gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Evo i ja prodajem mog ljubimca... samo sto je problem na CG je table pa ko voli nek izvoliMislim da znate koji je model u pitanju
![]()
koja muka profi?
za koliko novci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ja prodajem mog ljubimca... samo sto je problem na CG je table pa ko voli nek izvoliMislim da znate koji je model u pitanju
![]()

metlice brisacha ~4 000dinara.
- original Bosch.Uh sto sam pre jedno mesec dana gledao u Bubanj potoku S80 T5, odavno nisam video tako dobro ocuvan auto i sa takvim nivoom opreme. Kad sam usao u pricu covek krenuo da mi pokazuje racune od metlica za brisace, originalnih gumenih patosnica. Steta sto mu je kubikaza 2519cc.Ja mislim da Mare ne moze bez slova T. Osecam da ce uzeti:
S60 T-5
S80 T-6![]()
Uh sto sam pre jedno mesec dana gledao u Bubanj potoku S80 T5, odavno nisam video tako dobro ocuvan auto i sa takvim nivoom opreme. Kad sam usao u pricu covek krenuo da mi pokazuje racune od metlica za brisace, originalnih gumenih patosnica. Steta sto mu je kubikaza 2519cc.
Ovaj, to sto si gledao nisi mogao da vidis. Mislim, S80 T5 ne postoji. Postoji benzinac S80 T6 i dizelas S80 D5. Ako mu je ta kubikaza (mada bi trebalo da je 2521) onda se radi o benzinskom motoru 2,5 turbo, ali njegova oznaka nije T5.
S80 je ladja. Koliko ga je cenio?
S 80 2.5t
no, nesto razmisljam o S80 i pokusavam da se setim u kojim kolima je tako udobno i zamalo da napisem: u S80 je udobnije nego u Volvou ( a u glavi sam kontao udobniji od Volvoa 740, a S80 kao drugu marku) odlepio sam.
no, vozih se u pezhou 605 3.0V6. Moze da mu se priblizi kad govorimo o udobnosti.
Ovaj, to sto si gledao nisi mogao da vidis. Mislim, S80 T5 ne postoji. Postoji benzinac S80 T6 i dizelas S80 D5. Ako mu je ta kubikaza (mada bi trebalo da je 2521) onda se radi o benzinskom motoru 2,5 turbo, ali njegova oznaka nije T5.
S80 je ladja. Koliko ga je cenio?
Od opreme, pored standardne, ima kozu, navigaciju, telefon, sam je ugradio xenone, 2003 godiste. Potrosnja po bordu mu je bila oko 13l. On ga je menjao za X5.Da, u pravu si bio je to 2,5T 2521cc. Razlika izmedju T5 i 2,5T je valjda u 10-12 KS? Znam da sam se iznervirao zbog neke sice preko 2500cc jer to znacajno poskupljuje registraciju. Istakao cenu 16400, ja sam dosao do 15000 i mislim da moze jos dole.Od opreme, pored standardne, ima kozu, navigaciju, telefon, sam je ugradio xenone, 2003 godiste. Potrosnja po bordu mu je bila oko 13l. On ga je menjao za X5.
) je razlika minimum 40 KS. Ali u pravu si za nove 2,5 motore, koji stvarno za malo prelaze granicu kod obračuna registracije. A da ga ludak zameni za X5
. Vrlo brzo će zakukati, pa će da potraži XC90.

Muka oko preregistracije hehekoja muka profi?
za koliko novci?
5000e nije mnogo 
Razlika između 2,5 T i T5 je minimum 30 i kusur KS kod 850 i S/V70 (do 2000.). Kod ovih iz 21. veka () je razlika minimum 40 KS. Ali u pravu si za nove 2,5 motore, koji stvarno za malo prelaze granicu kod obračuna registracije. A da ga ludak zameni za X5
. Vrlo brzo će zakukati, pa će da potraži XC90.
Prvo treba da prodam ovaj. Skuplji automobili se malo teze prodaju.![]()
Muka oko preregistracije hehe5000e nije mnogo
@milosb
v40 t4 1855cca 200hp '98 godiste

Ma da. Sad se nista ne prodaje, sve stalo.Beše Mitsubishi? Pa makar bi za njega trebalo da bude kupaca.