- Poruka
- 21.645
Kad se blokira i ograničava sloboda kretanja onda moze. Kad to radi neko drugi onda je to protivzakonito.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaУ питању је човек који бесплатно превози студенте на протесте по Србији.
Nisu svi lopovi naprednjaci ima i poštenih ljudi.aha
ni kod babe nema džabe
Prijavis njegovom drugaru panduru,pa ih posle vidjas svaki dan na vratima.Treba prijaviti,ali nekom sigurnom,ko ce to poterati.Medjutim danas je to veoma rizicno sa pandurima.Molim sve Srbe da nikad vise ne kazu ovo , ne vredi ga ni prijavljivati...
Jedno je ne prijaviti a drugo je ispasti kreten jer je neko jos veci kreten od tebe....
Ali odradis ono sto mislis da treba i onda nastavljas dalje..
Nikako da se sve sve vraca na klasicno Srpsko ponasanje kakvi su i ovi matori i srednja generacija i svi , i studenti su takvi , samo su sad ovi resili da malo ne budu poslusni , i to treba da se ispostuje...zasto bas sada, nije bitno , zasto bas ovo , nije bitno , ko hoce da napravi nesto bolje , ne treba mu postavljati pitanja a sto si sad resio da unapredjujes a nisi u utorak....
pa dobro ti veruješ ja ne verujem.Nisu svi lopovi naprednjaci ima i poštenih ljudi.
Ja sa ženom napunio kese voćem i odneo studentima, društvo iz inostranstva uplaćuje donacije a ti nastavi da sumLjaš.pa dobro ti veruješ ja ne verujem.
poštenih ima al da neko ravozi po Srbiji džabe teško mi u to da verujem
Da.
Tako je i na svim studentskim protestima.
Ljubav, radost, veselje. Nada i vera u bolje sutra.
Doslovno svako je bio to zna. Ljudi koji se protive ovim protestima ili skeptični, doslovno treba da se 1 jedini put pojave, i odjednom bi promenili mišljenje kada bi videli tu energiju i taj duh.
Skoro pa svi takvi, koji se otvoreno deklarišu kao "ni tamo ni ovamo", su iz nekog razloga vrlo, vrlo aktivni na polju kritikovanja bilo kakvog opozociono nastrojenog delovanja i na polju odbrane režima od kritika.. . . , ili, ili,.. . , Ili si zvezdas ili si partizanovac.!? A sta za "ONI" sto, ih ne interesuju, ni jedni ni drugi.?!
Ili si samnom, ili protiv mene, je opasna situacija, za slobodoumnog coveka.!?
Ako imaš dokaz da laže, ti izvoli pa ga predstavi.aha
ni kod babe nema džabe
....., znaci, .... nisu slobodoumniSkoro pa svi takvi, koji se otvoreno deklarišu kao "ni tamo ni ovamo", su iz nekog razloga vrlo, vrlo aktivni na polju kritikovanja bilo kakvog opozociono nastrojenog delovanja i na polju odbrane režima od kriti
Sve neki bogobojažljivi hrišćani, pravi pravoslavci, Srbende na koje bi i Sveti Sava lično bio ponosan......, znaci, .... nisu slobodoumni
onomad jedan rece: "a, najvece kukavice i neljudi; robovi koji klanjaju i velucaju svojeg gazdu" ..., em su prohvatili da im je gazda, em mu se klanjaju ko bogu
. . . , da, ............Sve neki bogobojažljivi hrišćani, pravi pravoslavci, Srbende na koje bi i Sveti Sava lično bio ponosan.
Jeste kad stopiram, stane mi pop i kaze da posteno radis i da to naplatis sad bi imao auto , ne bi stopirao ,ajd cao....pa dobro ti veruješ ja ne verujem.
poštenih ima al da neko ravozi po Srbiji džabe teško mi u to da verujem
Politicki je aktivna...i sta koja je fora sa ovom zenskom prljavih kolena ?
Išla u srednju s mlađim bratom mog prijatelja, oduvek važila za prepotentnu kretenku s pola klikera u glavi.Politicki je aktivna...
Vidi stvarno ispade istina, jos je i poznata, nisam znao , ne znam te politicke figurice..
Не знаш праву бабу.aha
ni kod babe nema džabe
. . . , ccc, ccc, ccc, samo, poznanica, hmmm.!?Ma ja sam znao jednu koja je bas pametna, ali ima isto prljava kolena cesto....to je kao kad mene pitas hoces li helf bombone, nije za svaku priliku ali ako nemas sta da radis trenutno ajd da uzmem pa da imam u ustima ukus sledecih pola sata...ja mislim da je isto kod njih to....
A da moja poznanica je visoko dogurala....trenutno je pri vhru po uticaju u Srbiji, iako je ne znate, mraci i oblaci poprilicno...
Еуфорија.
Одушевљење пред смрт.
Samo , nekako nisam nikad bio za takve kombinacije....svako ima svoju parohiju.... . . , ccc, ccc, ccc, samo, poznanica, hmmm.!?![]()
Neki zadrigli masni direktor je skakao po njoj nemilosrdno verovatno