rodjeni beogradjani ne kradu, kradu magacioneri i dosljacki olos bas kao u britaniji.jel ti kradeš gorki list 0.1?
nije lepo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rodjeni beogradjani ne kradu, kradu magacioneri i dosljacki olos bas kao u britaniji.jel ti kradeš gorki list 0.1?
nije lepo
ja poštivam državupocni onda od sebe kao flagelant
moja se ne menja jer je staticka za razliku od tvojhi vpn klonova ovih poslednjih toliko godina za koje vreme si promenio sve politicke kapeja poštivam državu
molim policiju da uzme tvoju IP adresu
rodjeni beogradjani od majke iz gornje pripizdine i oca iz malih pičkovaca jel?rodjeni beogradjani ne kradu, kradu magacioneri i dosljacki olos bas kao u britaniji.
kapetane ti li sirodjeni beogradjani od majke iz gornje pripizdine i oca iz malih pičkovaca jel?
ej aj beži tamo grebsonemoja se ne menja jer je staticka za razliku od tvojhi vpn klonova ovih poslednjih toliko godina za koje vreme si promenio sve politicke kape![]()
ma jok totalno si moderankapetane ti li si
zaboravio si da sam bosnja i ustasa![]()
a sad bjazi a...ej aj beži tamo grebsone![]()
fala bogu svaki santim mog panterskog tela iscrtan je oziljcima iskustva kao bredberijev ilustrejtid men...a tek dusa... kakav duhma jok totalno si moderan![]()
pravis konklavne konstrukcije koje su na nivou ortodksije gliscevih neksolovanih dileja...mozes ti mnogo bolje pogotovo sto si u jednu koja i danas drma forumom bio patoloski zaljubljenkad se setim da nisam mogao da te banujem jer si zaposlio supermoderatorku na državne jasle pa si njoj plakao da pišeš gluposti![]()
nisam ni poceo da locem onu vrh mistikovu dunju...ops kajsijuop trt otreznio si se?![]()
može biti može bitipravis konklavne konstrukcije koje su na nivou ortodksije gliscevih neksolovanih dileja...mozes ti mnogo bolje pogotovo sto si u jednu koja i danas drma forumom bio patoloski zaljubljen![]()
to ima veze sa temom ?šta bi uradio američki policajac da ga neko maže crvenom farbom?
kakav policajac ima veze sa napadim na fdu ?jelde bi ga majka tražila kukom po Hjustonu?![]()
ne mesaj me sa njim suadekapetane ti li si
zaboravio si da sam bosnja i ustasa![]()
Nemate vi tamo šljivu ne baroniši
kako nemajuNemate vi tamo šljivu ne baroniši![]()
jok ti imas....Nemate vi tamo šljivu ne baroniši![]()
asime, svi te znamo od kojih sine mesaj me sa njim suade