- Poruka
- 12.877
Nažalost prvi modeli s turbo punjačem nisu imali karakterističnu SAAB - ovu pouzdanost. Problem je bio upravo u samom punjaču ( inače nije SAAB - ov ) koji se pri većim opterećenjima jednostavno razletao. Kasnije su taj problem rešili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost prvi modeli s turbo punjačem nisu imali karakterističnu SAAB - ovu pouzdanost. Problem je bio upravo u samom punjaču ( inače nije SAAB - ov ) koji se pri većim opterećenjima jednostavno razletao. Kasnije su taj problem rešili.
Jeste off, ali moram...
Znači definitivno mesto koje vredi da se poseti...
Pu bemti državu...kad ne mogu za svoje pare da odem i vidim...
Iskircavao se na NormandijuMoja keva ide tamo uskoro, sa nekim Udruzenjem Potomaka Ratnika (pradeda mi bio neki komandant).
?
Ma ne toliki hard core
Bio je zarobljen i poslat u logor u Austriji, odakle je posle rata pusten i peske je dosao kuci, pricali su mi da su mu sa leve svi a sa desne dva prsta otpali od zime.
I on je bio autoprevoznik - volovima je vukao drva, ciglu, sta god![]()

Inace, definitivno moj sledeci auto Saab 900 - 1992god, dizel, bela koza, klima, automatik, siber, sve na dugme, itd, itd...

Ne znam da li ste ga spominjali :
![]()
![]()
1966 Volvo P1800
Trenutno je na oko 2.5 miliona milja, a plan je da 2012. ta cifra bude okruglo 3 miliona.

Pre 40 god.Beatlesi su zavrsavali album"Revolver",Mike Tyson rodio se u Brooklynu,a Irv Gordon bio je u salonu Volva i kupio crveni P1800.(ne mogu da nadjem sliku,cim nadjem stavljam).Njime je zamenio novi auto drugog proizvodjaca kojeg je prethodno kupio,da bi se isti pokvario na putu od salona do kuce.
"Bilo je to najbolje potrosenih 4150 $"-priseca se Gordon,stanovnik long Islanda,koji je od tog dana presao,pazite sad 2.450.000 milja ( 3.942.892 km),sto je svetski rekord.1998.upisan u Ginisovu knjigu.
I posle 40 god. jos uvek je opremljen istim motorom,radiom,Istim osovinama i istim prenosom."Nastavicu voziti",kaze Gordon,"ali hocu li dostici tri miliona milja zavisi vise od mene nego od automobila.Njegovi delovi bi to i izdrzali,ali za svoje vise nisam toliko siguran".