Studenti Pravnog pozvali na nove proteste u Beogradu: „Svi na ulice“

Neradnici i džabalebaroši
Srbija može napredovati jedino bez ovog fakulteta rasadnika političkih parazita
bot pravdanje plana da se ubace zapadni fakultetiti i privatni da se dodatno finansisraju a drzavni unisti

ne valjaju sad studenti, zamenimo fakultet

ne valja ni narod, sutra ce te hteti i njega da zamenite

bot pravdanje plana da se ubace zapadni fakultetiti i privatni da se dodatno finansisraju a drzavni unisti

ne valjaju sad studenti, zamenimo fakultet

ne valja ni narod, sutra ce te hteti i njega da zamenite
Na Zapadu nije sramota pripadati radničkoj klasi koja "gazdi zida kuċu"
Otpacima komunizma očigledno jeste, čak i ako su šljakerskaklasa pate da budu "srednja"

Javi im da građane Srbije ogromnu većinu zabole kita za njih i njihove pozive

Mora neko i da radi, hrani decu, plaća račune nismo svi izdržavana lica kao ova ekipa džabalebaroša i neradnika
Srbija je inace poznata da su matori ljudi obezbedili uslove deci za razvoj i napredovanje....
Poznata po tome da nema dzabalebarosa na sve strane...
Poznata po tome da su svi vredni , u pm....
Poznata po tome da su odgovorni prema drugima....al do mojega....

Da mi je znati na koga se pozivas po iskustvu kad ovako nesto napises...
Gde ti je to iskustvo stvoreno , sigurno ne u Srbiji...

Na Zapadu nije sramota pripadati radničkoj klasi koja "gazdi zida kuċu"
Otpacima komunizma očigledno jeste, čak i ako su šljakerskaklasa pate da budu "srednja"
Pusti to. Kako ide magacin? Trebaju li ti neki saveti za unapređenje procesa? Javi se. Tu sam expert. Može i na PP . Hoće brat da pomogne čak i vama

socijalistima :mrgreen:

Eto ti ga sad?
A oćete "SVECKI ŽIVOT"?
Kako ide magacin? Trebaju li ti neki saveti za unapređenje procesa? Javi se. Tu sam expert. Može i na PP . Hoće brat da pomogne čak i vama

socijalistima :mrgreen:
Paa može...
Recimo strašno me zanima zašto u Srbiji magacini spontano izgore a baš nekako šef ili direktor izgradiili kuću dan dva pre požara? :mrgreen:

Kod Žutih je gorelo mnogo papira 2012-te
Pogotovo NSZ i Osiguranje "Dunav"
Mnoge bivše SFRJ firme , sa zastarelim pogonima, koji više ne mogu da prate zahteve za proizodnjom u novom dobu, su pribegavale "slučajnim požarima", ne bi li od osiguranja dobile nove proizvodne linije.Brže, višestruko automatizovane, koje su im obezbeđivale mogućnost da zadovolje tržište

Mnoge bivše SFRJ firme , sa zastarelim pogonima, koji više ne mogu da prate zahteve za proizodnjom u novom dobu, su pribegavale "slučajnim požarima", ne bi li od osiguranja dobile nove proizvodne linije.Brže, višestruko automatizovane, koje su im obezbeđivale mogućnost da zadovolje tržište
To se radilo samo kada se praznio već ispražnjen magacin.

Back