gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
pa to je + za tebe : )
koji micubishi vozis?
koji micubishi vozis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Damnjane, ne vuci me za jezik molim te
Necu da vam trujem temu, Volvisa je zaista svetski!
Ljudi pomagajte, jel postoji neki dobar volvo servis a da zaista valja?
Sigurno da su i Mercedes i Audi i BMW imali takvu opremu, cak i bogatiju. Ali pusti Damnjana da uziva.
Aj ti nama prvo reci sta vozis? Koji model, godiste i tako to, pa da vidimo gde da te saljemo.
Da ti nisam video auto, pa da posumnjam da nesto nije u redu sa majstorom. Ali na tvom autu ima da se radi samo tako. Po motoru mora da ide deo po deo celu instalaciju. Ko god da je ugradjivao plin napravio je haos. Sada mora verovatno prvo da se vrati na fabricko stanje, dakle da radi na benzinu kako treba, pa tek onda ostalo da se steluje.
I ljubi te brat, stavi mu dva ista brisaca napred, onaj desni kao da si sa fice pozajmio. I skini onaj izduv nazad, sta ce ti ona budzevina?
480-ice retko ko radi osim Marka. I sam je imao dva komada, poznaje ih, tako da nemoj da se sekiras. Napravice ga da radi nekako. Auto je jednostavno bio mnogo zapusten. Idem do njega za vikend, pa cu malo bolje da zagledam. Da te utesim: onaj V40 na crnogorske table je mesec dana bio kod njega, jer je neki pametnjakovic u nekom nazovi servisu cackao oko Bosch pumpe. Ne mozes da verujes kakav su haos napravili coveku, Marko i Pedja ga sredjivali mesec dana, deo po deo.

Video sam ja na keca da je Mare expert, nego je mnogo temperamentan pa zna da bude neprijatan-a to mu ne valja za posao.