....
Zato drugom prilikom stopiram, i drustvo mi pravi pop koga su dovezli na naplatnu rampu sa rotacijom bio kod predsednika na prijemu i dali mu ukrasnu papirnu kesu sa 2l vina poklon reprezentacija...ali ih mrzelo da ga dovezu do kuce nego samo spustili na autoputu, doduse saobracajnno regularno ako izuzmemo njegovo autostopiranje koje nije regularno , ali bar ga nisu spustili na otvorenom autoputu nego na naplatnoj rampi..

Ima ljudi da hoce da voze dzabe, mada mi stane kamion iz Leskovca , prazan i kaze , brate ne mogu dzabe da te vozim, mnogo se vise nafte potrosi kad tebe vozim nego kad je kamion prazan...ja bez ljutnje, kazem, razumem te potpuno , samo ti produzi, ne bih da ti nanesem stetu...a stvarno stopiranje kad vec moram, gledam da je ugodno i meni i onome ko me vozi...biram ja nek bira i on...

Zaobravio sam da napisem da me je jednom povezao kamiondzija koji je tada stanovao blizu zadnje stanice u Kaludjerici, ima svoj kamion, vetar duva hoce da obori kamion, a minus debeli....uzasno vreme, bilo mu zao, ali iskreno me spasio, cekao sam samo 20 min ali takvo vreme je bas uzasno bilo, nije najgore, samo je ledena kisa plus jak vetar plus tako hladno jos gore vreme od toga...

Poslednja izmena:
Ma ja sam znao jednu koja je bas pametna, ali ima isto prljava kolena cesto....to je kao kad mene pitas hoces li helf bombone, nije za svaku priliku ali ako nemas sta da radis trenutno ajd da uzmem pa da imam u ustima ukus sledecih pola sata...ja mislim da je isto kod njih to....

A da moja poznanica je visoko dogurala....trenutno je pri vhru po uticaju u Srbiji, iako je ne znate, mraci i oblaci poprilicno...

Ma ja sam znao jednu koja je bas pametna, ali ima isto prljava kolena cesto....to je kao kad mene pitas hoces li helf bombone, nije za svaku priliku ali ako nemas sta da radis trenutno ajd da uzmem pa da imam u ustima ukus sledecih pola sata...ja mislim da je isto kod njih to....

A da moja poznanica je visoko dogurala....trenutno je pri vhru po uticaju u Srbiji, iako je ne znate, mraci i oblaci poprilicno...
. . . , ccc, ccc, ccc, samo, poznanica, hmmm.!? :klap:

Građani pokrenuli akciju za pomoć čoveku kojem su isečene gume jer je vozio studente i građane na proteste​

Građani Novog Sada i okolnih mesta pokrenuli su akciju skupljanja donacija za Milomira Jačimovića iz Đurđeva, kojem su noćas nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu, zato što besplatno prevozi studente na proteste. On je sinoć vozio i građane na blokadu RTS u Košutnjaku.
Po viber grupama zborova građana Novog Sada deli se njegov broj računa na koji svi, koji žele da mu pognu, mogu da uplate sredstva.

Broj računa Milomira Jaćimovića je: 340-1000182103-17

Kralja Petra prvog 12, Đurđevo.

Podsećamo, dva preteća telefonska poziva, pa isečene gume na autobusu i minibusu. To je doživeo prevoznik Milomir Jačimović iz Đurđeva, koji inače vozi studente na proteste, a sinoć je vozio građane na blokadu RTS u Košutnjaku.

Prevoznik Jačimović kaže za N1 kaže da zna ko mu je pretio. Tvrdi da to zna i policija.

„Reč je o čoveku koga dobro poznajem, ali je on na drugoj strani“, navodi Jačimović.

https://n1info.rs/vesti/gradjani-po...jer-je-vozio-studente-i-gradjane-na-proteste/

Back