VOLVO I SAAB

Ima samo jedan detalj u vezi S60 koji mi se uopste ne svidja!:evil::evil::evil:

Verovatno si primetio da volvo vec trideset godina na svakoj svojoj limuzini ima jedan karakteristican detalj - a to je prozorce iza zadnjih vrata!!!
Besan sam malo zbog toga sto je S60 prvi Volvov model bez tog prozorceta, a sad i novi S80 - ista stvar - UZAS! Pa volvo nije volvo bez tog detalja u dizajnu koji je tradicija zadnjih ko zna koliko godina!!! Al' zato karavani... UH... ostavljaju me bez daha jer su to i dalje punokrvni Volvoi!! Voleo bih da taj detalj vrate na novom S60, al' cisto sumnjam! Novi S40 za divno cudo i dalje ima to prozorce, ali mene ne zanimaju "mali" automobili!!

Ima samo jedan detalj u vezi S60 koji mi se uopste ne svidja!:evil::evil::evil:

Verovatno si primetio da volvo vec trideset godina na svakoj svojoj limuzini ima jedan karakteristican detalj - a to je prozorce iza zadnjih vrata!!!
Besan sam malo zbog toga sto je S60 prvi Volvov model bez tog prozorceta, a sad i novi S80 - ista stvar - UZAS! Pa volvo nije volvo bez tog detalja u dizajnu koji je tradicija zadnjih ko zna koliko godina!!! Al' zato karavani... UH... ostavljaju me bez daha jer su to i dalje punokrvni Volvoi!! Voleo bih da taj detalj vrate na novom S60, al' cisto sumnjam! Novi S40 za divno cudo i dalje ima to prozorce, ali mene ne zanimaju "mali" automobili!!

to da...i dugo godina je volvo drzao kockasto dupe....konacno je i to promenio..a karavani....a tek SUV no comment

Neznam tacno, nesto sivo-svetlo plavo, tako nesto!!
A tu S80-icu znam, cak je bio i na oglasu, al' ga je decko malo precijenio - 14000 evra:!::!::!:

s80. 2001. godiste. Unutra bolesno sve zdravo. nikakva ogrebotina..193 000dinara radjen servis pre par hiljada. audo je presao 110 000K. Sem koze i xenona(xenoni su oko 200eura) od opreme ima sve...drvo unutar kabine, cd sarzer 6 diskova,dvd-navigacija, dupla klima,grejaci sedista (za guzicu i ledja:D) telefon+sms da se kuca(slusalica+spikerfon u naslonu) d5 motor 2.5TDI audijev sa 140konja,autmatski menjac sa 4 brzine. ima i sistem protiv proklizavanja,ESP i ABS i W opciju zivi kad se vozi. 15"alu felge. audo vredi svaki dinar, jer je retko koji to godiste,a tolicno presao i toliko ocuvan...

ovih dana je bio bolestan moj drug i to je 5-6 dana da nije pran volvo...cim je mogao da ustane iz kreveta,verujem da je otisao i oprao ga...

nikad ga neces videti prljavog

hehe veruj mi nije...i ja svog kadeta redovno peem kod druga na placu,naravno,kad je toplije...

jbg., on nece da bankrotira :D to je samo jedna stvar koja se zapazi kod njega koliko voli volvo. Druga stvar - nema jela,pica, duvana kod njega u kolima...

Ja sad stigo iz BG, isao po auto, gume su mi uzas zivi, trese ko blesav do 120, a posle se smiri, tako da sam morao da ga ganjam 150! Jel znas de ima u KG jeftine a dobre 195/65!

Au, dodjoh i ja iz garaze... Pa dal je moguce da popravim jedan ventil a drugi crkne?! Jbm ti gumice...
Sta se radi ovde? Videste li taj auto, Alene? Imam ja jedan predlog za vas - 960 2.5tdi, komplet uradjen auto sa tausch motorom i klimom skinutom sa jednog Volvoa za americko trziste. Trazi Novak za njega 5.000, ali vredi - sve je na dugme, koza, siber, klima, full, full... Imam i slike ako je neko zainteresovan. Ko je voljan - da se nadjemo pa da ga odvedem da ga vidi, posle pijemo kafu u Ser Giles i ajd kuci :)

Videste li taj auto, Alene?

Videli smo ga i nije ni za k***c! Zamisli Volvo 95 godiste koji je poceo da truli - strasno!!!

A gde je taj lik Novak i koje je godiste taj Volvo, koliko preso??
Auto nije za mene, nego za jednog kolegu i prijatelja iz BG-a, koji je inace isto veliki ljubitelj Volvoa ali je zadnjih godina iz prakticnih razloga (zbog odrzavanja) vozio Mercedes, kojeg je prodao i sad oce da uzme nesto drugo!!!

Posalji slike!!!!

p.s. Zovem se Alan, sa a, a ne sa e!!

Kad mozemo da idemo da ga pogledamo, ako ga moj prijatelj ne uzme, mozda ga ja uzmem, nikad se ne zna!?!
Damnjan i ja krenemo iz KG, pokupimo tebe u SD i produzimo do BG da vidimo auto?

Back