VOLVO I SAAB

4424-03.jpg

Ovo je 9-3, ali tako nekako izgleda

Pozdrav Volvasima!!!:vatromet:

Od mene samo jedna replika (posto se niko osim @Nese t. nije oglasio po tom pitanju)

Anyway, usled hronicnog nedostatka bilo kakvog Benza, a kamoli W140 koji mi je bio cilj to vece, resih da uslisim molbe drugara koji su bili sa mnom i smanjim kriterijum, te smo seli u Volvo 740 (prvi put da sam se vozio u Volvou). Mozda je stvar samo u konkretnom primerku, ali W124 je za njega mama.

Ovo poredjenje Mercedesa W124 (1985) i Volvo-a 740 (1981) je potpuna glupost, jer isto tako ja mogu da kazem da je Volvo 850 Mama za W124 (sto je naravno sasvim tacno i sto ce potvrditi svako ko je probao oba da vozi).Mercedes E klase (W210) iz '96 godine je bolji od 850-ice, kao sto je i S80 iz '98 bolji od E klase iz '96. E klasa iz 2002. (W211) je bolja od Volvoa S80 iz '98, a Volvo S80 iz 2006. godine bolji od E klase iz 2002. godine. Sada cekamo novu E klasu koja ce sigurno biti bolja od Volvo-a S80, i tako mozemo u nedogled, jer su u pitanju dva vrhunska evropska proizvodjaca, i po meni je tu mrtva trka sve do srednje visoke klase (Volvo nema predstavnika u visokoj klasi jer se pre svega bazira na porodicne automobile) pa u ukupnom bodovanju Mercedes izlazi kao pobednik jer ima S klasu, sto meni ne znaci nista jer nikad necu sebi moci da priustim auto tih gabarita, kubikaze, potrosnje i t.d.

Poslednja izmena:

Back