- Poruka
- 12.877
Ja čuo da je Opelov, ali dobro.Nisam znao da je to Fiatov motor unutra...ako jeste Fiatov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja čuo da je Opelov, ali dobro.Nisam znao da je to Fiatov motor unutra...ako jeste Fiatov
Nisam znao da je to Fiatov motor unutra...ako jeste Fiatov
Ja čuo da je Opelov, ali dobro.

. 850 SE 2.5 10V vozim ja, zena vozi 480 ES. Teska srca sam se krajem maja rastao od 850 GLT 2.5 20V. Priznacete ipak tri automobila - tri registracije: mnogo je.
Ljudi treba mi par saveta. Naime u potrazi sam za nekim S60 ili S80 sa D5 motorom pa me interesuje koji je nivo buke u kabini u poredjenju sa recimo V40 1.9td (takav je imao moj ortak '97. godiste i licno mi je prilicno bucan)? Drugo pitanje: kakvo misljenje imate o doticnim modelima u bi-fuel (CNG) varijanti? I trece: jel ste vidjali negde na placevima neki od ova dva modela koji bi ste mogli da preporucite? Ja dosta jurcam po gradu tako da bi mi automatik vise pasovao (mada mi nije jasno zasto samo 4 brzine), a gledajuci po mobile.de ispade da je jeftinije kupiti ga ovde nego da ti ga neko doveze iz svabije.
Pozdrav svim volvofilima!
Jel ima neko podatak sta znace oznake u broju sasije, t.j. tabelu koje su oznake za godiste, model, motor, itd...? Konkretno me interesuje za S60.
@MilosB
Hvala na odgovorima. Sto se tice tehnickih podataka za to sam se vec prilicno raspitao i dobio sam sa vise strana pozitivne odgovore za D5 motor. Bi fuel motor i na LPG i CNG su se radili jedino u varijanti sa 2,4 atmosferskim motorom od 140 konja za ova dva modela. Razmisljam ja o oba modela i koji prvi istrci u dobrom stanju uzimam. :-), naravno prvo moram da prodam sadasnji auto. Sto se tice udobnosti odavno nisam (jos od Citroena GSA :-) ) seo u udobnije sediste od ovog koje je u S60. Ni njemu ne manjka prostora osim mozda malo pozadi, ali ja 80% vremena provedem sam u autu tako da mi to i nije neki problem. Pre neki dan sam imao priliku da se vozim, od jednog mog drugara koji je dosao iz Svedske na letovanje, u novom S40 1,8 u CNG varijanti auto je ok, ali nebo i zemlja sto se tice udobnosti u odnosu na S60/80. Posavetovao sam se malo sa njim i on je zvao nekog svog prijatelja koji je diler Volva u Svedskoj i oni mi savetuju da je do 2004 bolja varijanta kupiti S60. U nedelju idem da gledam jednog S60 2,4 na Svedske table u buisnes+ paketu opreme. Zanimljivo je da je u Svedskoj Volvo prilicno skup.
. Nego, sta vozis trenutno?Pajera 3.2DID, nikad nisam voleo male kubikazeNeka ti je sa srecom razgledanje. Nego, sta vozis trenutno?
, ali me ubi registracija, stvarno preteruju. 
Ma lakse ces naci nesto preko neta u inostranstvu. Kod nas su retki dobro ocuvani primerci.
Ima ABS, STC, cd playe/kasetas, grejaci sedista za zadnjicu, i ledja. Duplu klimu. DVD. Zarzer za 6 diskova. Stvarno je bez greske, perfektan. Jedino malo zimi je zeznuto zbog zadnje vuce.